Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
subwr (thanos) Μόλις έγραψα

peugeot 206
Ένταξη: 28 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 21:48:42 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αντικατάσταση καντράν.... Βοήθεια.... |
|
|
Έχω το 206ΧΝ 1.1 του οποίου το καντραν δεν διαθέτει στροφόμετρο. Εαν το αντικαταστήσω με αυτό ενώς 206 1.1 με στροφόμετρο θα δουλέψει το στροφόμετρο?
Συμφέρει να αγοράσω κάποιο aftermarket στροφόμετρο???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 21:52:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι θα δουλέψει ,τώρα αν θες αφτερμαρκετ εσύ ξέρεις καλύτερα τη σου αρέσει!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 10:33:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bρες ένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και βάλτο. Δεν νομίζω ότι θα σου στοιχήσει και πολλά σε μεταχειρισμένο. Νομίζω και το Colorline 1.1 έχει και ασημί οργανάκια
Αντε καλορίζικο 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ArxariosMe206 (Γιώργος) Νέος χρήστης

Audi A3 1.6 (2004)
Ένταξη: 02 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 69 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 15:26:40 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αλλαγή οργάνων ταμπλό σε 206 |
|
|
Χαιρετώ τους φίλους Πεζω-λάτρες.
Έψαξα το φόρουμ αλλά περιέργως δεν βρήκα παρόμοιο τόπικ και μου κάνει εντύπωση γιατί περίμενα να το σκεφτούν κι άλλοι. Ή μήπως είναι τόσο απλό το ερώτημα που κανένας δεν το συζητάει?
Το θέμα είναι ότι ήθελα να αλλάξω τα "μανίσια" όργανα του ταμπλό του 206 μου (τα κλασικά μαύρου χρώματος με τον κοκκινωπό φωτισμό) με τα λευκά όργανα που έχουν ορισμένες "μεγαλύτερες" εκδόσεις και τα οποία μου αρέσουν πολύ. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:
Πόσο απλό είναι?
Πόσο -περίπου- θα μου στοιχήσει?
Που μπορεί να γίνει? (σε τι είδους κατάστημα)
Συγχωρείστε την απλή απορία μου, αλλά όπως λέει και το νικ μου είμαι αρχάριος στις βελτιώσεις
2000-2006 : Peugeot 106 1.0
2006-2008 : Peugeot 206 1.4 16v
2008- : Audi A3 1.6 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nic...306 Μόλις έγραψα

peugeot 306 1.4 (8v) champion
Ένταξη: 26 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 18:14:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
hello παιδια και γω στο 306 θελω να το αλαξω για πειτε που μπορω ...η αν μπορω και μονος να το κανω ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 18:23:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή οργάνων ταμπλό 206 |
|
|
ArxariosMe206 έγραψε: | Χαιρετώ τους φίλους Πεζω-λάτρες.
Έψαξα το φόρουμ αλλά περιέργως δεν βρήκα παρόμοιο τόπικ και μου κάνει εντύπωση γιατί περίμενα να το σκεφτούν κι άλλοι. Ή μήπως είναι τόσο απλό το ερώτημα που κανένας δεν το συζητάει?
Το θέμα είναι ότι ήθελα να αλλάξω τα "μανίσια" όργανα του ταμπλό του 206 μου (τα κλασικά μαύρου χρώματος με τον κοκκινωπό φωτισμό) με τα λευκά όργανα που έχουν ορισμένες "μεγαλύτερες" εκδόσεις και τα οποία μου αρέσουν πολύ. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:
Πόσο απλό είναι?
Συγχωρείστε την απλή απορία μου, αλλά όπως λέει και το νικ μου είμαι αρχάριος στις βελτιώσεις |
Έχει τεθεί και έχει χιλιοαναλυθεί Γιώργο
Αυτή τη φορά θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου ψάχνοντας καλύτερα 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Audi A3 1.6 (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 20:44:23 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή οργάνων ταμπλό 206 |
|
|
Steve έγραψε: | ArxariosMe206 έγραψε: | Χαιρετώ τους φίλους Πεζω-λάτρες.
Πόσο απλό είναι?
Συγχωρείστε την απλή απορία μου, αλλά όπως λέει και το νικ μου είμαι αρχάριος στις βελτιώσεις |
Έχει τεθεί και έχει χιλιοαναλυθεί Γιώργο
Αυτή τη φορά θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου ψάχνοντας καλύτερα  |
Πρέπει να ομολογήσω ότι ψάχνοντας βρήκα τόπικ για οικονομόμετρο, τόπικ για τα όργανα του ταμπλό στο 207 (ένα παλικάρι τα άλλαξε μόνος του), τόπικ για project playstation 2 (!?!?!?!?!?!?), τόπικ για ένα παλικάρι που ήθελε να προσθέσει στροφόμετρο στο 206 1.1 του, ακόμη και ένα πολύ ενδιαφέρον τόπικ για το τι λάμπες φοράνε τα 206 (που είχα ρωτήσει εγώ σε άλλο τόπικ )
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10649
Όμως τελικά είχες δίκιο, Steve, υπάρχουν τόπικς αλλά σε άλλη κατηγορία. Έψαχνα στην λάθος κατηγορία. Οπότε το αναφέρω και για τον nic ότι υπάρχουν τα ακόλουθα τόπικς:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=116&highlight=%FC%F1%E3%E1%ED%E1+%F4%E1%EC%F0%EB%FC
και για πιο gypsy king λύση με αυτοκόλλητο (αν και δεν μου κάθεται και πολύ καλά):
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3361&highlight=%FC%F1%E3%E1%ED%E1+%F4%E1%EC%F0%EB%FC
Σ' αυτά τα τόπικ προτείνονται και κάποια sites μάλιστα, αλλά επειδή τα τόπικς είναι παμπάλαια κάποια απ αυτά τα sites δεν ισχύουν ενώ άλλα οδηγούν σε νεότερα (π.χ. το www.kentitos.com στο http://www.armoutakis.gr/index2.php) τα οποία δεν έχουν ακόμη τα ίδια προϊόντα.
Οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι δεν βρήκα και σπουδαία πράγματα...
Και ακόμη χειρότερα, όπως έχω γράψει και αλλού, στο e-shop υπάρχει ακόμη το ίδιο πρόβλημα που περιέγραψα αλλού και δεν μου ανοίγει το υπο-μενού με τα όργανα ταμπλό για να δω μπας κι υπάρχει εκεί κάτι που να βολεύει...
Άρα παραμένει ακόμη η απορία μου σε τι είδους μαγαζί να απευθυνθώ για κάτι τέτοιο, ώστε να γίνει καλή δουλειά χωρίς να μου πιάσουν τον κ***. Όχι ότι βιάζομαι ιδιαίτερα, δηλαδή, γιατί λέω να κάνω τις μηχανικές βελτιώσεις που έχω στο μυαλό μου πρώτα και μετά βλέπουμε...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 21:01:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μ αρέσει γιατι μαθαίνεις 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 21:08:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή οργάνων ταμπλό 206 |
|
|
Στις περισσότερες περιπτώσεις δίκιο έχω, αλλά ποιος με ακούει.
Οι περισσότεροι λένε ότι χάνω το δίκιο μου από τον τρόπο που το εκφράζω. Όπως μιλάω και στην πραγματική ζωή, έτσι μιλάω και πίσω από την οθόνη. Δεν μπορώ με το σεις και με το σας, ούτε να υποκριθώ για κάτι
Εν πάσει περιπτώσει, τις λύσεις τις βρήκες και βλέπεις ότι είναι όλα από εξωτερικό. Μπορείς να πας σε μια μάντρα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά να πάρεις ολόκληρο το καντράν που να έχει τις βελόνες και τα όργανα που θέλεις, αλλά θα σου βγεί από 100 έως 250 ευρώ. Σίγουρα ακριβότερο από το να πας σε κάποιον και να στο βγάλει αυτοκόλλητο 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Audi A3 1.6 (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 15:26:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαθαίνω, Μάνθο, και για να πούμε την αλήθεια αν και συμφωνώ ότι ο Steve μπορεί να χάνει το δίκιο του από τον τρόπο που το εκφράζει, το γεγονός είναι ότι χωρίς το εποικοδομητικό του κράξιμο δύσκολα θα είχα κινητοποιηθεί τόσο πολύ.
Στο θέμα μας πάντως, συμφωνώ ότι όταν μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με ένα αυτοκόλλητο αρχίζει να γίνεται μ****** το να προτιμήσεις να ξοδέψεις 100-250 ευρώ για να αλλάξεις καντράν. Αλλά απ την άλλη φαντάσου να μην μπει καλά το αυτοκόλλητο και να είναι αλλού η βελόνα και αλλού η ένδειξη ή να σου ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο και να γίνεις ρόμπα...
Γενικώς όμως το αυτοκόλλητο συμφέρει περισσότερο οπότε θα το ψάξω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μόνος μου δεν μπορώ να σχεδιάσω κάτι τέτοιο γιατί θα βγει μούφα, ενώ τα λινκ που έχει το τόπικ για τα αυτοκόλλητα στο καντράν δεν ισχύουν πλέον ώστε να βρω εύκολα κάποιο μαγαζί που να βγάζει τέτοια.
Θα το ψάξω όμως και θα ενημερώσω.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|