PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μικροεπισκευες βαφης-βαθουλωματα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
cxiro 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 sport pack

Ένταξη: 20 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 12:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Μικροεπισκευες βαφης-βαθουλωματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλειται πολυ οποιος εχει αναλογη εμπειρια απο μαγαζια που κανουν τοπικη επισκευη σε γρατσουνιες και βαθουλωματα να μας πει τι περιπου γινεται, τι διαφορες υπαρχουν στις τιμες και ποσο αξιοπιστες θεωρουνται αυτες οι επισκευες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
john207rc (Giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 29 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 19:05:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενας φιλος εχει ενα hyundai cupe και του γρατσουνισανε ολη τη δεξια μερια μαλλον με καρφι η κλειδι του το βαψανε μονο τη γρατσουνια με αερογραφο οχι ολη την πλευρα και δεν ξεχωριζεις τιποτα και διπλο περλα παρακαλω για τιμη δεν ξερω ποσο πηραν παντως η δουλεια τελεια.κοιτα εδω.www.chipsaway.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 19:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου εχω συμμαθητη (απο δημοτικο) που εχει φαναρτζιδικο μαζι με τον πατερα του στο περιστερι.Τωρα τι και πως και τιμες δεν εχω ιδεα.Μπωρει να στρωνει με καποια αλοιφη μπορει να θελει και δουλεια.Αν θες να σε παω να σου πει μια τιμουλα.Απο δουλεια παντος ειχε βαψει κατι πανελ για ηχεια ενος φιλου και ηταν μια χαρα.

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 08:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσφατα μου έκαναν κάτι σημάδια (προφανώς από καρότσι) στο πάρκιν του σούπερ μάρκετ. Το πήγα στην Carpaint λόγω του ότι είναι κοντά στη δουλειά μου. Έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα. Το αυτοκίνητο έγινε καινούριο.
Η διεύθυνσή τους στο internet: http://www.carpaint.gr
Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
NIKOS F (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206CC (04) 118hp

Ένταξη: 29 Οκτ 2007
Τόπος: ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 11:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πόσα σου κόστισε? εμένα η chips away για 3 γρατζουνιές σε διαφορετικά σημεί και ένα πολύ μικρό
βαθούλωμα ζητάει 230 με παζάρια...
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 11:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επί τη ευκαιρία έφτιαξα κι ένα γδαρσιματάκι που είχα στον προφυλακτήρα. Και τα δύο μαζί κόστισαν €140 ενώ μου είπαν και για δύο χρόνια εγγύηση. Αυτό με την εγγύηση παίζει βέβαια λίγο γιατί δε σου δίνουν κάτι στο χέρι παρά μόνο την απόδειξη, αλλά τέλος πάντων μου είπαν πως ό,τι χρειαστώ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 15:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIKOS F έγραψε:
πόσα σου κόστισε? εμένα η chips away για 3 γρατζουνιές σε διαφορετικά σημεί και ένα πολύ μικρό
βαθούλωμα ζητάει 230 με παζάρια...

αν σκεφτεις οτι καθε γρατζουνια ή βαθουλωμα κοστιζει απο 80-90 Ευρω , τοτε αφου εχεις 3+1 = 4 σε 4 διαφορετικα σημεια καταλαβαινεις γιατι ζηταει τοσα.

και καλη τιμη σου κανει ....βαση του σκεπτικου αυτου Confused

Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2008, 15:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πάει ακριβώς έτσι. Η πρώτη επισκευή όντως κοστίζει €80 με €90 επειδή περιλαμβάνει και το κόστος κατασκευής της μπογιάς. Από εκεί και πέρα η κάθε επιπλέον επισκευή κοστίζει γύρω στα €50.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2008, 08:42:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω πουρωτησα,για να μου βγαλει λακουβιτσες απο την πορτα του οδηγου ηθελε πιο πολλα απο οτι να βαφτει ολη η πορτα και μου ειπε γυρω στο 3αρι φιλικα...με 300 σε ενα φιλοα φανοποιο φτιαχνω την πορτα του οδηγου και ενα ψιλο χτυπημα σε πορτα συνοδηγου και πισω με ολικη βαφη παντα...οποτε δεν βλεπω να τους τιμαω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 07:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Eγω πουρωτησα,για να μου βγαλει λακουβιτσες απο την πορτα του οδηγου ηθελε πιο πολλα απο οτι να βαφτει ολη η πορτα και μου ειπε γυρω στο 3αρι φιλικα...με 300 σε ενα φιλοα φανοποιο φτιαχνω την πορτα του οδηγου και ενα ψιλο χτυπημα σε πορτα συνοδηγου και πισω με ολικη βαφη παντα...οποτε δεν βλεπω να τους τιμαω...

oταν εχεις πολες μικρες ζημιες σε μια πορτα π.χ. δεν αξιζει να την βαψεις τοπικα αλλα καλυτερα ολη η πορτα.
οι τοπικες επισκευες/βαφες εινια για μεμονομενες ζημιες. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2008, 08:12:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
oταν εχεις πολες μικρες ζημιες σε μια πορτα π.χ. δεν αξιζει να την βαψεις τοπικα αλλα καλυτερα ολη η πορτα.
οι τοπικες επισκευες/βαφες εινια για μεμονομενες ζημιες. Wink

Συμφωνώ και για όλα τα μέρη του αμαξώματος, όχι μόνο για την πόρτα.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης