Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SX729 (Αγγελος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206XR 1.1 (8v)
Ένταξη: 16 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Μυτιληνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2008, 23:00:16 Θέμα δημοσίευσης: Ερώτηση για πίσω άξονα |
|
|
Καλησπέρα.
Πριν από ένα μήνα περίπου άλλαξα ρουλεμάν πίσω άξονα. Ο μηχανικός που μου τα αντικατέστησε μου είπε πώς είχε ξεκινήσει να μου κάνει πατούρα στο δεξί δαχτυλίδι, και ότι βασικά δεν είναι αναγκαία η άμεση αντικατάσταση του άξονα..
Σήμερα όμως τα δεδομένα άλλαξαν…..
Περνώντας από προγραμματισμένο έλεγχο ΚΤΕΟ «ιδιωτικό» μου έιπανε πώς το πίσω δεξί άκρο έχει τζόγο , και πώς καλό θα ήταν να προβώ στην αντικατάσταση του άξονα.
Έτσι λοιπόν το πρωί με την δροσούλα θα τον παραγγειλλω .
και σε αυτό το σημείο θα διατυπώσω την απορία μου.
Την προηγουμένη εβδομάδα έβαλα εμπρός αντιστρεπτική , μιας και το αυτοκίνητο 1100cc από την μάνα του δεν είχε… Μπορώ αφού θα γίνει όλο αυτό το πανηγύρι , να βάλω και την πίσω αντιστρεπτική? Ρωτώ γιατί δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκετε το καρέ της αντιστρεπτικής στο πίσω μέρος …Υποθέτω πώς μοιάζει κάπως με την ράβδο στρέψης… «μεταλίκι ράβδος με καρέ», με την διαφορά ότι τοποθετείτε μέσα στον άξονα. Υπάρχει τέτοια υποδοχή στο δικό μου του του? Και αν ναι που? Στους υστερούντες η σε κάποιο άλλο σημείο?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 00:02:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mα ποσο τζογο εχει και σε πανικοβαλαν για την αμεση αλαγη..?
Περα απο αυτο το κοστος το ξερεις..?
Μεταχειρα πισω αξονας κομπλε με δισκοφρενα (μιας και θα αλλαξει0 βαλε κατι καλυτερο..) υπολογησε γυρω στο 400αρι με 450αρι συν το βγαλε βαλε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206XR 1.1 (8v)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 00:43:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Τα κόστος είναι υπολογισμένο , και ο τζόγος είναι γύρο στα 4χιλ. Η αλήθεια είναι Γιάννη πώς τα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα , είναι κόλλημα μου ….Τώρα για τους δίσκους πίσω…. τη να τους κάνω ρε συ Γιάννη? 1100cc είναι , δεν έχω τρελες απαιτήσεις.
Μήπως είναι εύκολο αν ξέρεις να μού απαντήσεις και στο ερώτημα?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 01:51:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα και απο εδω Αγγελε...
Ο αξονας σου ο στρογγυλος δεν ειναι?
Κατα 99,95 εχει την "υποδομη" για να μπει η αντιστρεπτικη..
Οπως κοιτας τον σωληνα απο το πλαι με βγαλμενο τον τροχο, εχει 2 καπακια "σχεδον οβαλ" Εχουν περιεργο σχημα, δεν ξερω πως να το περιγραψω... Αν βγαλεις αυτα τα καπακια, εκει μεσα μπαινη η αντιστρεπτικη και κουμπωνει στα καπακια αυτα...
Και οντως, δισκους μην βάλεις... Τσαμπα λεφτα... Εκτος αν σκεφτεσαι να αλλαξεις μοτερ.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 206XR 1.1 (8v)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Νοέ 2008, 10:01:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα Νικολή
Ναι ο στρογγυλός είναι. Τώρα για τα καπάκια που λες , θα το κοιτάξω σήμερα για να το επιβεβαιώσω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|