PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απορια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 16:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Απορια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και 1 μηνα εχω παραγγειλει απο τη Lion Athens το 207 με τα 120 αλογα. Σημερα πηγα το ειδα και τα πλαινα προστατευτικα ηταν μαυρα, αλλα προκειται για σπορ πακ. Οταν ρωτησα μου ειπαν οτι ετσι τα εφεραν τα κεντρικα και μαλλον θα αλλαξε η γραμμη παραγωγης. Επειδη δε μ'αρεσει και μου φαινεται χαζο να αλλαξε η γραμμη παραγωγης, ρωτησα ποσο κανουν για να βαφτουν και ειπαν γυρω στα 180. Τους ειπα να το φτιαξουν χωρις να επιβαρυνθω καθοτι ειναι σα να πιανομαι μα@@@ας. Η αντιδραση τους ηταν μαλλον αποθαρρυντικη και θα με ενημερωσουν αυριο. Και επειδη μου μπαινουν ιδεες, υπαρχει περιπτωση να μου πασαρουν τον κινητηρα με τα 110 αντι τα 120 δηλαδη να μου δινουν το σπορ για σπορ πακ?Παντως η γριλια μπροστα ηταν ασημι. Το αμαξι εχει τις ζαντες τις 16 αλουμ. ενω το σπορ μου ειπαν εχει τασια....ισχυει αυτο ? Παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει ας ποσταρει και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ.

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 16:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρε τον αριθμό πλαισίου και πες τον εδώ να δούμε τι έκδοση είναι.

Αν εσύ έκανες παραγγελία και έδωσες προκαταβολή για αμάξι με βαμμένες γρίλιες, και κανείς δεν σε πληροφόρησε ότι οι λωρίδες δεν βάφονται πλέον (αν ισχύει αυτό), πρέπει να στο παραδώσουν με βαμμένες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot_ς (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6 ατμο-σιδερο

Ένταξη: 17 Απρ 2008
Τόπος: Αθήνα - Λιβαδεια - Στροφουλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 16:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμαξι ειναι στην αντιπροσωπεια, θα δω αυτο που λες. Παντως δεν εγινε με παραγγελια αλλα ηταν ετοιμο και μου ειχαν ξεκαθαρισει οτι ειναι σπορ πακ με τα ολα του και βαμμενα τα προστατευτικα.

Εσύ δουλέυεις και η τύχη σου κοιμάται !!! Με λένε κουλομαρία !!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 16:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ίδια ακριβώς περίπτωση μου τα έβαψαν πάντως χωρίς χρέωση, με πρωτοβουλία του πωλητή. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης