PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Θόρυβος από το κινητό τηλέφωνο συνεχώς μες στη καμπίνα.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 07:45:49    Θέμα δημοσίευσης: 207 Θόρυβος από το κινητό τηλέφωνο συνεχώς μες στη καμπίνα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ένα 207 rallye εδώ και 3 μήνες. Το κινητό εάν το βάλεις στις θέσεις κοντά στο stereo ακούγεται ασταμάτητα αυτός ο σπαστικός θόρυβος (γκρ γκρ γκρ), πώς κάνει πριν σε πάρουν... αλλά χωρίς να με παίρνει κανείς! και ακούγεται και πολύ έντονα. και ακούγεται και εάν το βάλω σε άλλες θέσεις του αυτοκινήτου, βασικά όπου και και να το βάλω. Τον ήχο τον ακούω με συχνότητα 1-2 φορές το 5λεπτο μες στη πόλη, πιο σπάνια εκτός...
Φαντάζομαι ότι κάτι παίζει με γειώσεις και το ραδιόφωνο. Συμβαίνει και σε εσάς??? (που πρέπει να συμβαίνει το έχω δει και σε ένα άλλο 207 1.4, αλλά όχι τόσο έντονο.) Μήπως έχει βρει κανείς λύση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 09:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μένα κάνει κάποιες φορές αλλά μόνο στην θήκη κάτω από το ραδιο-CD σε αυτήν που είναι πίσω από το τασάκι δεν κάνει τπτ. Αλλαξε κινητό Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 09:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι το κάνει με όλα (το δοκίμασα Smile ). Το κάνει ακόμα και εάν το έχω στη τσέπη ή το βάλω στη ποτηροθήκη, ή στο κάθισμα πίσω. Έχουμε και ένα 207 1.4 στην οικογένεια και εκεί το κάνει όπως λες μόνο στη θήκη κοντά στο stereo. Έχω πρόβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 11:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

booster έγραψε:
Όχι το κάνει με όλα (το δοκίμασα Smile ). Το κάνει ακόμα και εάν το έχω στη τσέπη ή το βάλω στη ποτηροθήκη, ή στο κάθισμα πίσω. Έχουμε και ένα 207 1.4 στην οικογένεια και εκεί το κάνει όπως λες μόνο στη θήκη κοντά στο stereo. Έχω πρόβλημα...

επειδη εχω και εγω ενα 207 1.4 δεν κανει το παραμικρο ηχο!εγω τουλαχιστον το βαζω στην θηκη πισω απο το τασακι!!για τσεκαρε το κινητακι σου για αρχη! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 11:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κάνει με όλα. Το πρόβλημα το έχει το rallye (3θ) και όχι το 1.4 (5θ). Δεν ξέρω εάν το έχει δει και άλλος..
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 11:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αν δεν κάνω λάθως και το 1.4 και το 207 Rallye εχουν την ίδια πηγή το CD και όχι το MP3.Οπότε κάτι παίζει με το δικό σου αφού δεν το κάνει στο 1.4. Για κάντο μια ερώτηση σε κανα εξουσιοδοτημέμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 11:47:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο cd έχουν και τα 2, δεν ξέρω με τα ηχεία τι γίνεται, γιατί στο rallye αυτά στη πίσω πόρτα είναι σε άλλο σημείο και μου φαίνονται μεγαλύτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 13:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει φιλτρο ακτινοβολιας για το κινητο ειναι μια αυτοκολιτη μεβρανη που μπαινει πανω στην μπαταρια 10-15ευρω !βαζεις αυτο κ ξεχνας τα γκρ γκρ γκρ !
σε προστατευει κ απο την ακτινοβολια που βγαζει το κινητο!
η μειωση τις ακτινοβολιας ειναι τις ταξης 60-70% !
η ακτινοβολια τις μπαταριας ειναι που βγαζει αυτα τα παρασιτα!
προβλημα με γειωσεις δεν πιστευω να εχεις, σε ολα το κανει το αν σε καποιο αμαξι το κανει πιο πολυ κ αν σε αλλο ποιο λιγο αυτο ειναι καθαρα απο την ευαισθησια του ραδιοσιντι!
Επιστροφή στην κορυφή
PEPE (ΠΕΤΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.4 (16V)TR(2006)

Ένταξη: 22 Σεπ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 13:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα παντως που το εκανε μια φορά ειδα οτι ειχα το blue tooth ανοικτο,μόλις το εκλεισα οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 14:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
υπαρχει φιλτρο ακτινοβολιας για το κινητο ειναι μια αυτοκολιτη μεβρανη που μπαινει πανω στην μπαταρια 10-15ευρω !βαζεις αυτο κ ξεχνας τα γκρ γκρ γκρ !
σε προστατευει κ απο την ακτινοβολια που βγαζει το κινητο!
η μειωση τις ακτινοβολιας ειναι τις ταξης 60-70% !
η ακτινοβολια τις μπαταριας ειναι που βγαζει αυτα τα παρασιτα!
προβλημα με γειωσεις δεν πιστευω να εχεις, σε ολα το κανει το αν σε καποιο αμαξι το κανει πιο πολυ κ αν σε αλλο ποιο λιγο αυτο ειναι καθαρα απο την ευαισθησια του ραδιοσιντι!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 16:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ σπανια μονο κατω απο το radio/cd βεβεα ειναι κ αναλογα τι κιν. εχεις ποση ακτινοβολια βγαζει...μηπως να το πεταξεις μην ψηθεις? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 08:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως δεν το ακουω καθολου, ουτε και οταν χτυπαει μου κανει τον θορυβο αυτον. Και φανταστειτε οτι το βαζω πολλες φορες στην θηκουλα κατω απο το radio cd.......
Επιστροφή στην κορυφή
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 09:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποτεύεται κανείς τι μπορεί να φταίει και σε άλλα αμάξια ακούγεται περισσότερο και αλλού λιγότερο? να σημειώσω ότι το φαινόμενο είναι πιο έντονο με το ράδιο κλειστό..
Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 11:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια και εγω δεν εχω κανενα θεμα με παρασητα και το αφηνω και στην θηκη απο κατω.
Επιστροφή στην κορυφή
pol 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 gt

Ένταξη: 20 Νοέ 2007
Τόπος: n.penteli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 11:12:37    Θέμα δημοσίευσης: ασε μεγαλο προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πουλα το αμαξι παρε αλλο καλα μασ δοθλευετε εμενα το αριστερο ταπετακι δεν στονι καλα βρε αστο δια..............

kap pol
Επιστροφή στην κορυφή
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 11:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες να έγραφα γι'αυτό εάν δεν μου είχε σπάσει τα νεύρα? Μπορεί να ακούγεται όντως γελείο, αλλά για σκέψου κάθε 2 λεπτά να ακούγεται από όλα τα ηχεία στο αμάξι δυνατά αυτός ο θόρυβος. Άσε τι γίνεται εάν μπει και 2ο άτομο μέσα με άλλο κινητό, ρόμπα έχω γίνει, όλοι λένε τι σπαστικό πράμα είναι αυτό...Προφανώς κάτι δεν πάει καλά!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 14:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι συμβαινει κατι.......
Το κινητο σου θελει πεταμα πριν παθεις τπτ!!!!!!!!!!!
Δεν φταιει ταμαξι...!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 15:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα, το δικό μου θέλει πέταμα, το ίδιο θέλει όλων όσων μπαίνουν στο αμάξι? Το ίδιο κάνει με όλα! Πόσες φορές να το πώ δηλαδή...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 15:52:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον σου έχω σίγουρη λύση!

Θα βάλεις αυτό το μαγικό πραγματάκι στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και το πρόβλημά σου θα λυθεί!
http://www.office365.co.uk/im/pim/687457.jpg

Πέρα από την πλάκα, κλείσε ένα ραντεβού σε κάποια αντιπροσωπεία να τους το δείξεις από κοντά (ελπίζω να στο κάνει με το κινητό του ηλεκτρολόγου) γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο. Μπορεί να υπάρχει περίπτωση κάτι να μην πηγαίνει καλά με το R/CD σου οπότε να το αντικατατήσουν.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 16:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χεχε, ωραίος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης