Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
geo134 (γιωργος) Μόλις έγραψα

206 1.4 8v 1999
Ένταξη: 11 Οκτ 2015 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2015, 20:08:23 Θέμα δημοσίευσης: εξαερωση σε 206 |
|
|
καλησπερα παιδια σημερα με την βοηθεια ενος παλικαριου αλλαξαμε τις σωληνωσεις του ψυγειου ποιο πολυ προληπτικα γιατι ηταν αρκετα ξεραμενες....το θεμα ειναι οτι προεκυψε κατι και εφυγε χωρις να προλαβουμε να κανουμε εξαερωση στο συστημα....πως μπορω να το κανω εγω? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos Kal (Νίκος) Νέος χρήστης

Ένταξη: 08 Οκτ 2015 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Αθηνα πλεον
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2015, 14:44:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: εξαερωση σε 206 |
|
|
geo134 έγραψε: | καλησπερα παιδια σημερα με την βοηθεια ενος παλικαριου αλλαξαμε τις σωληνωσεις του ψυγειου ποιο πολυ προληπτικα γιατι ηταν αρκετα ξεραμενες....το θεμα ειναι οτι προεκυψε κατι και εφυγε χωρις να προλαβουμε να κανουμε εξαερωση στο συστημα....πως μπορω να το κανω εγω? |
θεωρητικα γνωριζω οτι:
αν εχει δοχειο διαστολης γεμιζεις ψυγειο και δοχειο με παραφλου κλεινεις ταπες και βαζεις μπροστα, καλοριφερ στο ζεστο, μολις ερθει ζεστος αερας ανοιξει και το βεντιλατερ τοτε λογικα εχει γινει η δουλεια.προσοχη στις πρωτες βολτες να εχεις το νου σου
απτην αλλη παλι θεωρια φιλε μην σε παρω στον λαιμο μου
εκει στο ψυγειο εχει μια ταπα ,οπως κοιτας το ψυγειο απο δεξια εχει μια ταπα ανοιξε την ενω βαζεις παραφλου απο εκει λογικα θα βγαινει ο αερας που εχει το ψυγειο.
επισης ανοιξε την ταπα απτα κολαρο του καλοριφερ και την βιδα που εχει ο θερμοστατης μεχρι να βγαλουν νερο.κλειστες μετα και ασε ανοιχτη την ταπα του ψυγειου και βαλε μπροστα.
αν τακτα χρονικα διαστηματα ανοιξες τις ταπες του καλοριφερ και θερμποστατη οσο γεμιζεις με αντιψυκτο και μολις το σταξουν καθαρο κλειστες.
οταν ανοιξει το βεντιλατερ τελειωσες
αυτα τα καναμε σε συνεργειο πριν περιπου 5 χρονια που δουλευα οποτε δεν τα θυμαμαι καλα για να σου πω σιγουρα.
μην σε παρω στον λαιμο μου κοιτα να σου απαντησει και κανεις αλλος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|