PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα μπαταρίας ή μίζας;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 08:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα μπαταρίας ή μίζας; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι τις προηγούμενες μέρες το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα κανονικά.
Χτες ξαφνικά το πρωί, το αμάξι δεν ξεκίναγε.Η μίζα δεν γύρναγε καν, αν και άκουγα την αντλία βενζίνης να δουλεύει και είχα φώτα, alarm κλπ.
Επίσης το βολτόμετρο έδειχνε κάποιες ενδείξεις, κάτι που σήμαινε ότι η μπαταρία δεν είχε αδείασει.
Τελικά με σπρώξιμο πήρε.Πάω μετά τη δουλειά (9 ώρες μετά) να βάλω μπροστά:1 απόπειρα δεν γύρναγε.Με τη 2η -3η και γκάζι, τελικά πήρε.
Πάω διαδρομή 30 λεπτών με μουσική και μετά σταματάω κάπου όπου το αφήνω για 25 λεπτά με alarm και συναγερμό.Γυρνάω και το βρίσκω χωρίς καθόλου ρεύμα στη μπαταρία.Έβαλα μπροστά με καλώδια.
Σήμερα που ήρθα δουλειά, έβλεπα στο βολτόμετρο 13.6-7 σε νορμάλ γκάζι και με φόρτωμα στο γκάζι ανέβαινε μέχρι 13.8-9.
Η μπαταρία είναι κλειστού τύπου, 44 αμπέρ και την έχω 2-3 χρόνια.

Από όλα αυτά τι σας κάνει;
Μίζα ή μπαταρία;

Αν ήταν μίζα, δε θα έπρεπε να μη δούλευε καθόλου, παρόλες τις προσπάθειες;

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 08:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαλα μπροστά με καλώδια.

μονο απο αυτο που λες εγω ειμαι σιγουρος οτι ειναι η μπαταρια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 09:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι τοπικ ανοιγετε ρε παιδια....
Εμεινες απο μπαταρια τι αλλο θες σαν δειγμα για να φανει....?
Ας μηυν γινομαστε τερλιως αμερικανακια που θελουν λαμπακι και ενδεικτικο για οτιδηποτε παθουν...!!!

Oι μοδ ας κινηθουν αναλογα.... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 10:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Tι τοπικ ανοιγετε ρε παιδια....
Εμεινες απο μπαταρια τι αλλο θες σαν δειγμα για να φανει....?
Ας μηυν γινομαστε τερλιως αμερικανακια που θελουν λαμπακι και ενδεικτικο για οτιδηποτε παθουν...!!!

Oι μοδ ας κινηθουν αναλογα.... Rolling eyes

Δεν ηξερα οτι επρεπε να περιμενω εσενα για να φωναξεις τους mod.Αλλη φορα θα το θυμαμαι.
Αλλα μου φαινεται απλα διαβασες 2 γραμμες απο αυτα που εγραψα και απλα μπηκες να γραψεις την εξυπναδα σου.
Βλεπεις εχω μεινει +παλιοτερα απο μπαταρια +ξερω να ξεχωριζω ποτε αδειαζει.Αλλα να παιρνει, με τη μιζα ποτε να δινει +ποτε οχι δεν εχει ξανατυχει.Δεν ηξερα οτι επρεπε να παρω την αδεια σου για να ρωτησω για το προβλημα μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 10:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλα οτι πεις...
Απλα μην περημενεις να σε παρει καποιος στα σοβαρα με τετοια υπογραφη φιλος....

Φιλικα παντα γιατι ειμαι παρεξηγησιμος...
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 10:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν αλλάξεις την μπαταρία, πρέπει τουλάχιστον να την κάνεις μια φόρτιση.

Στα 2-3 χρόνια αυτά, συμπλήρωσες ποτέ τα υγρά της μπαταρίας? Έκανες έλεγχο στάθμης?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 10:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κατι αλλο..Αν παω τελικα για καινουρια ισχυει οτι ειναι λαχειο η αγορα μπαταριας?Δηλαδη ο,τι +να παρεις ποτε δεν ξερεις ποσο θα κρατησει?Αν ειναι ετσι,να παω να ψωνισω απο κανενα carefour +ο,τι βγει?Η εχει να προτεινει καποιος κανενα μαγαζι που εχει ονομα για μπαταριες που αντεχουν αρκετα χρονια χωρις προβληματα?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eιναι σχετικο αυτο...Αναλογα τι καταναλωσεις εχει το αυτοκινητο και ισως διαροες...

Δες μια εδω....

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5861&highlight=%E1%EB%E1%E3%E7+%EC%F0%E1%F4%E1%F1%E9%E1%F2
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 11:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Και κατι αλλο..Αν παω τελικα για καινουρια ισχυει οτι ειναι λαχειο η αγορα μπαταριας?Δηλαδη ο,τι +να παρεις ποτε δεν ξερεις ποσο θα κρατησει?Αν ειναι ετσι,να παω να ψωνισω απο κανενα carefour +ο,τι βγει?Η εχει να προτεινει καποιος κανενα μαγαζι που εχει ονομα για μπαταριες που αντεχουν αρκετα χρονια χωρις προβληματα?

Θα πας σε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων που θα έχει πολύ κόσμο.

Θα ζητήσεις μια BOSCH. Θα πάρεις και την εγγύηση για 2-3 χρόνια και είσαι έτοιμος.

Αν δεν θέλεις παρ' όλα αυτά να μπλέκεις με οτιδήποτε υπάρχει και λύση... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 12:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν δεν αλλάξεις την μπαταρία, πρέπει τουλάχιστον να την κάνεις μια φόρτιση.

Στα 2-3 χρόνια αυτά, συμπλήρωσες ποτέ τα υγρά της μπαταρίας? Έκανες έλεγχο στάθμης?

Η μπαταρία είναι κλειστού τύπου, οπότε δεν παίρνει υγρά κλπ.Απο όσο ξέρω γενικά δεν υπάρχει καμιά συντήρηση για τέτοιου τύπου.
Η φόρτιση που λες ότι πρέπει να γίνει στάνταρ, γιατί δεν το έχω ακούσει πουθενά;Η μπαταρία δεν φορτίζεται συνέχεια όσο το αμάξι κινείται;

Giannis307 τώρα το είδα το σχολιάκι για την υπογραφή μου.
Λοιπόν δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι τόσο μαζί μου (το έχω προσέξει και σε άλλα θέματα) αλλά στα @@ μου (όπως λέει ο steve) αν δε σου αρέσει και δε με παίρνεις στα σοβαρά.Θα σου ζητήσω όμορφα λοιπόν να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου, εφόσον θεωρείς α-σόβαρη την υπογραφή μου.Εντελώς φιλικά,έτσι;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 12:52:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Η φόρτιση που λες ότι πρέπει να γίνει στάνταρ, γιατί δεν το έχω ακούσει πουθενά;Η μπαταρία δεν φορτίζεται συνέχεια όσο το αμάξι κινείται;

Ναι, και συνήθως γίνεται όταν το αμάξι είναι σε ακινησία ή είναι μόνο για μέσα στη πόλη οι μετακινήσεις. Βέβαια, από κατάσταση σε κατάσταση διαφέρει, αλλά γενικότερα ένα ταξίδι βοηθάει στην φόρτιση διότι το αμάξι κινείται για 3-4 ώρες τουλάχιστον.

Και παρ' όλα αυτά τα ηλεκτρολογεία κάνουν φορτίσεις Smile

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 15:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θωμα απο τα λεγομενα σου η μπαταρια ειναι dead. Κλασσικα συμπτωματα... (τα εχουμε περασει κ'εδω) Η φορτιση δεν θα κανει τιποτα.
Επισης εχε υποψη σου πως οι μπαταριες κλειστου τυπου ΑΝ τυχει να αδεισουν εντελος μετα δεν ειναι και για πολλα πολλα, οσο και να τις φορτιζεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 15:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μπαταρία σου είναι μάλλον πεθαμένη!
αλλά από αυτό που είπες στο πρώτο ποστ(ότι έδειχνε να έχει ρεύμα κ δεν γυρνούσε η μίζα) μάλλον είσαι κ για ένα μπουτόν μίζας!
παρόμοιο πρόβλημα μου είχε εμφανίσει η ξαρά!στα καλά καθούμενα μια μέρα ενώ είχα σταματήσει για βενζίνα νεκρώθηκε τελείως η μίζα για 5λεπτά,μετά από δύο μέρες το ξανά έκανε! τελικά ήταν το μπουτόν τις μίζας!
οπότε ρίξε κ μια ματιά στο μπουτόν!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 18:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ παιδιά το έπιασα το νόημα.
Ήδη πήρα πόσα τηλέφωνα σε μαγαζιά και κάτω από 80€ δεν έχει κανείς τις 50αρες.Μάλιστα οι περισσότεροι δίνουν 1 χρόνο μόνο εγγύηση.
Πέρασα 1 βόλτα και από το Carefour.Βρήκα 2 τύπους.
Μία που έχει αυτοκόλλητα Carefour και γράφει μάλιστα ότι έχει εγγύηση 2 χρόια και άλλη 1 που είναι μάρκας Prime Premium από έναν Έλληνα εισαγωγέα TNF.Η συγκεκριμένη είχε μάλιστα κάποια ηλεκτρική ένδειξη πάνω της που σου δείχνει σε τι κατάσταση βρίσκεται.Και αυτή από ό.τι ρώτησα είχε 2 χρόνια εγγύηση χωρίς να το γράφει πάνω της.Τιμή 63€ στα 50.
Έχετε ακούσει τίποτα για αυτή τη μάρκα?

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 21:32:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η προσφορά μου δεν σε ενδιαφέρει?

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 21:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Η προσφορά δεν σε ενδιαφέρει?

120-130€ που θέλει??
Πολλά τα λεφτά, αν και για 12 χρόνια δεν είναι άσχημα.
Αλλά μου φαίνεται δύσκολο να αντέξει τόσα χρόνια..

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 21:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου ήρθε κάτι με πμ βασικά το πρωί, αν το κοίταξες Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2008, 22:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά εμένα ενώ ενα ωραίο πρωινό κινόμουν για την εργασία μου στα καλά καθούμενα μου έσβησε το αυτοκίνητο και μετά όταν προσπαθούσα να βάλω μπρος και ενώ στη δεύτερη σκάλα όλα δούλευαν κομπλέ τα ηλεκτρικά εκτός απο τις φωτεινές ενδείξεις π είχαν ένα τρέμουλο στο φωτισμό τους όταν γυρνούσα το κλειδί σταματούσαν τα πάντα...μπαταρία=dead....την άλλαξα με 80 ευρώ σε έναν γνωστό μηχανικό που μ είπε ότι θα μου ζήσει για τα επόμενα 60000 km και μ έσβησε στα καλά καθούμενα γτ το αμάξι είχε ήδη πάνω του 60000km και όταν μια μπαταρία θέλει οπωσδήποτε αλλαγή ναι μπορεί να σαφήσει στα καλά καθούμενα...80 ευρώ λοιπόν 1 χρόνο εγγύηση και μια ώρα ταλαιπωρίας....ντακς χαλάλι του....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 01:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ πρόβλημα αυτές η μπαταρίες τώρα τελευταία... εγώ 4 χρόνια να μη το ματιάξω, δεν είχα τίποτα! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2008, 13:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα για καινούρια σήμερα.
Πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο μπελάς...
Πήγα να δω και στο Praktiker τι παίζει καθώς άκουσα ότι είχε και BOSCH.
Αρχικά απογοητεύτηκα γιατί είχε 3 τύπους για το 106 και ο πιο φτηνός με 45ah ξεκινουσε στα 81€..
Ο επόμενος τύπος στα 52ah είχε +30€.Ήμουν στη φάση να σηκωθώ και να πάω στο Carefour να πάρω την άλλη που ήταν 50ah και είχε 63€,αλλά είπα τελικά να εμπιστευτώ τη μάρκα...
Μετά γύρισα σπίτι και ήρθε η ώρα της εγκατάστασης..Εκεί ξεκίνησε το γλέντι..
Confused Confused Στην αρχή διαπίστωσα, αφού τη βίδωσα στη θέση της, ότι η νέα μπαταρία είναι πιο μικρή σε πλάτος από την προηγούμενη και δε φτάναν τα καλώδια.Ξανα ξεβίδωμα και τη γύρισα ανάποδα.Μετά διαπιστώνω ότι δεν έφτανε το καλώδιο του αρνητικού πόλου...Ξανα ξεβίδωμα και έπρεπε μάλιστα να αλλάξω και τα καλώδια που πήγαιναν στο σασί του αμαξιού για να δώσουν λίγο λάσκα.Τελικά τα κατάφερα και όλα έφτασαν.
Μετά πήγα 1 μικρή βόλτα για να δω τα Volt στο Scangauge, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τα νούμερα όπως τα περίμενα.Μάλιστα ήταν ίδια με πριν.13.6 σε στάση και σε κίνηση με φόρτωμα του μοτέρ πήγαινε μαξ 13.9.
14+ δεν έιδα καθόλου και από όσο ξέρω πρέπει κανονικά να δίνει πιο πάνω..
Τι να πω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης