PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Παιξιμο" ρελαντι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 sportpack 120ps

Ένταξη: 27 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 09:21:31    Θέμα δημοσίευσης: "Παιξιμο" ρελαντι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hello παιδια.Ηθελα να γραψω και εγω για κατι που παρατηρω στο 207 1.6 120ps.Το αυτοκινητο το εχο 1 μηνα και κατι μερες και εχει κανει 1600 χλμ.Οταν το πηρα ( 8Αυγ) κατευθιαν ειχα φυγει για διακοπες.Εκει που ημουν διακοπες ξαφνικα μια μερα οταν το εβαζα μπροστα δεν κρατουσε τις στροφες του και εσβηνε.Μου το εκανε και σε μια συχνοτητα περιπου στο 60% τον εκκινησεων.
Περιμενα πως και πως να γυρισω να το παω σε ενα εξουσιοδοτημενο για να δω επιτελους τι ειναι αυτο.
Το πηγα λοιπον στον πετιμεζα στο Κερατσινι και εκει ο ηλεκτρονικος μου ειπε οτι θα περασουμε καινουργιο προγραμμα και να βαζω μονο βενζινη 100 οκτ.
Απο τοτε εχω σκιστει να βαζω shell racing και κατα συνεπεια εχει σκιστει και η τσεπη μου.
Αυτο που εχο παρατηρησει οτι κανει τωρα αρκετες φορες (8 στις 10) ειναι οτι οταν το βαζω μπροστα δεν παει κατευθειαν στις στροφες του ρελαντι αλλα ανεβαινουν λιγο οι στροφες 1 -2 φορες και επειτα σταθεροποιειται
Μπορει να ειναι και χαζομαρες αυτα που λεω αλλα συγχωρηστε με ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο μια και μεχρι τωρα οδηγουσα διαφορα της οικογενειας αλλα επειδη δεν ηταν δικα μου δεν εδινα βαση σε τιποτα.
Τελος παρενθεσουλα λιγο πριν αφησω τελειως τον συμπλεκτη ακουγεται ενα τακ απο το πεταλι κατω?Ειναι μεσ'το προγραμμα και αυτο γιατι δεν θυμαμαι κατι αναλογο σε αλλα που ειχα οδηγησει.
Παντως αν ειναι μετα απο 17500 ευρω ζεστα να αρχισω απο τον πρωτο μηνα να παιζω ταβλι με αυτον που εχει το συνεργειο το βλεπω να τρωει ποδι.

P.S αυτο με την βενζινη που μου ειπε στον Πετιμεζα μπορει να παιζει ρολο?...I mean ο αδερφος μου εχει το celica ts sport και δεν εχει προβλημα οταν βαζει απλη και ειναι και 190 αλογα αυτοκινητο.
Το αναφερω αυτο γιατι εκει μου ειπαν οτι δεν σηκωνει την απλη γιατι ειναι 120 αλογα ...λιγο ελεος μου ακουγεται..

Minds are like parachutes..they only function when they are open
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:23:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστααα...

Ετσι σου ειπαν ε???

Δεν ισχυει κατι τετοιο...Απλα λογικο ειναι με την 100αρα να δουλευει πιο σωστα το μοτερ!!!

Μπορει να επεσες σε κουκουρουκου βενζινη και να σου εκανε κολπα...

Μια χαρα ειναι και με την απλη!!! (Αρκει βεβαια να βαζεις απο δοκιμασμενο πρατηριο)

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 10:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: "Παιξιμο" ρελαντι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το σβύσιμο του κινητήρα σίγουρα έπεσες σε βενζίνη αβαβά...
Το έχουν παθει πολλοί...
freaklight έγραψε:
Αυτο που εχο παρατηρησει οτι κανει τωρα αρκετες φορες (8 στις 10) ειναι οτι οταν το βαζω μπροστα δεν παει κατευθειαν στις στροφες του ρελαντι αλλα ανεβαινουν λιγο οι στροφες 1 -2 φορες και επειτα σταθεροποιειται...

Αυτό δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα...και σε εμένα το έκανε...(άσχετο βέβαια που τώρα παίρνει κανά 15-20 δευτερόλεπτα να ηρεμίσει το ρελαντί... Twisted evil
freaklight έγραψε:
Το αναφερω αυτο γιατι εκει μου ειπαν οτι δεν σηκωνει την απλη γιατι ειναι 120 αλογα ...λιγο ελεος μου ακουγεται..

ΈΛΕΟΣ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Σέρμπης Κώστας (κώστας)
Μέλος
Μέλος

106 1.3 Rallye, 206 1.6 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 17:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελεος δε λες τιποτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 18:22:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπερδεματα σκασιματα αναψε σβησε εν κινηση κ ολα αυτα με μαμα καρο...
ο λογος?νερο στην βενζινη.......
το λαθος?το χα γεμιση τερμα το θυμα.....
αποφευγεται να βαζετε πολυ καυσιμο απο μη δοκιμασμενα πρατηρια...κ 15 ευρω καλα ειναι Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2007, 22:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι μονο 5 μια χαρα να λες....
Βασικα απο αγνωστο πρατηριο,νομιζω, βαζεις οταν ξερεις οτι θα την καψεις αμεσα (ταξιδακι κλπ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
cxiro 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 sport pack

Ένταξη: 20 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 12:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κλικ που ακους απο το συμπλεκτη το κανουν πολλα 207. Να πας να σου αλλαξουν το πενταλ. Οσο για το αλλο, ειναι κοινο προβλημα στα Peugeot και αν θελεις δες αναλογα τοπικ (πχ "αρρυθμια εν πορεια")
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης