PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Βελτίωση 106 16ν βοηθεια!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanenas_trelos (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1.6 8v

Ένταξη: 07 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάρ 2008, 23:41:57    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Βελτίωση 106 16ν βοηθεια!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ RALLYE TOY ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 258.000 ΧΛΜ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 165 ΑΛΟΓΑΚΙΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2008, 00:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: βοηθεια!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanenas_trelos έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ RALLYE TOY ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 258.000 ΧΛΜ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΛΑΔΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΦΙΑΞΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 165 ΑΛΟΓΑΚΙΑ

Να βρεις έναν καλό μηχανικό, να κάνεις μια γενική επισκευή μοτερ, κιβωτίου και συστήματος ανάρτησης πριν αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για πολλά άλογα. Το αυτοκίνητο αυτό έχει φάει τα ψωμιά του κι έτσι πρέπει να του ξαναφτιάξεις τη ζύμη.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanenas_trelos (ΚΩΣΤΑΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 1.6 8v

Ένταξη: 07 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2008, 00:08:40    Θέμα δημοσίευσης: ς; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει αναρτησεις αλλαγμενες τις αλλαξα τις bilstein εβαλα κανενα μαστορα προτεινεις ξερεις κανενα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2008, 03:27:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι ασχολουνται και με δικα μας αυτοκινητα αλλα λιγο δυσκολο να τους αναφερουμε εδω μεσα γιατι θα θεωρηθει διαφημιση.... Rolling eyes .....παντως συμφωνω απολυτα με τον salex... Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάρ 2008, 09:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ παλι λεω πριν πας σε μαστορα να βρεις ενα ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟ φαναρτζη να πας να τσεκαρεις το αμαξι

γιατι με 300000χλμ και ολο και καποια τρακα στο βιογραφικο του το σασι του θα εχει γινει κωλοτρυπιδα...106 εχεις οχι γκολφ....

οποτε μαζεψε πρωτα και αν μπορεις ενισχυσε λιγο το σασι (δε μιλαω για λαμαρινες απεξω γρατζουνιες κλπ αλλα για τα δομικα μερη του αμαξωματος)
και μετα μιλαμε για μοτερια αναρτησεις κλπ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης