PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΘΕΛΩ 207 SW Outdoor 1,6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dk (DimK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Μάϊ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2008, 11:53:55    Θέμα δημοσίευσης: ΘΕΛΩ 207 SW Outdoor 1,6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ενδιαφέρομαι σοβαρά για την αγορά του 207 SW Outdoor 1,6. πρώτη φορά θα πάρω -αν πάρω- Peugeot και δεν έχω γνώμη. Θα ήθελα ωστόσο να μάθω εάν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που με καλύπτει σε όλα τα άλλα, είναι αξιόπιστο και καλό. Μέχρι σήμερα, επί 20 χρόνια κυκλοφορώ με Hyundai και δεν είχα κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα. Η εν λόγω εταιρεία για μένα είναι μακράν η πλέον αξιόπιστη. Έκανα επίσκεψη στην αντιπροσωπεία μία φορά κάθε χρόνο για το service! κορυφη! Ωστόσο, θέλω μια αλλαγή.
Τι ΄"λέει" το 207 SW Outdoor κατά τη γνώμη σας;
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...

DimisK
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 13:52:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν παιρνεις ενα κανονικο 5πορτο 308 καλλητερα αντι να παρεις
την μινι νεκροφορα?Σαν αυτοκινητο μια χαραειναι αλλα ειναι μικρο για sw...απο την αλλη γουστα ειναι αυτα....δεν μπορω να πω τπτ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 16:31:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει καμια σχεση το 1 με το άλλο...
τελείως διαφορετικά αμάξια με διαφορετικους χώρους αποσκευών σε διάταξη εννοώ)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2008, 16:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεκροφόρες μόνο έμεις οι προχωρημένοι Έλληνες τα χαρακτηρίζουμε τρομάρα μας...

Αν μπορείς να το βρεις και σε diesel τότε μην το σκέφτεσαι Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Dk (DimK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 11:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα της αξιοπιστίας μόνο με ενδιαφέρει παιδιά, τόσο σαν το συγκεκριμένο μοντέλο, όσο και γενικά για την Peugeot. Τα υπόλοιπα (χώροι, εμφάνιση κλπ) μου αρέσουν πολύ. Πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για αλλαγή και βρίσκεις το διάολό σου...Γι' αυτό θέλω γνώμες...
Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ!

DimisK
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 12:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το απλο μετα 120 ειναι πολυ αργο ειδικα αν το φορτωσεις την εκατσες

το 150αρι το τουρμπο ειναι ωραια επιλογη αλλα πανακριβο...

δε παιρνεις ενα κια σιντ σταισιον να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 12:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
το απλο μετα 120 ειναι πολυ αργο ειδικα αν το φορτωσεις την εκατσες

το 150αρι το τουρμπο ειναι ωραια επιλογη αλλα πανακριβο...

δε παιρνεις ενα κια σιντ σταισιον να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? Laughing

Παναγιώτη 150άρι...που το βρήκες??μόνο 175 , αλλά όχι στην outdoor έκδοση!!

Το σίντ να το πάρει??για ποιο λόγο?? επιδόσεις??αξιοπιστία?? χώρους ή σχεδίαση??

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 12:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δν εχει 150αρι sw??????????

κοιτα σε σχεση με το 120αρι το 207 σορυ αλλα προτιμω το σιντ 1.6 και μερικα χιλιαρικα στη τσεπη
εργαλειο παιρνω και το σιντ ειναι μια χαρα αμαξακι
ρωτα και παπι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 14:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε ΟΧΤΩΩΩΩΩ.....

Τί σου γράφω εγώ??
(άν διάβασες παραπάνω ) ο Dimk γράφει ότι απο σχέδιο είναι καλυμένος,ποιότητα μήν μου πείς ότι έχει καλυτερη(σήμερα έκατσα μέσα σε ένα)επιδόσεις?? έχει 2-3 ίππους παραπάνω,αξιοπιστία??έ άν δέν σας κάνει και η BMW για αξιόπιστη εταιρεία τί να πώ??? Τιμή?? 900€ ποιο οικονομικό είναι (και η Peugeot έχει και καλύτερα χρηματοδοτικά) , πρακτικότητα?? καλύτερο το outdoor(κάνεις και καμια βόλτα σε χώμα άφοβα) άρα τί μένει?? η εγγύηση?? ε ναί!!! άν είναι το μόνο κριτήριο σαφώς ceed , αλλά να ξέρουμε και τί καλύπτει η εγγύηση Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 14:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 900 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ

οσον αφορα την αξιοπιστια οκ το 207 ειναι μακραν το καλυτερο πεζο ever
αλλα μη ξεχνας οτι το σιντ κυκλοφορει 2 χρονια και οταν πρωτοβγηκε εμεις παλευαμε με τα 206-307 Crying or Very sad

υ.γ το δικο μου ειχε γεμισει το πατακι του οδηγου απο νερα του ψυγειου επειδη εχει τρυπησει ενα κολλαρο. οκ τυποικη βλαβη στα 206 εγω ουτε που το ειχα δει ο αργυρης το ειδε...αυτο σε σιντ δε θα το δεις να συμβαινει που να κοπανιεσαι κατω μεχρι να ματωσει ο κωλος σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 14:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρνα απο μία ΚΙΑ και ρώτα!!!!!!!

Αλλά επειδή μου βάζεις στο παιχνίδι 206(αυτοκίνητο 11 χρονών + μικρότερης κατηγορίας ) και 307 (μακράν το χειρότερο Peugeot ,κυρίως το Τ5) άς πάμε σε ένα αυτ/το ίδιας κατηγορίας με σίντ.308 SW σε 2-3 μήνες θα είναι εδώ , σίγουρα θα είναι ποιο ακριβό!! αλλά μήν το συγκρίνουμε και με το ceed , σε κανένα επίπεδο!!

Ποιότητα απλά αλλού
Οδική συμπεριφορά (απο ότι γράφεται για την ώρα) ουσιαστηκά απο χάτσμπακ και όχι απο νεκροφόρα(αυτό δέν το λέω για το ψιντ,μιά που το στεσιον του δέν ξέρω τι λέει)
Αισθητική......(δέν περιγράφω άλλο)[να είναι και επίκαιρο Laughing Laughing ]

Γενικότερα για να μήν πολυλογό .....

Το σίντ θα το θεωρούσα αξιοπρεπεί αγορά(έως και ευκαιρεία) άν ήταν κάπου στα 15500-16000!!γιατί τώραστα χρήματα που κοστίζει έχει να ανταγωνιστεί αυτ/τα με όνομα(ότι και αν συνεπάγεται αυτό)

Επιστροφή στην κορυφή
Dk (DimK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 15:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαμός γίνεται στο topic! Για την Kia, παιδιά, έχω κι εγώ την καλύτερη γνώμη, άλλωστη Hyundai έχω εδώ και 20 χρόνια όπως είπα. Aλλά είπα να αλλάξω λίγο από τα ίδια! Λέτε ότι το 1,6, με τα 120 άλογα είναι αργό κι εγώ διαβάζω στα test drive των περιοδικών (p.x. www.cityauto.gr) ότι είναι πολύ γρήγορο και κινεί με απόλυτη επιτυχία το όχημα! Μπερδεύτηκα. Βέβαια το θέμα είναι τι εννοεί κανείς γρήγορο. Εγώ δεν θέλω αγώνες να κάνω, αλλά να πηγαίνει άνετα, χωρίς να κουράζει στο ταξίδι. Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, αλλά νομίζω ότι ο κινητήρας τών 1,6 είναι δυνατός.
Επαναλαμβάνω ότι αναζητώ ποιότητα και αξιοπιστία του συγκεκριμένου μοντέλου και δεν τίθεται θέμα άλλων μειονεκτημάτων, για μένα βέβαια.
Να το πάρω το "τιμημένο";

DimisK
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 15:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα να δείς....

Την τελική απόφαση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δέν μπορεί να στην πεί κανένας!!!παρά μόνο ο εαυτός σου!!

Τα υπόλοιπα που λέμε εμείς είναι ποιο πολλύ θεωρία....

δηλαδή

Ναί το 207 είναι αξιόπιστο , έχουν αναφερθεί κάποια ελάχιστα κρούσματα αναξιοπιστίας (δέν είναι και τίποτα το σπουδαίο) , τώρα το άν θα είσαι εσύ ο γκαντέμης και μία στις 1000 σου κάτσει προβληματικό.....έ τι να πώ!!καταλαβαίνεις!!

Οι επιδόσεις εάν εσένα σε καλύπτουν , εγώ τί να πώ?? ότι δέν??

Αισθητικά είπες ότι σου αρέσει(πάλι δέν μπορούμε να πούμε κάτι)

Εγγύηση δέν βλέπω να το ανέφερες πουθενά , άρα δέν σε πειράζει τα 2 χρόνια που έχει.

Τιμή πάλι δέν είδα να γράφεις κάπου ότι π.χ = είναι τσιμπημένο...

ΑΡΑ...

Η απόφαση είναι μόνο δικιά σου!! Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Dk (DimK)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2008, 16:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ σωστός είσαι! Αυτή είναι η ουσία. Απλά οι γνώμες βοηβούν λίγο...επικουρικά! Πάντως εάν πιστώ για το θέμα της αξιοπιστίας, πρώτα ο θεός θα το αγοράσω. Σε τέτοια τιμή 19.500 δεν παίρνεις χαρακτηριστκικά outdoor, διζωνικό κλιματισμό, οροφή, αερόσακους πλαίνούς κ.α. Με χαρακτηριστικά off road. Κοντά του είναι το Roomster Scout, αλλά ο στα 1,6 βγάζει 105 ίππους. Και είναι και Skoda και όχι όμορφο! Όσο για τα 4Χ4 τύπου Fiat Sedici και Suzuki SX4 δεν έχουν χώρους που θέλω. 'Μου κάλλησε βρε παιδί μου, τι να κάνω!!!! Τώρα περί γκαντεμιάς, δεν φημίζομαι...Τι να πω. Όσο για τα 2 χρόνια εγγύηση, στατιστικά, το 70% των βλαβών που είναι να βγάλει ένα αμάξι βγαίνει τον πρώτο 1,5 χρόνο! Οπότε...μέσα είμαι!!!

DimisK
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης