PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT vs 206RC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT 1.6THP etuners STAGE 2.5

Ένταξη: 17 Σεπ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 11:16:22    Θέμα δημοσίευσης: 207GT vs 206RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο ειναι ποιο γρηγορο???

εγω πιστευω το 206 γιατι μαλλον ειναι ποιο ελαφρυ

καμια γνωμη απο τους ειδικους του forum????? Question Question Question Question

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 11:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εννοεισ πιο γρηγορο?
σε ευθεία (κοντρα)
σε ανάβαση τάπα...?
σε χαλαρη σβελτη βόλτα?

βασικά ειναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 11:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τι εννοεισ πιο γρηγορο?
σε ευθεία (κοντρα)
σε ανάβαση τάπα...?
σε χαλαρη σβελτη βόλτα?

βασικά ειναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα...

γενικα το λεω οτι επειδη μαλλον το 206rc ειναι ποιο ελαφρυ θα πρεπει να του ριχνει τουλαχιστον σε ευθειες

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 12:07:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai Που να δεις στις στροφες...τσοντα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 12:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
kai Που να δεις στις στροφες...τσοντα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

είπαμε...
τελείως διαφορετικα αμάξια...
νομίζω η συγκριση αδικεί το 207 gt που εχει κατασκευαστεί για άλλο λόγο απ το 206 rc
ισως να ειναι πιο δικαιο να συγκριθουν μεταξύ τους τα δύο rc...

το 207 gt ειναι σε σαφώς πιο "chill-out mode" τόσο απότο 207 rc και ακόμα περισσότερο από το 206 rc...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 12:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ GT ειναι πολυ πισω απο 206rc και σε γκαζι και σε στριψιμο...
κοινως παπατζα..

αρα μηπως να συγκρινουμε τις παπατζες??? Laughing
206Gti vs 207 gt
Επιστροφή στην κορυφή
RME (Κωστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 12:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδια μην τρελαθουμε τελειως

206rc 2000cc 180ps 1100 κιλα
207gt 1600cc 150ps 1320 κιλα

καμια σχεση AKOMA KAI ME TO 207RC

το 206 ειναι ποιο γρηγορο παντου σε ολα

μηπως εκανα μαλ... και πηρα το 207GT μηπως να επαιρνα ενα 206rc μεταχιρησμενο

Τα χω δει ολα
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 17:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα η πεζο για αυτο εβγαλε και το 207 με ιδια ονομασια rc δλδ...οποτε το gt δεν εχει σχεση εκε να κοντραρει το 206 rc....αλλα αλλες εποχες το ενα αλλες το αλλο....
οπως δεν εχει σχεση το 205 gti με το 206 ετσι δεν εχει κ το 207 με το 206 Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 19:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια δοκιμη θα ειναι οτι καλυτρο για συμπερασματα Very happy

ειμαι διαθεσιμος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
twintasos (ΤΑΣΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2008
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 01:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 207 ειναι μακραν μπροστα σε ολα απο το 206 οσο κι αν δεν το παραδεχονται καποιοι...δεν διαφωνω οτι το 206rc ειναι πολυ γρηγορο αλλα να μην ξεχνομαστε οτι και το 207gt και το rc με ενα φουλ συστημα εξατμισης,προγραμμα και δυο πραγματακια ακομα θα κανει το 206 να παραμιλαει!να μην μιλησω για ποιοτητα και εξοπλισμο γιατι απλα δεν υπαρχει συγκριση..
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 15:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

twintasos έγραψε:
Το 207 ειναι μακραν μπροστα σε ολα απο το 206 οσο κι αν δεν το παραδεχονται καποιοι...δεν διαφωνω οτι το 206rc ειναι πολυ γρηγορο αλλα να μην ξεχνομαστε οτι και το 207gt και το rc με ενα φουλ συστημα εξατμισης,προγραμμα και δυο πραγματακια ακομα θα κανει το 206 να παραμιλαει!να μην μιλησω για ποιοτητα και εξοπλισμο γιατι απλα δεν υπαρχει συγκριση..

το 207 gt με το 206 rc θα ναι μπρωστα μονο στις γελιες μετρησεις ρεμπριζ απο περιοδικα...σε κατι 60-110 με 5η κτλ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2008, 11:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

se στριψιμο οι χρονοι που κανουν τα 2 αμαξια πιστα ειναι ταυτοσημοι σχεδον. αρα μενει η αισθηση που σου αφηνει το καθε ενα...και σορυ αλλα το 207 πιστυεω οτι θα παει πολυ πιο μακρυα με 2-3 πραματακια απο το 206......

στο μοτερ το 206 ειναι πιο γρηγορο λιγο τελος!

σε ποιοτητα ομως και εσωτερικο ειναι ντροπη να τα συγκρινουμε Crying or Very sad

το θεμα ειναι οτι και τα δυο ειναι πολυυυυυυ πισω μου σε στριψιμο οποτε θα παραμεινω με το ταπεινο 16αρακι μου Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2008, 21:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως δεν με νοιάζει να χάσω μερικά δευτ. στην πίστα αυτό που με νοιάζει είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα μετά από μία κουραστική μέρα στην δουλειά έφυγα καπάκι απρόοπτα για Γιάννενα και έκανα σε 26ώρες 1.000 κάτι χιλιόμετρα με τέλεια άνεση γρήγορα και με 7,5lt/100km μέση και το επόμενο πρωί πήγα ξεκούραστος στη δουλειά μου!! Μερικοί από εμάς έχουμε ΜΟΝΟ ένα αμάξι και με αυτό πάμε παντού(δουλεια-καφέ-πιστα-διακοπές) και γιαυτή την δουλειά το 207 είναι σαφώς καλύτερο από τα 206.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2008, 22:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο μονο που δεν συμφωνω Jim μαζι σου ειναι στο 7.5lt/ 100χλμ. Ισως αν εβαζες δυο ακομη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2008, 23:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Στο μονο που δεν συμφωνω Jim μαζι σου ειναι στο 7.5lt/ 100χλμ. Ισως αν εβαζες δυο ακομη....

αν δουλευει 2500 με 3500 με ομαλα ανοιγματα εχει εκει κοντα..
αλλιως οχι μονο 2 παραπανω αλλα ανετα βλεπεις κ 4 παραπανω μην πω 5 Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Μάρ 2008, 23:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
thesalos έγραψε:

αν δουλευει 2500 με 3500 με ομαλα ανοιγματα εχει εκει κοντα..
αλλιως οχι μονο 2 παραπανω αλλα ανετα βλεπεις κ 4 παραπανω μην πω 5 Laughing

Και να χανεις ολη την κ@υλ@ για 4 λιτρα παραπανω δε λεει... Οποτε
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 00:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά οδηγώ με φόρα (ελάχιστα φρένα και μπαίνω όπως έρχομαι) χωρίς αυξομειωσεις ταχύτητας οπότε το 7,5 είναι πολύ εφικτό. Εχθές βαριόμουνα είχα και την κοπέλα μέσα και έβαλα cruise στα 110 εθνική από ελευσίνα μέχρι κόριθνο 6,2 έβγαλε το θηρίο Razz
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 15:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Γενικά οδηγώ με φόρα (ελάχιστα φρένα και μπαίνω όπως έρχομαι) χωρίς αυξομειωσεις ταχύτητας οπότε το 7,5 είναι πολύ εφικτό. Εχθές βαριόμουνα είχα και την κοπέλα μέσα και έβαλα cruise στα 110 εθνική από ελευσίνα μέχρι κόριθνο 6,2 έβγαλε το θηρίο Razz

για πηγεναι με 150-200 κ πες μας Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 17:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και είμαστε πολύ off topic
15.000χλμ έχω κάνει λές να μην ξέρω τί καίει. Τώρα πως καίει σε σας 14-15 που έχω ακούσει εδω μέσα ακόμα δεν τόχο καταλάβει......όλο 1ς-2ς κόφτες το πάτε Evil . Γιατι και μιά φορα που γύρναγα από αράχοβα βραδυ και ερχόμουν μονίμος τάπα και Εθνική πάντα 180+ δεν μου πέρασε τα 12,4
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 19:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ενδιαφέρεστε για καταναλώσεις, θα σας περάσω αύριο κάποιες φωτο από τον υπολογιστή ταξιδιού για να συγκρίνουμε lt/100km και μέσες ωριαίες ταχύτητες. Δεν καίει και τόσο πολύ το GT. Πάρε ένα TSI (140ps) και θα δείς 1,5 - 2 λίτρα περισσότερο με την ίδια οδήγηση.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης