PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ηχοσύστημα για το γαλλακι μου.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 14:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Ηχοσύστημα για το γαλλακι μου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω την εξής απορεία και θα ήθελα αν ειναι δυνατόν την βοηθειά σας.
Έχω το Peugeot 206 1.4 3d μοντελο του 2007. Θέλω να ξεκινήσω να του φτιάξω ένα ηχοσύστημα χωρίς όμως να επέμβω στις πόρτες με κάποιου είδους κατασκευή. Το θέμα είναι οτι όλα τα ηχεία θα μου έρθουν απο Αμερική, οπότε και θα πρέπει να ξέρω τις ακριβείς διαστάσεις των εργοστασιακών ηχείων του οχήματος μου. Αν μπορεί κάποιος που να ξέρει και να είναι σίγουρος παρακαλώ ας μου πει διαστάσεις μπροστινών και πίσω ηχείων (διάμετρο) και το μέγιστο βάθος που μπορούν να μπούν ηχεία στις πόρτες χωρίς να έχω πρόβλημα με τα παράθυρα.
Ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 16:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μπροστινά ηχεία έχουν διάμετρο 16,5 cm και τα πίσω, αν δεν κάνω λάθος, 13 cm.

Σε ό,τι αφορά στο βάθος, για τα μπροστινά λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αν βρεις ηχείο με συνολικό βάθος (μαζί με τον κώνο εννοείται) μέχρι 68mm. Εγώ που έβαλα Focal με βάθος 71,3mm χρειάστηκε να κόψω την πλαστική γρίλια που βρίσκεται από πίσω. Ακόμη και αυτό αν κάνεις πάντως, δεν είναι καθόλου σοβαρό θέμα και εννοείται δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα παράθυρα...Λίγο πολύ όλοι αυτό έχουν κάνει, όσοι δηλαδή έχουν τοποθετήσει καλύτερα ηχεία στις πόρτες.

Για τα πίσω, δεν γνωρίζω βάθος, μιας και δεν τα έχω αντικαταστήσει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 16:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λένε ότι τα πίσω δεν τα αλλάζεις γιατί έτσι κ αλλιώς έχουν λάθος τοποθέτηση οπότε δεν αξίζει τον κόπο.

και εγώ λέω κάααααααποια στιγμή να βάλω 2 ηχειάκια μπροστά γιατί τα εργοστασιακά έχουν αρχίσει και δείχνουν τα χρόνια τους... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 17:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
λένε ότι τα πίσω δεν τα αλλάζεις γιατί έτσι κ αλλιώς έχουν λάθος τοποθέτηση οπότε δεν αξίζει τον κόπο.

Ναι, γιατί τα μπροστινά έχουν σωστή... Smile
Το 206, κακά τα ψέμματα, δεν έχει σωστές θέσεις για τα ηχεία...Και τα πίσω συνήθως δεν τα αλλάζουμε γιατί δεν προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα, παρά μόνο στο "γέμισμα" της καμπίνας.

Για τον οδηγό και συνοδηγό, κατά τη γνώμη μου, αρκεί ένα καλό διαιρούμενο μπροστά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 19:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με αυτά που μου λέτε δηλαδή, μπροστα ηχεία θα παραγγείλω 6.5 (ιντσες) . εχς βρεί ενα ζευγαράκι της lanzar τα οποια μαζί και τα 2 αποδιδουν 280 rms με βάθος 2.6 (ιντσες)
Τα πίσω είναι δεν είναι καλά τοποθετημένα πρέπει να αλλαχθούν γιατί ο ενισχυτής μου είναι δικάναλος και αν δωσω πολύ τα μεγάλα θα αρπάξω φωτιά μέσα.
Οπότε αμα είναι 13 εκατοστα τα πίσω πάμε σε 5αρία ή σε 5.25 (ίντσες παντα); θα χωρέσουν τα 5.25; Από όσο μου έχουν πει πίσω λόγω έλειψης παραθύρων δε παίζει καποιο θέμα βαθους...
Λίγη βοήθεια ακόμα παίδες να τα παραγγείλω. Να είστε καλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης