PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αλλαγή οργάνων ταμπλό σε 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
subwr (thanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206

Ένταξη: 28 Μάϊ 2004
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 21:48:42    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αντικατάσταση καντράν.... Βοήθεια.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το 206ΧΝ 1.1 του οποίου το καντραν δεν διαθέτει στροφόμετρο. Εαν το αντικαταστήσω με αυτό ενώς 206 1.1 με στροφόμετρο θα δουλέψει το στροφόμετρο?
Συμφέρει να αγοράσω κάποιο aftermarket στροφόμετρο????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάϊ 2004, 21:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι θα δουλέψει ,τώρα αν θες αφτερμαρκετ εσύ ξέρεις καλύτερα τη σου αρέσει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2004, 10:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bρες ένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και βάλτο. Δεν νομίζω ότι θα σου στοιχήσει και πολλά σε μεταχειρισμένο. Νομίζω και το Colorline 1.1 έχει και ασημί οργανάκια Wink

Αντε καλορίζικο Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ArxariosMe206 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi A3 1.6 (2004)

Ένταξη: 02 Οκτ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2008, 15:26:40    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αλλαγή οργάνων ταμπλό σε 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ τους φίλους Πεζω-λάτρες.

Έψαξα το φόρουμ αλλά περιέργως δεν βρήκα παρόμοιο τόπικ και μου κάνει εντύπωση γιατί περίμενα να το σκεφτούν κι άλλοι. Ή μήπως είναι τόσο απλό το ερώτημα που κανένας δεν το συζητάει?

Το θέμα είναι ότι ήθελα να αλλάξω τα "μανίσια" όργανα του ταμπλό του 206 μου (τα κλασικά μαύρου χρώματος με τον κοκκινωπό φωτισμό) με τα λευκά όργανα που έχουν ορισμένες "μεγαλύτερες" εκδόσεις και τα οποία μου αρέσουν πολύ. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:

Πόσο απλό είναι?

Πόσο -περίπου- θα μου στοιχήσει?

Που μπορεί να γίνει? (σε τι είδους κατάστημα)

Συγχωρείστε την απλή απορία μου, αλλά όπως λέει και το νικ μου είμαι αρχάριος στις βελτιώσεις

2000-2006 : Peugeot 106 1.0
2006-2008 : Peugeot 206 1.4 16v
2008- : Audi A3 1.6
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nic...306 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 306 1.4 (8v) champion

Ένταξη: 26 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 18:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hello παιδια και γω στο 306 θελω να το αλαξω για πειτε που μπορω ...η αν μπορω και μονος να το κανω ...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2008, 18:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή οργάνων ταμπλό 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ArxariosMe206 έγραψε:

Έψαξα το φόρουμ αλλά περιέργως δεν βρήκα παρόμοιο τόπικ και μου κάνει εντύπωση γιατί περίμενα να το σκεφτούν κι άλλοι. Ή μήπως είναι τόσο απλό το ερώτημα που κανένας δεν το συζητάει?

Το θέμα είναι ότι ήθελα να αλλάξω τα "μανίσια" όργανα του ταμπλό του 206 μου (τα κλασικά μαύρου χρώματος με τον κοκκινωπό φωτισμό) με τα λευκά όργανα που έχουν ορισμένες "μεγαλύτερες" εκδόσεις και τα οποία μου αρέσουν πολύ. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:

Πόσο απλό είναι?

Συγχωρείστε την απλή απορία μου, αλλά όπως λέει και το νικ μου είμαι αρχάριος στις βελτιώσεις

Έχει τεθεί και έχει χιλιοαναλυθεί Γιώργο Laughing

Αυτή τη φορά θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου ψάχνοντας καλύτερα Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ArxariosMe206 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi A3 1.6 (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 20:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή οργάνων ταμπλό 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
ArxariosMe206 έγραψε:

Πόσο απλό είναι?

Έχει τεθεί και έχει χιλιοαναλυθεί Γιώργο Laughing

Αυτή τη φορά θα σε αφήσω να το βρεις μόνος σου ψάχνοντας καλύτερα Cool

Πρέπει να ομολογήσω ότι ψάχνοντας βρήκα τόπικ για οικονομόμετρο, τόπικ για τα όργανα του ταμπλό στο 207 (ένα παλικάρι τα άλλαξε μόνος του), τόπικ για project playstation 2 (!?!?!?!?!?!?), τόπικ για ένα παλικάρι που ήθελε να προσθέσει στροφόμετρο στο 206 1.1 του, ακόμη και ένα πολύ ενδιαφέρον τόπικ για το τι λάμπες φοράνε τα 206 (που είχα ρωτήσει εγώ σε άλλο τόπικ Embarassed )
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10649

Όμως τελικά είχες δίκιο, Steve, υπάρχουν τόπικς αλλά σε άλλη κατηγορία. Έψαχνα στην λάθος κατηγορία. Οπότε το αναφέρω και για τον nic ότι υπάρχουν τα ακόλουθα τόπικς:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=116&highlight=%FC%F1%E3%E1%ED%E1+%F4%E1%EC%F0%EB%FC

και για πιο gypsy king λύση με αυτοκόλλητο (αν και δεν μου κάθεται και πολύ καλά):
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3361&highlight=%FC%F1%E3%E1%ED%E1+%F4%E1%EC%F0%EB%FC

Σ' αυτά τα τόπικ προτείνονται και κάποια sites μάλιστα, αλλά επειδή τα τόπικς είναι παμπάλαια κάποια απ αυτά τα sites δεν ισχύουν ενώ άλλα οδηγούν σε νεότερα (π.χ. το www.kentitos.com στο http://www.armoutakis.gr/index2.php) τα οποία δεν έχουν ακόμη τα ίδια προϊόντα. Sad

Οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι δεν βρήκα και σπουδαία πράγματα...

Και ακόμη χειρότερα, όπως έχω γράψει και αλλού, στο e-shop υπάρχει ακόμη το ίδιο πρόβλημα που περιέγραψα αλλού και δεν μου ανοίγει το υπο-μενού με τα όργανα ταμπλό για να δω μπας κι υπάρχει εκεί κάτι που να βολεύει... Evil

Άρα παραμένει ακόμη η απορία μου σε τι είδους μαγαζί να απευθυνθώ για κάτι τέτοιο, ώστε να γίνει καλή δουλειά χωρίς να μου πιάσουν τον κ***. Όχι ότι βιάζομαι ιδιαίτερα, δηλαδή, γιατί λέω να κάνω τις μηχανικές βελτιώσεις που έχω στο μυαλό μου πρώτα και μετά βλέπουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 21:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μ αρέσει γιατι μαθαίνεις Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 21:08:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή οργάνων ταμπλό 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ArxariosMe206 έγραψε:
Όμως τελικά είχες δίκιο, Steve, υπάρχουν τόπικς αλλά σε άλλη κατηγορία. Έψαχνα στην λάθος κατηγορία. Οπότε το αναφέρω και για τον nic ότι υπάρχουν τα ακόλουθα τόπικς:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=116&highlight=%FC%F1%E3%E1%ED%E1+%F4%E1%EC%F0%EB%FC

Στις περισσότερες περιπτώσεις δίκιο έχω, αλλά ποιος με ακούει.

Οι περισσότεροι λένε ότι χάνω το δίκιο μου από τον τρόπο που το εκφράζω. Όπως μιλάω και στην πραγματική ζωή, έτσι μιλάω και πίσω από την οθόνη. Δεν μπορώ με το σεις και με το σας, ούτε να υποκριθώ για κάτι Smile

Εν πάσει περιπτώσει, τις λύσεις τις βρήκες και βλέπεις ότι είναι όλα από εξωτερικό. Μπορείς να πας σε μια μάντρα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά να πάρεις ολόκληρο το καντράν που να έχει τις βελόνες και τα όργανα που θέλεις, αλλά θα σου βγεί από 100 έως 250 ευρώ. Σίγουρα ακριβότερο από το να πας σε κάποιον και να στο βγάλει αυτοκόλλητο Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
ArxariosMe206 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Audi A3 1.6 (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Μάρ 2008, 15:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαθαίνω, Μάνθο, και για να πούμε την αλήθεια αν και συμφωνώ ότι ο Steve μπορεί να χάνει το δίκιο του από τον τρόπο που το εκφράζει, το γεγονός είναι ότι χωρίς το εποικοδομητικό του κράξιμο δύσκολα θα είχα κινητοποιηθεί τόσο πολύ.

Στο θέμα μας πάντως, συμφωνώ ότι όταν μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα με ένα αυτοκόλλητο αρχίζει να γίνεται μ****** το να προτιμήσεις να ξοδέψεις 100-250 ευρώ για να αλλάξεις καντράν. Αλλά απ την άλλη φαντάσου να μην μπει καλά το αυτοκόλλητο και να είναι αλλού η βελόνα και αλλού η ένδειξη ή να σου ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο και να γίνεις ρόμπα... Rolling eyes

Γενικώς όμως το αυτοκόλλητο συμφέρει περισσότερο οπότε θα το ψάξω. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μόνος μου δεν μπορώ να σχεδιάσω κάτι τέτοιο γιατί θα βγει μούφα, ενώ τα λινκ που έχει το τόπικ για τα αυτοκόλλητα στο καντράν δεν ισχύουν πλέον ώστε να βρω εύκολα κάποιο μαγαζί που να βγάζει τέτοια.

Θα το ψάξω όμως και θα ενημερώσω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης