PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προληπτική Ανάκληση 140000 Αυτοκινήτων Peugeot 307 απο 08/04

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2004, 11:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Προληπτική Ανάκληση 140000 Αυτοκινήτων Peugeot 307 απο 08/04 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ SITE peugeot307.jexiste.fr/ ΟΤΙ Η PEUGEOT ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ 140000 PEUGEOT 307 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2003 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ 2004.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ 307 ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 307 ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ EMAIL ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 10:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 12:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307BLUE έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΒΑ EMAIL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Καλησπέρα Φάνη,αρχικώς η απάντηση που πείρες απο τα κεντρικά είναι απολύτως λογική δι'οτι ακόμα και άν είχαν κάτι τέτοιο δέν πρόκειται να το έλεγαν στον πάσσα ένα...
Τώρα για το 2ο σχολιασμό που κάνεις εάν πάς σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο Service Peugeot δέν υπάρχει περίπτωση να σου ελέγξουν το αυτ/το σου προληπτικά εκτός και συνοδεύεται απο επιστολή των κεντρικών η οποία θα αναγράφει και αριθ.πλαισίου του αυτ/του σου αλλά και τον <<ακριβεί>> λόγω του ελέγχου.
Αυτά... Arrow
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 13:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 14:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια και εμενα το 307 ειναι 2ος 2004 αν μαθετε νεοτερα ενημερωστε αν και πιστευω οτι εδω στην ελλαδα δεν νομιζω να μας καλεσει κανενας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 14:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΩΤΕΡΑ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ: ΤΟ 307 ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 14:41:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα αισθητηρα λαδιου αλλαξα που δειχνει την σταθμη στο ταμπλο αυτα τα τετραγωνακια τιποτα αλλο και ενα αλλο που δεν ειναι ακριβως προβλημα ενα μικρος ηχος πισω δεξια ελαχιστος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 15:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ Η ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης