Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2008, 18:45:54 Θέμα δημοσίευσης: Blaupunkt ΤΗΑ 475 PnP... Εχουμε καμμια γνωμη? |
|
|
Το διαβασα εδω http://www.techblog.gr/caraudio/blaupunktha475/ και φαινεται καλο σαν ιδεα, αλλα το θεμα ειναι στο κατα ποσο θα βοηθησει στο δικο μου αμαξι. Μετα απο καποια ενταση παραμορφωνουν τα ηχεια μου και ηθελα να δω αν κατι τετοιο θα το φτιαξει.
Και επισης, τελικα ρε παιδια τι ηχεια εχει το δικο μου αμαξι? Ποσα βατ ειναι? Για να μην στελνω email στην peugeot να ρωταω!
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2008, 21:57:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είμαι ένα κλικ πριν πάρω αυτόν τον ενισχυτή, ή τουλάχιστον κάποιον τύπου PlugNPlay. Για το τι λέει σαν μονάδα δεν ξέρω, όπως δεν ξέρω και κανένα που να έχει χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο...
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tanto Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006 Δημοσιεύσεις: 71
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 19 Μάρ 2008, 09:22:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως σαν διαστασεις ηχειων μπροστα στις πορτες φορας ηχεια 6,5" (16cm) και πισω εχεις στα,πλαινα πανελ,λογικα και αν ειναι σαν το 5πορτο,που λογικα ετσι ειναι,φορας 5,5" (13,5cm)
Tωρα το αμα θα κανεις δουλεια με τετοιου ειδους ενισχυτη δεν ξερω...βασικα σχεδων η ιδια,ισως και περισσοτερη διαδικασια ειναι να βαλεις τετοιον ενισχυτη παρα εναν κανονικο....(απο πλευρας καλωδιωσης) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|