PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιο peugeot να διαλεξω??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Μάϊ 2007
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 20:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Ποιο peugeot να διαλεξω?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας
Πρωτα απο ολα ειμαι χαρουμενος γιατι επιτελους εφτασε η ωρα που θα παρω δικο μου αυτοκινητο με δικα μου χρηματα.

Η ολη διαδικασια συναρπαστικη αλλα πλεον βρισκομαι μπροστα σε μια σπαζοκεφαλια.

Καταρχην στραφηκα στην peugeot γιατι ειναι η μονη εταιρια οπου προσφερει χρηματοδοτικο με περιοδο χαριτος ενος χρονου. (Θα δωσω την πρωτη δοση μετα απο ενα χρονο ή το μεγαλυτερο ποσο που θα εχω συγκεντρωσει ή ακομα ολοκληρο το ποσο ατοκα κ ξεμπερδεψα)

Οι επιλογες/διλληματα μου κατεληξαν να ειναι 2.
Κ λεω κατεληξαν γιατι ενω στην αρχη σκεφτομουν για το ομορφο μικρο πολης 107 rc line σκεφτηκα οτι μηπως τα λεφτα ειναι πολλα(12.5Κ) για mini πολης κ γι αυτο αρχισα να σκεφτομαι κ το 207 trendy 1.4 16v 95 hp (14.2Κ) . (που δεν μπορω να βρω test/συγκριτικο πουθενα.ολο για τον 90hp υπαρχουν)

Eσεις τι θα επιλεγατε απο τα 2 κ μονο??

Ειμαι αρχαριος οδηγος,χωρις οικογενεια οποτε δεν καιγομαι για χωρους,ζηταω αξιοπρεπεις επιδοσεις στο μετρο του δυνατου (δεν ειμαι γκαζοφονιας κ ουτε εχω την εμπειρια ακομη) κ ψαχνω για ενα αυτοκινητο ομορφο,να μην καιει παρα πολυ.
Χρηση??Η κλασσικη.καθημερινα στην δουλεια,καμια βολτα κ κανα 2-3 ταξιδακια τον χρονο
Επισης το αυτοκινητο θελω να το κρατησω καιρο...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
Παναγιωτης
--------------------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 20:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιο peugeot να διαλεξω?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosm25 έγραψε:
Γεια σας
Πρωτα απο ολα ειμαι χαρουμενος γιατι επιτελους εφτασε η ωρα που θα παρω δικο μου αυτοκινητο με δικα μου χρηματα.

Η ολη διαδικασια συναρπαστικη αλλα πλεον βρισκομαι μπροστα σε μια σπαζοκεφαλια.

Καταρχην στραφηκα στην peugeot γιατι ειναι η μονη εταιρια οπου προσφερει χρηματοδοτικο με περιοδο χαριτος ενος χρονου. (Θα δωσω την πρωτη δοση μετα απο ενα χρονο ή το μεγαλυτερο ποσο που θα εχω συγκεντρωσει ή ακομα ολοκληρο το ποσο ατοκα κ ξεμπερδεψα)

Οι επιλογες/διλληματα μου κατεληξαν να ειναι 2.
Κ λεω κατεληξαν γιατι ενω στην αρχη σκεφτομουν για το ομορφο μικρο πολης 107 rc line σκεφτηκα οτι μηπως τα λεφτα ειναι πολλα(12.5Κ) για mini πολης κ γι αυτο αρχισα να σκεφτομαι κ το 207 trendy 1.4 16v 95 hp (14.2Κ) . (που δεν μπορω να βρω test/συγκριτικο πουθενα.ολο για τον 90hp υπαρχουν)

Eσεις τι θα επιλεγατε απο τα 2 κ μονο??

Ειμαι αρχαριος οδηγος,χωρις οικογενεια οποτε δεν καιγομαι για χωρους,ζηταω αξιοπρεπεις επιδοσεις στο μετρο του δυνατου (δεν ειμαι γκαζοφονιας κ ουτε εχω την εμπειρια ακομη) κ ψαχνω για ενα αυτοκινητο ομορφο,να μην καιει παρα πολυ.
Χρηση??Η κλασσικη.καθημερινα στην δουλεια,καμια βολτα κ κανα 2-3 ταξιδακια τον χρονο
Επισης το αυτοκινητο θελω να το κρατησω καιρο...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
Παναγιωτης
--------------------

θα διαλεξεις αυτο που σε εξυπηρετει καλυτερα για την καθημερινη σου χρηση.επισης θα διαλεξεις αυτο το οποιο θα το βλεπεις και θα σου αρεσει το ιδιο και μετα απο 3 η 4 η ακομα και 5 χρονια!πολυ την εχουνε πατησει ετσι ενθουσιασμενει περνουν αυτοκινητα και μετα απο κανα χρονο που εχει φυγει η καψα αρχιζουν και ξενερωνουν!τωρα κατα την ταπεινη μου αποψη θα σου προτεινα 207.ομορφο αμαξακι πολυ καλη ποιοτητα στο εσωτερικο και απο επιδοσεις αφου δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις θα σε ικανοποιησει!απο καταναλωση επισης ειναι καλο!και ενα τελευταιο ειναι το θεμα της μεταπωλησης που καλο θα ηταν να το σκεφτεις.το 207 οποτε θελησεις να το διωξεις θα φυγει αερα σε αντιθεση με το 107 που δεν εχει πιασει και σαν αμαξι και που πιστευω οτι θα σε δυσκολεψει αρκετα!

αυτα τα λιγα απο εμενα φιλε Παναγιωτη.παντως οτι και να επιλεξεις καλοταξιδο και καλοριζικο να ειναι Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 11:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ WHISPER

Ομολογω πως την αποψη της μεταπωλησης δεν το ειχα σκεφτει....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 12:05:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα το 207 ειναι καλυτερο...τωρα απο καταναλωση δεν ξερω...το 107 θα σε βολεψει καλυτερα αμα θες να πηγαινεις κεντρο...παρκαρισμα και τα σχετικα ΑΛΛΑ αμα θες να πας ενα ταξιδακι θα σου βγει το λαδι....για το 107 μιλαω...θα σε πσιλοπερνει και ο αερας Laughing Laughing ...σιγουρα το 207 ειναι πιο στιβαρο και πιο σωστο αμακσι...και αυτο με την μεταπωληση πολυ σωστο.....+1 207 ψηφιζω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 12:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ σωστά ότι σου είπαν τα παιδιά αλλά έτσι που φτάσαμε με τις βενζίνες και επειδή μόνο προς το χειρότερο θα πάμε το 207 1.4 έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση από το 107 και άμα κυκλοφορείς συνέχια πόλη με 2-3 μόνο ταξίδια τότε σκέψου αν αντέχεις το παραπάνω κόστος του 207.

Διάβασε και αυτό, κάπου λέει για το 1.4
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11855
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιαν 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 13:13:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Παναγιώτη πάρε το 207 αν θες να έχεις πιο πολύ αυτοκινητο.Στιβαρό, καλή ποιότητα κατασκευής, στρίβει καλά, δυνατά φρένα και δυνατή μεταπωλητική αξία.Αυτό με τα 95 άλογα είναι πολύ καλό γιατί συνδιάζει αξιοπιστία(BMW) χαμηλή όσο το δυνατόν κατανάλωση και αξιπρεπείς επιδόσεις. Το 107 από την άλλη είναι για κίνηση μες τη πόλη.Δεν καίει τίποτα(ξεχνάς να βάζεις βενζίνη) το παρκάρεις πολύ εύκολα αλλά δεν πάει βήμα.

Τη τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ ανάλογα με τις ανάγκες σου.
Ιεραρχισέ τες και αποφάσισε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 14:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω πως το 207 θα ήταν καλύτερη επιλογή. Είναι πιο ολοκληρωμένο σαν αυτοκίνητο: έχει πολύ καλύτερη ποιότητα υλικών, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια, καλύτερη οδική συμπεριφορά, ευελιξία στην πόλη αλλά και απροβλημάτιστη μετακίνηση σε ταξίδι κτλ. Όσο για τη διαφορά στο κόστος χρήσης σε σχέση με το 107, ε δεν είναι και τόσο μεγάλη ώστε να αξίζει να προτιμήσεις το 107.

Υ.Γ.: Δεν προσφέρει μόνο η Peugeot άτοκη περίοδο χάριτος.
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 15:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ οτι το 207 είναι πιό Αμάξι αλλά αν η πόλη είναι κατα 90% της χρήσης τότε δεν το συζητώ το 107 είναι σκέτο εργαλίο. Και εξηγούμε: περίπου -100-150€ ασφάλεια, -65€ τέλη, -5.000€ τιμή αγοράς και με 15.000χλμ χρήση το χρόνο περίπου -600€ από βενζίνες μήν αναφέρω και αναλώσημα (τακάκια , λάστιχα κτλπ) και κερασάκι ευκολία Parking. Όσο για αξιοπιστία toyota, Peugeot, Citroen, Daihastu έχουν το ίδιο μοτερ κατασκευής Daihastu.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 17:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι αυτο κ ειναι σκληρο το διλλημα παιδια....

climbonice Προφανως αναφερεσε σε honda κ Nissan μου φαινεται εε??
Δεν εχουν ομως κατι ενδιαφερον στην γκαμα τους....

Η μονη μαρκα που κοιταω εκτος peugeot ειναι η fiat.Σε αυτην την περιπτωση ομως θα πρεπει να κανω υπομονη κανα 5 μηνο ακομη για να δωσω την προκαταβολη που χρειαζεται για να παω σε ατοκο
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 17:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

107 Exclamation
Αν δεν σε χαλάει εμφανησιακά και λειτουργικά ειναι πολύ καλό, τοσο σε αξιοπιστια οσο και καταναλωση και επιδόσεις. ΤΟΥΟΤΑΑΑΑΑΑΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Ikaros! (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 14 Ιαν 2008
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως πιστευω οτι το 107 θα το βαρεθεις,δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...Το 207 αντιθετα δεν εχει επαφη,θα συμφωνησω ειναι πιο αυτοκινητο!!Και στριβει καλυτερα και παει καλυτερα και κανεις ταξιδια..Με το αλλο δεν σε παιρνει για ταξιδι,μετα τα 100 θα παλευεις με το τιμονι λογω αερα...Θα σου αρεσει πολυ περισσοτερο το 207!Ισως μου την πουν μερικοι με αυτο,ασε το 107 να το παρει καμια κοπελιτσα... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosm25 έγραψε:

Η μονη μαρκα που κοιταω εκτος peugeot ειναι η fiat.

Αν τείνεις προς αυτη την κατηγορία κι εχεις να διαλέξεις μεταξύ peugeot & fiat θα προτεινω διχως δευερη σκέψη το punto 1.4 tjet με λιγοτερο απο 15000 με το κλειδι στο χέρι.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ikaros! έγραψε:
ασε το 107 να το παρει καμια κοπελιτσα... Laughing

Σιγά το 207 το αρρενωπό... εχει κι αυτο μεγάλη δόση οιστρογόνων.
Μια χαρά ειναι το 107 και ταξίδι πας. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ikaros! (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το 1.4 Tjet ειναι μαλλον το καλυτερο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα..Με το 107 αγαπητε "ρομποτικε" Laughing δεν πας ταξιδι!!!Παμε μια βολτα τωρα με το Matiz της μανας μου που ειναι και πιο μεγαλο να δεις...Τα ξερεις καλα αυτα ρε γιαννηηη...Βλεπω σου αρεσουν και εσενα τα σεξουλιαρικα αυτοκινητα...!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
panosm25 (Παναγιωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα οι επιλογες εκτος των peugeot ειναι

1)grande punto 3θ 120hp Dynamic (με υποβραχιονιο) χονδρικα 6400 προκαταβολη κ 30X300

2)panda 100hp (με skydome κ pack pandemonio) χονδρικα 5340 προκαταβολη κ 30X300
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες κατι σπορ νομίζω το panda 100 η καλύτερη επιλογή και δοκιμασμένη.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 18:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ikaros! έγραψε:
Ναι το 1.4 Tjet ειναι μαλλον το καλυτερο αυτοκινητο σε αυτα τα λεφτα..Με το 107 αγαπητε "ρομποτικε" Laughing δεν πας ταξιδι!!!Παμε μια βολτα τωρα με το Matiz της μανας μου που ειναι και πιο μεγαλο να δεις...Τα ξερεις καλα αυτα ρε γιαννηηη...Βλεπω σου αρεσουν και εσενα τα σεξουλιαρικα αυτοκινητα...!!! Laughing Laughing Laughing

1. Ματιζ με 107 οδηγικά δεν εχουν επαφή.
2. Σου χω ξαναπεί πως το αυτοκίνητο ειναι πανω απ ολα μεσο μεταφοράς και οχι αντικείμενο lifestyle οποτε τα περι σεξουλιάρικων σταματούν για μενα στον ορισμό του αυτοκινήτου Wink

(αν θα το λεγα ποτε)Σεξουλιάρικο θεωρώ ενα αυτοκίνητο που εχει ηλεκτρονικά βοηθήματα (απο υδραυλικό τιμονι και abs μέχρι και trc) Razz
Κι αυτο με δοση χιούμορ Wink

Τωρα για το ποια μου αρέσουν, γενικά εμφανησιακά μου αρέσουν τα κλασσικού σχεδιασμού αμαξωματα (πχ. σειρα 3 & 5 της bmw), to 206 ακομα δεν το εχω χωνέψει. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Ikaros! (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Συμφωνω πως το ματιζ και το 107 δεν εχουν οδηγικα επαφη,αλλα δεν παυει το 107 να ειναι ενα παναλαφρο,πολυ μικρο αυτοκινητο!Ειναι ο,τι πρεπει για την πολη αλλα για ταξιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Ειναι η αποψη μου...
2.Το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας αλλα και αντικειμενο lifestyle..Αν ηταν ετσι θα οδηγουσες το nissan που εχεις και κοντευει τα 30 και οχι το 206..Και το nissan ειναι μεσο μεταφορας και σε πηγαινει οπου θελεις...
Πρωσοπικα κανω διαχωρισμους στα αυτοκινητα...

Επιστροφή στην κορυφή
Ikaros! (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελος παντων γιαννη θα τα πουμε απο κοντα αυτα...Για να ερθω στο θεμα λεω 207...

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Φεβ 2008, 20:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ikaros! έγραψε:
2.Το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας αλλα και αντικειμενο lifestyle..Αν ηταν ετσι θα οδηγουσες το nissan που εχεις και κοντευει τα 30 και οχι το 206..Και το nissan ειναι μεσο μεταφορας και σε πηγαινει οπου θελεις...
Πρωσοπικα κανω διαχωρισμους στα αυτοκινητα...

Το σταματώ διαδικτυακά εδω και το συνεχίζουμε απο κοντα.
Παντως σκέψου λίγο τι λες... σκέψου πως ενα αυτοκινητο τετοιας ηλικίας με σκουριές και 250,000χλμ εγκυμονεί σοβαρους κινδυνους για την ασφαλεια σου Wink Επίσης να σου αποσαφηνίσω οτι εννοώντας lifestyle εννοώ την μούρη και το πρεστιζ που ενδεχομένως σου προσδίδει ενα αυτοκίνητο κι οχι την οδηγική απόλαυση Wink

Για να στο πω διαφορετικά με απλά λόγια μπορεί εσυ να ντρεπόσουν να οδηγήσεις ενα C2 1.1 αλλά ενα C2 JWRC μαλλον θα το γουσταρες Wink

Καθένας προτιμάει οτι καλύτερο, το θέμα ειναι να ορίζεις εσυ τις επιθυμίες σου και οχι τα κοινωνικά φαινόμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης