PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 cabrio
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Νοέ 2006, 09:33:54    Θέμα δημοσίευσης: 306 cabrio Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου εχει σφηνωσει στο μυαλο το 306 το καμπριο. μπορειτε να μου δωσετε μερικες πληροφοριες σχετικα με τις εκδοσεις, εξοπλισμο, κινητηρες, ποσα φεσλιφτ εγιναν κατα την διαρκεια παραγωγης του, και τελος αν βγηκε ποτε χαρνττοπ για αυτο το αυτοκινητο???

ευχαριστω προκαταβολικα Laughing

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Νοέ 2006, 23:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hardtop βγήκε και μάλιστα το κάνει φοβερά όμορφο !!!

1.6 και 1.8 'ειχαν βγει αρχικά.

αργότερα βγήκε και 2.0 και σταμάτησε το 1.8.

το 1.6 ήταν πολύ αδύναμο με τον κινητήρα των 1.6 κυβ.εκ.

πάντως καλύτερα να πας για cc . του 2000 τα μοντέλα φτάνουν το δεκάρικο ενώ με 2000 ευρώ παραπάνω παίρνεις cc Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 10:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 306 Cabrio όμως είναι φοβερά καλοστημένο και με εξαιρετικό τιμόνι.
Ο αδελφός μου είχε ένα 2.0 με αυτόματο κιβώτιο που το έκοβε πολύ, αλλά στις στροφές έμπαινε με όσα και ήταν τρένο σε όλες τις συνθήκες.

Το 206 CC είναι περισσότερο πρακτικό λόγο σκληρής οροφής αλλά οδηγικά είναι πολύ πιο πίσω από το 306......

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 11:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Ο αδελφός μου είχε ένα 2.0 με αυτόματο κιβώτιο που το έκοβε πολύ, αλλά στις στροφές έμπαινε με όσα και ήταν τρένο σε όλες τις συνθήκες.

Το 206 CC είναι περισσότερο πρακτικό λόγο σκληρής οροφής αλλά οδηγικά είναι πολύ πιο πίσω από το 306......

Τα αυτοκίνητα αυτά δεν τα παίρνεις για να στρίβεις...

είχα ανοικτό 206 cc και 306 σεντάν μάλιστα.
όντως το 306 είναι από τα ποιό καλοστημενα αυτοκίνητα της πεζώ και όντως δεν έχει καμία σχέση σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς , αλλά το cambrio δεν είναι το ίδιο...
Μάλιστα γνωστός μου πούλησε το 306 του το χατσμπακ και πήρε 306 κάμπριο και μάλιστα είναι και στριφτερός οδηγός..

Ε σε πληροφορώ ότι έχει ξενερώσει απίστευτα...
Θα έπαιρνα το 306 μόνο αν το έβρισκα με το χαρντοπ, το οπόιο βέβαια, φαντάζομαι ότι αυτός που θα το πούλαγε θα το έδινε όσο πουλιούνται τα cc τα οποία έχουν και 20 άλογα παραπάνω, και έχουν και clima, kai είναι και φρέσκα σχεδιαστικά ...

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 11:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 306 μπορει να παρει 4 ατομα μεσα το 206 ομως οχι. επιπλεων το 306 σαν σχεδιο μου αρεσει περισσοτερο. διλιτρα ομως απο οτι ειδα δεν κυκλοφορουν καθολου συστηχως. αυτα τα αυτοκινητα ειχαν καποιο προβλημα. ποιο σημειο τους ειναι ευαισθητο?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 11:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Τα αυτοκίνητα αυτά δεν τα παίρνεις για να στρίβεις...

είχα ανοικτό 206 cc και 306 σεντάν μάλιστα.
όντως το 306 είναι από τα ποιό καλοστημενα αυτοκίνητα της πεζώ και όντως δεν έχει καμία σχέση σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς , αλλά το cambrio δεν είναι το ίδιο...
Μάλιστα γνωστός μου πούλησε το 306 του το χατσμπακ και πήρε 306 κάμπριο και μάλιστα είναι και στριφτερός οδηγός..

Ε σε πληροφορώ ότι έχει ξενερώσει απίστευτα...
Θα έπαιρνα το 306 μόνο αν το έβρισκα με το χαρντοπ, το οπόιο βέβαια, φαντάζομαι ότι αυτός που θα το πούλαγε θα το έδινε όσο πουλιούνται τα cc τα οποία έχουν και 20 άλογα παραπάνω, και έχουν και clima, kai είναι και φρέσκα σχεδιαστικά ...

Και όμως το Cabrio ήταν πιο καλοστημένο από ΟΛΑ τα κλειστά 306 πέρα από το GTi! Δες όποιο Roadtest σε περιοδικά θες!

Ο αδελφός μου είχε 306XS 1.6 (90hp) πριν από το κάμπριο και ισχυρίζεται ότι το κάμπριο ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο στο στρίψιμο (φτάνει ο δρόμος να μην είχε πολλές λακκούβες).

Το είχα οδηγήσει και εγώ και είχα πάθει τη πλάκα μου. Ουδέτερο μέχρι αηδίας και με πολύ πιο φρόνιμο κώλο στο "'άσε" από το κλειστό.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 12:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
το 306 μπορει να παρει 4 ατομα μεσα το 206 ομως οχι. επιπλεων το 306 σαν σχεδιο μου αρεσει περισσοτερο. διλιτρα ομως απο οτι ειδα δεν κυκλοφορουν καθολου συστηχως. αυτα τα αυτοκινητα ειχαν καποιο προβλημα. ποιο σημειο τους ειναι ευαισθητο?

Tο ευαίσθητο τους σημείο ήταν το "ΤΕΚΜΗΡΙΟ" που τότε φορολογούσαν τα δίλιτρα αυτοκίνητα !!!

Για αυτό δεν κυκλοφορούσαν.

Για όσους δεν θυμούνται το τεκμήριο καταργήθηκε το 2002 (το είχε ανακοινώσει ο Σημίτης στην ΔΕΘ) - το θυμάμαι γιατί έιχα μόλις παραγγείλει το αμάξι μου 1.6 και χτύπαγα το κεφάλι μου μετά !!!! Wink Wink

Όντως χωράει 4 άτομα, έχει όμως πολύ ποιό μικρό πορτ μπαγκάζ από το 206 γιατί το χώρισμα που χωρίζει τον χώρο της κουκούλας, απο του πορτ μπαγκάζ για λόγους δεσίματος είανι από λαμαρίνα και δεν μετακινείται. Wink Wink Wink

Αν βρεις είναι καλή περίπτωση. Πάρε και τα ανταλλακτικά της lion και ρώτα για χαρντ τοπ !!! είναι το κάτι άλλο !!!!

Το είχα δει καινούργιο με χαρντοπ σε χρώμα χρυσαφί και είχα πάθει Πλάκα !!!!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 12:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Και όμως το Cabrio ήταν πιο καλοστημένο από ΟΛΑ τα κλειστά 306 πέρα από το GTi! Δες όποιο Roadtest σε περιοδικά θες!

Ο αδελφός μου είχε 306XS 1.6 (90hp) πριν από το κάμπριο και ισχυρίζεται ότι το κάμπριο ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο στο στρίψιμο (φτάνει ο δρόμος να μην είχε πολλές λακκούβες).

Το είχα οδηγήσει και εγώ και είχα πάθει τη πλάκα μου. Ουδέτερο μέχρι αηδίας και με πολύ πιο φρόνιμο κώλο στο "'άσε" από το κλειστό.

Χάρη δεν θα πω τίποτα άλλο για το στήσιμο γιατί είναι κάτι το υποκειμενικό .
Εγώ από άποψη στιβαρότητας και μόνο, που γενικά στα κάμπριο όταν τα στραμπουλάς παραμορφονονται εντελώς, δεν ένιωθα ασφάλεια όταν το πίεζα και το παρμπριζ κουνιότανε πέρα δώθε.

Το δε 306 είναι πολύ ποιό μαλακό από το 206 και ποιό άνετο, και πρέπει να είναι και πολύ ποιό προοδευτικό στις αντιδράσεις του.
Έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο που είναι στα +....
Πάντως το πως στρίβει το κάθε αμάξι είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από το στυλ οδήγησης του οδηγού...

ΑΑΑ και να αναφέρουμε ότι είναι και pininfarina Wink Wink Wink Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 15:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια φωτογραφια με 306 χαρντοπ παιζει να βρουμε? τα 1600 ηταν 8βαλβιδα με 90 αλογα?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 16:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
....τα 1600 ηταν 8βαλβιδα με 90 αλογα?

Nai Crying or Very sad

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 16:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
καμια φωτογραφια με 306 χαρντοπ παιζει να βρουμε? τα 1600 ηταν 8βαλβιδα με 90 αλογα?

Ναι ήταν 8βάλβιδα με 88 άλογα,

Πάρε και μία φώτο, και στο site αυτο θα βρεις και άλλες.

http://www.pcoclub.org/articles/cabland04.html

Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Timour21 στις Δευ 06 Νοέ 2006, 16:45:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 16:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε ενα 306 cabrio με "σωμα" MAXI: http://tienda.rpmtuning.net/images/categories/0053_1.jpg
(Δεν παιζεται...)

Οριστε και το hard-top: http://home.wxs.nl/~vrie0164/306/306c11.JPG
(Φινετσατο)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 16:47:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα να δείς που βάλαμε το ίδιο αμάξι, ίδιο χρώμα Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2006, 19:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει να μου πει καποιος που το εχει εντυπωσεις? επισης απο στεγανωτητα και πληθωρα ανταλακτηκων πως παμε? ο 1600 0 8βαλβιδος με ξενερωσε να πω την αληθεια καμια λυση γι'αυτο εχουμε?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Δεκ 2006, 18:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εχω βρει καποια 306 καμπριο στα 1800 κυβικα. μπορειτε να μου πειτε μερικες πληροφοριες για το μοτερ αυτο? επισης ποιες ειναι οι διαφορες απο το επομενο 306 καμπριο?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
vassilis-7- 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabriollet 1.6(2001)

Ένταξη: 19 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Δεκ 2006, 21:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 306 cabrio 2001 απο τα λιγα που παιζουν μιας και τα περισσοτερα ειναι 99 και πισω μοντελα.Απο το 206 προσωπικα το προτιμω γιατι ειναι 100% cabrio ειναι σαφως μεγαλυτερο και στα ματια μου εχει την ωραιοτερη μουρακλα απο τα περισσοτερα cabrio!Χωρο πισω εχει αρκετο σκεψου οτι εχω δυο 15αρια sub και τρεις ενισχυτες!!Απο προβληματα ειχε καμποσα...Ηλεκτρικα κυριως..Σιγουρα ολα εχουν το γνωστο προβλημα με τους αεροσακους.Με 50 ευρω φτιαχνεται.Σαζμαν δεν ειναι τοσο καλα οπως στους περισσοτερους Γαλλους.Στεγανωτητα ολα καλα αν και το καλοκαιρι ειχα φαει πακετο μιας και ξερενονται οι τσιμουχες αλλα με σπρευ σιλικονης διωρθωνεται.Ασχετο αλλα εγω εχω 100hp μαμισια!1.6 8v εβγαινε δυο εκδοσεις!Και απο επιδοσης δεδομενου το βαρος του ειμαι ευχαριστημενος!Για το 1.8 δεν ξερω παντως αλογα κτλ...Απο στριψιμο παει καλα-αρκει να μην εχει λακουβες γιατι εκει χανεται λογω ευκαμψιας-Κατα την αποψη μου παντως ενα 306 cabrio χαμηλωμενο με 17αρες και ice τερμα ειναι απο τα top cabrio...Pinin Farina rules..

www.caraudioclub.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Δεκ 2006, 09:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως ειναι αυθεντικο καμπριο Very happy απλα στα μοντελα 96 στα 1800 κυβικα υπαρχει πληθωρα σε αντιθεση με τα διλιτρα που δεν βρηκα ακομα κανενα! σκεφτομουν να παρω ενα παλιο και αν μπορεσω να βαλω φαναρια , μασκα και προφυλακτηρα απο το τελευταιο . τι λετε? ο 1800 ειναι 8βαλβιδος η 16βαλβιδος? αλογα ξερει κανεις?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Δεκ 2006, 10:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να το κάνεις σαν τα facelift χρειάζεσαι φανάρια/μάσκα/καπό/προφηλακτήρα και μάλλον φτερά.
Δεν είναι "εξωφρενικό" το κόστος αλλά δεν είναι και αμελητέο.

Το 1,8 αν δεν κάνω λάθος βγάζει 118ps αλλά και 17~18κιλά ροπής και από όσο θυμάμαι κινείται αξιοπρεπέστατα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Δεκ 2006, 10:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο εσωτερικο εχουν διαφορες?

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Δεκ 2006, 10:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θυμάμαι.
ίσως ο stevon να μπορεί να βοηθήσει.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης