Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kakos (Stamatis) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) 95hp
Ένταξη: 10 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: Korydallos
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 02:31:33 Θέμα δημοσίευσης: 207 1.4 95hp μπουζοκαλώδια-εκκεντροφόροι |
|
|
Καλησπέρα. Είμαι καινούριος στο club σας αλλά εχω διαβάσει πολλά θέματα.. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής.
Καταρχάς πρόσφατα άλλαξα όλη την εξάτμιση απο χταπόδι μεχρι πίσω ( το τελικό το είχα αλλάξει πριν ενα χρόνο).. Είδα λίγο διαφορά και άρχισα τώρα να ψάχνομαι για κάτι παραπάνω.. Να σημειώσω οτι θα μπει και πρόγραμμα με το νεο χρόνο.
Λοιπόν στο θέμα μας. Απο λίγο ψάξιμο και μια συζήτηση με φίλους άρχισα να σκέφτομαι την αλλάγη μπουζοκαλωδιων και εκκεντροφόρων. Ποια ειναι τα θετικά-αρνητικά και ποιες οι τιμές για αυτες τις αλλαγές;; Δεν θέλω μετά να φαω τη ζωή μου στα συνεργεία για μια τετοια μετατροπή. Αν είναι να εχω προβλήματα με λάδια η οτιδήποτε άλλο να μου το πείτε.
Να σημειώσω οτι μιλάμε για 207 1,4 95hp..
Dystyxws atmosfaira.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 02:56:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρχικα βαλε τα κατω και δες αν αξιζουν αυτα που θα παρεις με τις μετατροπες απο αυτα που θα δωσεις γι αυτες.. Μπορει να σε συμφερει να παρεις Rallye..
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 03:02:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εννοειται πως έχεις δίκιο. Και το RC θα μπορούσα να πάρω. Αλλα θέλω να βελτιώσω αυτο που έχω :
1ον γιατί ειμαι κατά των μεταχειρισμένων.
κ 2ον θέλω να μπω στο τρυπάκι της βελτίωσης ωστε στο επόμενο αμάξι μου το οποιο εύχομαι να ειναι καλύτερο να εχω μια ιδέα και να μην κάνω λαλακιες όπως σε αυτό.
Ισως να φανει γελοίο σε κάποιους αλλά ετσι σκέφτομαι.
Dystyxws atmosfaira.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 03:04:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλως σας βρήκα. Έχετε ενα πολυ ενδιαφέρον site με απίστευτες πληροφορίες. Τουλάχιστον για εμένα που δεν είμαι μηχανικός η κατι τετοιο. 
Dystyxws atmosfaira.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 11:20:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα..απο εισαγωγη αλλαξες κατι??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot307 1.4 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 14:12:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο εισαγωγη εαν παιξεις για μενα με το εργοστασιακο κουτι μπορεις να δωσεις αρκετο αερα παντα εαν και κατα ποσο το συστημα χταποδιου εξατμισης που εβαλες ειναι στα επιπεδα..να τποθεσω 4-2-1 χταποδι χειροποιητο?ο καταλυτης 200αρης?χοιροποιητα ειναιι ολα?το προγραμμα αφησε το τελευταιο..εκκεντροφορους το δικο σου φοραει μεταβλητο και στον εισαγωγης και στον εξαγωγης.psa-bmw εχεις?ειναι λιγο δυσκολο να βρεις εκκεντρα..και αν βρεις πρεπει να δεις αν θελουνε και προγραμμα αλλο για να δουλεψουνε..γι αυτο και λεω τελευταιο το προγραμμα..βεβαια δε μιλαμε τοσο για αλογα οσο για ροπη και τραβηγμα..η αισθηση καμμια φορα διαφερει απο τα αλογα που εχει..και με ενα καλο λαδι στροφσρει και καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot307 1.4 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 14:20:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βεβαια υπαρχει το ελαφρωμα βολαν που θα κανει το μοτερ να στροφαρει πολυ πιο γρηγορα...και τουρμπισμα υπαρχει..εκει μιλαμε για κοστολογια υψηλα και απο αξιοπιστια αμφιβολα τα πραγματα(στο τουρμπισμα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 14:26:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι έπεσες μέσα σε όλα.. 4-2-1 χταπόδι, καταλύτης 200άρης , καζανάκι μεσαίο και καζανάκι τελικό. Ολα χειροποίητα. Δεν μπορώ να θυμηθώ την ακριβή διαμετρο στις σωληνώσεις.. Δεν ειναι τίποτα θηρία. Κ αυτό για να μην είναι τελείως ελεύθερα όλα και χάσω και αυτη τη ροπή που έχω.
Το πρόγραμμα εννοείται οτι θα μπει στο τέλος για να διαβάσει όλες τις αλλαγές.
Λέγοντας psa-bmw τι εννοεις;; Ειναι σε συνεργασία με την bmw το συγκεκριμένο μοτερ αν αυτο ρωτάς.
Αυτό θέλω και εγώ. Μια λύση που θα μου δώσει ροπή-τράβηγμα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Χωρίς να αναβουν συνέχεια σφάλματα στην κονσόλα, χωρίς να θέλω μάστορα κάθε φορα που θα το βγάζω απο το γκαράζ με λιγα λόγια.
Dystyxws atmosfaira.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 14:28:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι και τούρμπισμα. Ειπαμε να ρίξω καποια λεφτά να ξεκ....ω. Οχι να μην εχω για βενζίνη μετά..
Ροπές θέλω. Να λυσσάει. Οσο μπορεί δλδ..
Dystyxws atmosfaira.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot307 1.4 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 14:45:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα να δεις..οσο παει ναι τωρα να λυσαει λιγο δυσκολο!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot307 1.4 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 10 Δεκ 2012, 15:02:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα να δεις ορισμενα απο τα κιτ εισαγωγης επειδη ακριβως ειναι αφτερμαρκετ το εξωτερικο περιβλημα τους ειναι ενα απλο πλαστικο το οποιο δεν απαγει την θερμοτητα ικανοποιητικα αντιθετως τη κραταει προκαλωντας πτωση στην αποδοση..ορισμενα.τωρα το συστημα εξαγωγης θα πρπεει να εχει γινει με τετοιο τροπο ετσι ωστε να μη κλειδωνει τη ροη των καυσαεριων αλλα να βοηθα στην εξοδο τους..τωρα απο αυξηση διαμετρρου λογικα δεν θα πρεπει να την εχεις αυξησει για τον απλουστατο λογο να μη χασεις στις χαμηλες..και το χταποδι να ειναι ομοιομορφο σα σωληνες ναμην εχει τον ενα μεσα στον αλλο κλπ να ειναι καθολη τη διαδρομη τους ιδια η διαμετρος και οχι με διαμετρους μεγαλους στην εξαγωγη..και εγω τα εμαθα δεν τα ηξερα..ετσι ξερω οτι πρεπει ναειναι...εκει αν δε γινει καλη δουλεια εχεις μεγαλη απωλεια που σ αυτη τη μηχανη τη ψαχνεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|