Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
red_storm (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)
Ένταξη: 04 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 165
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούν 2008, 17:30:56 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Συντονισμός? Τριγμός? Τι είναι τελικά? |
|
|
Παίδες τον τελευταίο καιρό όταν βάζω το a/c ακούω ένα θόρυβο. Ένα χρρρρρ. Κάτι σαν να συντονίζει....δεν ξέρω τι είναι...δεν μπορώ να καταλάβω... Το κάνει όταν πατάω το γκάζι. Όταν το γκάζι το κρατάω σταθερό δεν κάνει τίποτα! Όταν βγάζω το a/c σταματάει ο θόρυβος. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lem-x24 (Θανάσης) Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)
Ένταξη: 02 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 189
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 13:28:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Συντονισμός???Τριγμός???-Τι είναι τελικά??? |
|
|
red_storm έγραψε: | Παίδες τον τελευταίο καιρό όταν βάζω το a/c ακούω ένα θόρυβο. Ένα χρρρρρ. Κάτι σαν να συντονίζει....δεν ξέρω τι είναι...δεν μπορώ να καταλάβω... Το κάνει όταν πατάω το γκάζι. Όταν το γκάζι το κρατάω σταθερό δεν κάνει τίποτα! Όταν βγάζω το a/c σταματάει ο θόρυβος. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι? |
όταν βάζεις το a/c λογικό είναι να ακούγεται ένας επιπλέον θόρυβος! τώρα αυτό που λες για το γκάζι δε μπορώ να το καταλάβω. μπορεί να μην είναι σωστά ρυθμισμένο το κομπρεσερ οπότε όταν πατάς γκάζι να αυξάνονται και οι στροφές του a/c. ίσως να χρειάζεται κάποια μικρή ρύθμιση. δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. ελπίζω να σε βοηθησα έστω και λίγο.
όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
red_storm (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)
Ένταξη: 04 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 165
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 18:59:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι ρύθμιση εννοείς? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lem-x24 (Θανάσης) Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)
Ένταξη: 02 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 189
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούν 2008, 20:40:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ίσως να έχει ένα μειωτήρα στροφών εκεί που παίρνει κίνηση το a/c! κάτι παραπάνω δεν ξέρω! αν πάντως το νιώθεις ότι σε ενοχλεί μόνο αν το δει κάποιος που ξέρει θα σου πει τι ακριβώς είναι!
όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|