PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην "Auto power Πολυχρονίδου"

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Josef (Ιωσήφ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc

Ένταξη: 10 Φεβ 2003
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάρ 2003, 22:32:46    Θέμα δημοσίευσης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην "Auto power Πολυχρονίδου" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα μεγάλο-μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στην Peugeot του Βόλου, στα παιδιά του συνεργείου και περισσότερο στην κα. Δ. Πολυχρονίδου.
Στις 28/1/2003 αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 206 XS 1.4 από την αντιπροσωπεία της Peugeot στο Βόλο. Εντόπισα όμως κάποιες φθορές και ελλείψεις, είτε από φυσιολογική φθορά, είτε από κακή χρήση του προηγούμενου κατόχου. Συγκεκριμένα χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τα δύο ψαλίδια εμπρός και το πίσω δεξί, το αριστερό ακρόμπαρο, τον καταλύτη και τον διακόπτη των φλας. Πλην του καταλύτη, όλα τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που τοποθετήθηκαν ήταν καινούρια.
Το σημαντικό είναι ότι, όταν είπα στον υπεύθυνο του συνεργείου για όλα αυτά που ήθελε το αυτοκίνητο, εκείνος μου απάντησε:” Εφ’ όσον πήρες αυτοκίνητο από εδώ, μην ανησυχείς για τίποτα”.
Για να πω την αλήθεια στην αρχή δεν τον πίστεψα. Τον είδα όμως που πήγε και μίλησε στην κα. Δ. Πολυχρονίδου (την αντιπρόσωπο της Peugeot ) και όταν επέστρεψε ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Εντάξει! Φέρε το αυτοκίνητο αύριο να το φτιάξουμε.
- Και εγώ τι θα πληρώσω;
- Τίποτα!
- Δηλαδή;
- Τίποτα. Είπαμε εφ’ όσον πήρες αυτοκίνητο από εδώ, μην ανησυχείς για τίποτα.
- Ο.Κ.
Μου φαινόταν απίστευτο αυτό που συνέβαινε. Ανέλαβαν την επισκευή του αυτοκινήτου σαν να ήταν εκείνοι υπεύθυνοι για όλες τις ζημιές που βρήκα.
Και πάλι θέλω να πω ότι όλα έγιναν με την συγκατάθεση της κας Δ. Πολυχρονίδου.
Όταν συνάντησα τον Πολίτη στην Peugeot και του είπα τι έγινε μου είπε: “Το καλύτερο συνεργείο της Peugeot και με διαφορά “.
Επίσης θέλω να πω, ότι από την πρώτη στιγμή όλο το προσωπικό του συνεργείου με αντιμετώπισε φιλικά σαν να με ήξεραν χρόνια. Η μοναδική επαφή που είχα με το συνεργείο της Peugeot ήταν, όταν είχα πάει πέρυσι το 307 της αρραβωνιαστικιάς μου μία φορά για service. Και τότε όμως είχα διαπιστώσει ότι όλοι τους ήταν πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί.
Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά δεν νομίζω σε άλλους πελάτες να φέρονται διαφορετικά. Εξάλλου το είπε και ο Πολίτης: “Το καλύτερο συνεργείο της Peugeot και με διαφορά “.(Εμπιστεύεστε την άποψή του; Εγώ ΝΑΙ).
Τελειώνοντας, θέλω πάλι να ευχαριστήσω την κα. Δ. Πολυχρονίδου και το υπέροχο team της Peugeot στο Βόλο, που χωρίς καμία επιβάρυνση μου αποκατέστησαν τις βλάβες στο αυτοκίνητό μου.

Βάζω ζώνη, πατάω μίζα κι έφυγα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 01:01:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ που έχω περάσει από εκεί είχα τύχει πολύ καλή εξυπηρέτηση!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 08:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιπροσωπείες και εξουσιοδουτημένοι τ' ακούτε;

Συγχαρητήρια στην αντιπροσωπεία της Peugeot στο ΒΟΛΟ "AutoPower Πολυχρονίδου"!

Βέβαια, η κατάσταση εδώ και καιρό μας είναι γνωστή από τον Πολίτη! Που τώρα το επιβεβαίωσε και ο Ιωσήφ! Μόλις περάσω από ΒΟΛΟ θα πάω να πώ την καλημέρα μου στην ζηλευτή αντιπροσωπεία! Δώστε τη διεύθυνση να την έχουμε γραμμένη στο Forum. Αξίζει!

Α, ρε Πολίτη τυχεράκια! Νά 'χαμε την τύχη σας! Έχουμε μόνο τη μισή αφού το υπέροχο συνεργείο μας, δυστυχώς δεν είναι πλέον ούτε καν εξουσιοδοτημένο, τέτοιο πόλεμο κάνει η Lion στους αντιφρονούντες! Αλλά γι αυτό και μεις το στηρίζουμε...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Josef (Ιωσήφ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 18:11:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Peugeot στο Βόλο θα την βρείτε στο 4ο χλμ. Βόλου-Λάρισας, τηλ. 24210-60850. Στο τμήμα συνεργείου είναι ο κ. Δημήτρης Σεϊτάνης και ο κ. Κώστας Πέτσης.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 18:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΝΙΦ...ΣΝΙΦ... Crying or Very sad Crying or Very sad

Αν το ήξερα νωρίτερα θα είχα ανέβει στο Βόλο και θα είχα φτιάξει και το ασθενικό δικό μου.... και θα έκανα service και στο Βόλο που είναι πολύ όμορφη πόλη....

7 μήνες κατοχής 206 στην Αθήνα, τρέξιμο, site, forum, συζητήσεις με πολύ κόσμο (εντός και εκτός Ιντερνετ) και δεν βρήκα ένα άνθρωπο να μου λύσει τα προβλήματα στο 206...

Ολοι έκαναν τους κινέζους...

Πίκρα... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Josef (Ιωσήφ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάρ 2003, 23:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης θέλω να πω ότι την περασμένη εβδομάδα έκανα το service των 100.000 χλμ. και πλήρωσα για την εργασία 47,11€. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα τα χρήματα που έδωσα. Αυτό περιμένω να μου το πείτε εσείς. (Για τα ανταλλακτικά δεν λέω, γιατί έβαλα κάποια επιπλέον από αυτά που ήθελε).
Ο προηγούμενος κάτοχος, από τις αποδείξεις που βρήκα μέσα στο βιβλίο των service, είχε πληρώσει στις 28/12/2001 για τα 70.000 χλμ. 41,56€ εργασία.
Τα σχόλια δικά σας.
Κάποια άλλη στιγμή θα σας πω για την χρονοχρέωση της Renault στο Βόλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 01:06:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

100.000 km? Ψςςςςςς.. Πως το βλεπεις το 206 μετα απο 100.000 χιλιομετρα? Βασταει καλα?
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 14:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Josef έγραψε:
Επίσης θέλω να πω ότι την περασμένη εβδομάδα έκανα το service των 100.000 χλμ. και πλήρωσα για την εργασία 47,11€. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα τα χρήματα που έδωσα. Αυτό περιμένω να μου το πείτε εσείς. (Για τα ανταλλακτικά δεν λέω, γιατί έβαλα κάποια επιπλέον από αυτά που ήθελε).
Ο προηγούμενος κάτοχος, από τις αποδείξεις που βρήκα μέσα στο βιβλίο των service, είχε πληρώσει στις 28/12/2001 για τα 70.000 χλμ. 41,56€ εργασία.
Τα σχόλια δικά σας.
Κάποια άλλη στιγμή θα σας πω για την χρονοχρέωση της Renault στο Βόλο.

16.000 δρχ για εργασία σε αντιπρόσωπο δεν μου ακούγονται πολλά! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 14:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως ως τώρα έχουμε καλά δείγματα από Peugeot Βόλου & Καρδίτσας.
Άντε να δούμε Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Josef (Ιωσήφ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

107 1.0 & 307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Μάρ 2003, 15:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
100.000 km? Ψςςςςςς.. Πως το βλεπεις το 206 μετα απο 100.000 χιλιομετρα? Βασταει καλα?

Φίλε Alex, δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιέτερο. Εξάλου δεν είχα από καινούριο για να μπορώ να συγκρίνω. Εάν θέλεις να σου το δώσω να το κάνεις βόλτα, πολύ ευχαρίστως. Κατεβαίνω συχνά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Εάν θέλεις στείλε με π.μ. το τηλέφωνό σου να βρεθούμε. Θα είμαι στο Μαρούσι από 13-21 Μαρτίου.

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Μάρ 2003, 04:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ μαλλον δεν ειμαι ο ιδανικος για συγκριση μιας και το δικο μου το χω τρακαρει και το χω ξαναφερει στα ισια οποτε εχει τριγμους και καποια μικρο-κουσουρια κτλ... Ασε που ειναι ειναι χαμηλωμενο και με σκασμενα αμορτισερ.. Τελευταια φορα που το αμαξι ηταν σε ΟΚ κατασταση ηταν το καλοκαιρι του 2000, οποτε παει καιρος για να θυμαμαι πως ηταν "καινουριο" Smile

Παντως αμα θες τα λεμε και απο κοντα να δω και γω πως ειναι και ενα πεζο μετα τα 100.000 χιλ... Θα σου στειλω π.μ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης