Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
yiokoy (yiannis) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 1,6 8V
Ένταξη: 24 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Ψυχικό
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2008, 23:26:04 Θέμα δημοσίευσης: Φωτιά σε 307 |
|
|
Καλησπερα
πριν απο 5 μιση περιπου χρόνια, η αδερφή μου, εκανε το τραγικο λαθος να αγοράσει ενα 307 XSi 1.6.
Δεν ξερω αν ετυχε αλλα το συγκεκριμενο αμαξι το εχει πληρωσει χρυσο και σαν να μην εφτανε αυτο, το περασμενο σαββατο, λιγα μετρα μετα απο ανεφοδισμο σε βενζιναδικο, πήρε φωτια. Εντελως ξαφνικά. Να σημειωσω πως τα service γινοντουσαν ολα κανονικά σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Η φωτια ξεκινησε απο μπροστα δεξια. Ευτυχως τα παιδια στο βενζιναδικο την εσβησαν αλλα οτι πλαστικο υπηρχε στο χωρο της μηχανης, εχει καταστραφει.
Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Στο συνεργειο εγινε μια προχειρη εκτιμηση και το κοστος φτανει στα 4000 ευρω. Μετα απο 2 μερες θα εχει λεπτομερη προσφορα. Με το σκεπτικο οτι η αξια του ειναι κατω απο 9000, δεν ξερω αν συμφερει να επισκευασθει το συγκεκριμενο οχημα. Ασε που ουτε να το δει δε θελει πια. Εχω αναλαβει ολη την αγγαρεια. Αν εχετε καμια προταση θα ημουν υποχρεος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fynos (John) Τμήμα Συνεργασιών

Peugeot GT Q2
Ένταξη: 18 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2574 Τόπος: Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2008, 23:54:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ δεν έχω να πω τπτ επί του θέματος . . . καλά ξεμπερδέματα μόνο !
Γενική ερώτηση ->
Από περιέργεια και μόνο . . . . τι ξέρετε για το μαρκούτσι του υδραυλικού τιμονιού πάνω από την πολλαπλή ?!?!?
Κάθε πότε αλλάζεται αυτό ?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nickzotos (Νίκος) Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001
Ένταξη: 07 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2008, 10:42:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να υποθεσω οτι δεν ειχε ασφαλεια πυρως ;
http://www.quad-atv.gr
Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2008, 13:52:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομιζω η ασφαλεια πυρος ειναι για αν σου καψουν το αμαξι (πχ. εμπρισμος), και οχι για αν παρει φωτια απο μονο του (πχ. καποιο μηχανικο προβλημα ή μη σωστη συντιρηση).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2008, 14:32:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η πυρος ειναι κανονικα για βραχυκυκλωμα κλπ κλπ
οι τρομοκρατικες ενεργειες-εμπρησμος ειναι αν στο καψουν επι τουτου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2008, 16:49:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | η πυρος ειναι κανονικα για βραχυκυκλωμα κλπ κλπ
οι τρομοκρατικες ενεργειες-εμπρησμος ειναι αν στο καψουν επι τουτου  |
Να διευκρινίσουμε πως τρομοκρατική ενέργεια θεωρείται κάτι σαν την 17Ν (την οποία εξαλείψανε ) και όχι οι χούλιγκανς του ΠΑΟΚ 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2008, 18:52:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
fynos έγραψε: | Εγώ δεν έχω να πω τπτ επί του θέματος . . . καλά ξεμπερδέματα μόνο !
Γενική ερώτηση ->
Από περιέργεια και μόνο . . . . τι ξέρετε για το μαρκούτσι του υδραυλικού τιμονιού πάνω από την πολλαπλή ?!?!?
Κάθε πότε αλλάζεται αυτό ?
|
Δεν έχουμε μαρκούτσι στην πολλαπλή εμείς...
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2008, 21:03:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: Φωτιά σε 307 |
|
|
yiokoy έγραψε: | Καλησπερα
πριν απο 5 μιση περιπου χρόνια, η αδερφή μου, εκανε το τραγικο λαθος να αγοράσει ενα 307 XSi 1.6.
Δεν ξερω αν ετυχε αλλα το συγκεκριμενο αμαξι το εχει πληρωσει χρυσο και σαν να μην εφτανε αυτο, το περασμενο σαββατο, λιγα μετρα μετα απο ανεφοδισμο σε βενζιναδικο, πήρε φωτια. Εντελως ξαφνικά. Να σημειωσω πως τα service γινοντουσαν ολα κανονικά σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Η φωτια ξεκινησε απο μπροστα δεξια. Ευτυχως τα παιδια στο βενζιναδικο την εσβησαν αλλα οτι πλαστικο υπηρχε στο χωρο της μηχανης, εχει καταστραφει.
Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα. Στο συνεργειο εγινε μια προχειρη εκτιμηση και το κοστος φτανει στα 4000 ευρω. Μετα απο 2 μερες θα εχει λεπτομερη προσφορα. Με το σκεπτικο οτι η αξια του ειναι κατω απο 9000, δεν ξερω αν συμφερει να επισκευασθει το συγκεκριμενο οχημα. Ασε που ουτε να το δει δε θελει πια. Εχω αναλαβει ολη την αγγαρεια. Αν εχετε καμια προταση θα ημουν υποχρεος. |
Φίλε μαλλον δεν ετυχε .Φιλος που ειχε αγορασει το ιδιο αυτοκινητο μοντελο του 2003xsi1.6 επαθε το ιδιο οδηγουσε και πηρε το αυτοκινητο φωτια αποτελεσμα καηκε ολοσχερος. Και μας το ελεγε και τον δουλευαμε κιολας .γιατι με το που πηρε φωτια τα εχασε και τρακαρε και του λεγαμε οτι φταιει η τρακα για τη φωτια .Και απο πλευρασ ασφαλειασ για πυρκαγια ακομα ειναι στα δικαστηρια .Τωρα αν θα πρεπει να το φτιαξεις;Αν μπορεις να το πουλησεις πουλα το και βαλε και τα 4χιλιαρικα να παρεις κατι αλλο.(γνωμη μου).Αλλα αν δν μπορει να γινει αυτο ψαξε να βρεις ανταλακτικα μεταχειρισμενα οσο αυτο ειναι εφικτο αφου μιλαμε για πλαστικα.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2008, 12:58:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα ομως το βασηκοτερο δεν το ειπες......
ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΩΤΙΑ...????
Γιατι αυτο ειναι τοι πιο σημαντικο πιστευω....ωρια τοθ οτι τετοιες γνωσεις βοηθανε στη προληψη....
Περαν αυτου για την επισκευη μπορεις να κανεις και το αλλο....
Πες του μηχανικου σου (εμπιστου κατα προτιμηση) να σου κανει λεπτομερη λιστα του τι θελει σαν ανταλλακτικα....
Μετα περνεις δρομους και ψαχνεις να τα βρεις σε μεταχιερησμενα οσα μπορεις δλδ....Και φυσηκα οι δεν χρειαζετε να μπει απλα δεν το μετρας σαν κοστος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|