PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Peugeot Sport Ανάρτηση για το 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2008, 22:56:41    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Peugeot Sport Ανάρτηση για το 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσο εσείς θα τσακώνεστε για πόσα άλογα μουλάρια γαιδούρια κιάλα ζώα βγάζει το RC, το GT/Rallye εγώ θα σας πώ ότι από την Lion μου είπαν οτι ο Κονδορας έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση τις Peugeot Sport και μάλιστα την έβαλε σε Demo και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!! Ποιό καλό παιδάκι ξέρει περισσότερα να πεί και σε μας τα πτωχά? (για κάτι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 02:24:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το ανέφερα...
...αλλά κάνατε πως δεν του δώσατε σημασία...
ασχολούμενοι με το ποιανού το "άλογο" ειναι πιο μακρύ...Laughing Laughing Laughing
...μέσα στο άμεσο μέλλον θα το πάρουμε για δοκιμή...
...και θα εχουμε αναλυτικη παρουσιάση... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 10:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες τα ρε Μάνθο μας πρήξαν τα @@ "αντε μη σου πετάξω την δυναμομέτρηση μου και τα δεις όλα" "Οχι ρε αν είσαι μάγκας βγάλτην να την δούμε" κτλ Razz Razz Razz Razz Razz. Περιμένω πως και πώς εντυπώσεις (και τον χρονο να του κάνω και γω μια βόλτα Sad ).

υ.σ Σε ευχαριστώ και για τις βαλβολίνες τις τσιμπισα εχθές.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
papadakn (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Φεβ 2008, 17:31:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 PeugeotSport Ανάρτηση. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Όσο εσείς θα τσακώνεστε για πόσα άλογα μουλάρια γαιδούρια κιάλα ζώα βγάζει το RC, το GT/Rallye εγώ θα σας πώ ότι από την Lion μου είπαν οτι ο Κονδορας έχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση τις Peugeot Sport και μάλιστα την έβαλε σε Demo και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!! Ποιό καλό παιδάκι ξέρει περισσότερα να πεί και σε μας τα πτωχά? (για κάτι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει)

Άκρως ενδιαφέροντα τα νέα, παρακαλώ να μας κρατάτε ενήμερους. Επίσης, με το ρημάδι το ESP τι μπορεί να γίνει? Προσωπικά, τα άλογα δεν με απασχολούν ακόμη, αλλά το ESP με εμποδίζει απο το να μάθω το αμάξι. Ο κόνδωρας αρνείται να πουλήσει ξεχωριστά την απενεργοποίηση του ESP?

Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 09:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες κανα νεότερο για τις αναρτήσεις??

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά τους + τον πίσω άξονα του RC μαζί με τα ball joints. Πώς βλέπετε μία τέτοια μετατροπή?

Και μιά ερώτηση όταν χαμηλώνουμε το αυτοκίνητο δεν την ακούνε τα ημιαξόνια? Μέχρι πιο όριο υπάρχει ανοχή ωστε να μην την ακούσουν άσχημα??
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 09:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πολυ χαμηλωμα δεν ειναι καλο για χιλιαδες λογους...

εγω προτεινω να περιμενουμε λιγο για την αναρτηση.

ο κονδωρας οτι πουλαγε στα 206-106 σε αναρτηση ηταν γνησιες πεζο σπορτ γαλλιας (στο 206 απλα κανανε ενα μπασταρδεμα στο ελατηριο)
και απλα σκοτωνανε...

σε αυτο επειδη ο γαλλος δεν εχει βγαλει ακομα αναρτηση εχω καποιες επιφυλαξεις...

αν εχεις λεφτα για μενα οι καλυτερη λυση ειναι να βαλεις τα υπολοιπα απο rc δηλαδη ψαλιδια αξονα αντιστρεπτικη(αλλαζει μπροστα?)
και γιατι οχι τα αμορτισερ-ελατηρια του και να πουλησεις τα δικα σου σε καποιο ταπεινο 1.4-1.6 Wink
και μετα μολις δεις τι και πως να βαλεις και αναρτηση πεζο σπορτ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 12:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπ' οτι ρώτησα αντιστρεπτικές είναι ίδιες. Αλλάζει ο πίσω άξονας 30% πιό στιβαρός, ελατήρια-αμορτησέρ, τα ball joints μπροστά και ίσως και τα ψαλίδια(δεν είμαι σίγουρος). Επίσης μεγαλύτερες είναι και οι δισκόπλακες.

Απ' ότι έμαθα έχει βγάλει Peugeot Sport ρυθμιζόμενη ανάρτηση για το 207 (δεν προτειμώ τα μαμά του RC αν μπορώ να βάλω PS), αλλά τον άξονά του το θεωρώ απαραίτητο για να δέσει το "γλυκό". Ξέρει κάποιος αν έχουν βγεί και πιό σκληρές βάσεις μοτέρ (οχι αγωνιστικές)?
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 15:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έχουμε και τιμή για την ανάρτηση?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 17:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Μήπως έχουμε και τιμή για την ανάρτηση?

εδω ουτε σε φωτο δεν την εχουμε δει ακομα θες κ τιμη ? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 18:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την φοραει το 207 rallye του Kόνδωρα...
για όποιον ενδιαφέρεται

τιμή χονδροειδώς υπολογισμένη
για 4 αμορτισερ*+4ελατήρια
γυρω στα 1300ε μαξ...

από δευτερα μπορώ να μάθω περισσότερα...

*τα εμπρός σιγουρα ρυθμιζόμενα σε υψος, για πίσω δεν ξέρω αν ειναι ρυθμιζόμενα/τι/πως κλπ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 18:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
την φοραει το 207 rallye του Kόνδωρα...
για όποιον ενδιαφέρεται

τιμή χονδροειδώς υπολογισμένη
για 4 αμορτισερ*+4ελατήρια
γυρω στα 1300ε μαξ...

από δευτερα μπορώ να μάθω περισσότερα...

*τα εμπρός σιγουρα ρυθμιζόμενα σε υψος, για πίσω δεν ξέρω αν ειναι ρυθμιζόμενα/τι/πως κλπ...

πολλα δεν ειναι για αναρτηση που χει ξεχωριστο αμορτισερ πισω απο ελατηριο...δλδ δεν απαιτη την ολη δουλεια των μπρωστα...
πισω δυσκολα να ρυθμιζετε...αλλα μακαρι Laughing
αντε μαθε μαθε οτι περισοτερο μπορεις....
γμτ δεν προλαβαινω ουτε να "φωναξω" που να βρω ωρα για τεστ drive το 207 του κονδωρα...φιμε θελω να βαλω εδω κ 3 βδομαδες κ ακομα δεν εχω βρει ωρα που να μπορω Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 20:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενημερωτικά 1300παρα εχει η αντίστοιχη PS (δεν αναφέρομαι στην "ρουτιερ" που μας δίνει ο Κονδωρας 750~800) για το 206 χωρίς καν πίσω ελατήρια...

από Δευτέρα νεότερα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 20:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα θα ειναι αμορτισερ με ελαητριο πακετο πισω ...
οχι χωριστα
δε γινεται να ρυθμιζεις μονο μπροστα υψος ειναι βλακωδες και θα ειναι για μπατσες αν εχουν τετοιο πραμα

για φιμε...εδω ρε φιλε εγω 4 χρονια λεω να βαλω φιμε και ολο κατι αλλο προκυπτει Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 20:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ενημερωτικά 1300παρα εχει η αντίστοιχη PS (δεν αναφέρομαι στην "ρουτιερ" που μας δίνει ο Κονδωρας 750~800) για το 206 χωρίς καν πίσω ελατήρια...

από Δευτέρα νεότερα Wink

οταν λεμε ps ενοουμε κατι αντιστοιχο trd σε τουοτα δηλαδη?μιλαμε για τετοια ποιοτητα?η κατι σε fk kw?
μην βαρατε δεν ξερω ακομα... θα τα μαθω τα γαλλικα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Φεβ 2008, 23:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

οταν λεμε ps ενοουμε κατι αντιστοιχο trd σε τουοτα δηλαδη?μιλαμε για τετοια ποιοτητα?η κατι σε fk kw?

Όταν λέμε PS(=Peugeot Sport) μηλάμε για ΤΙΣ μελετημένες αναρτήσεις καθαρά από την μαμά εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Δλδ πλιν ελαχίστων εξαιρέσεων δεν πρόκειτε να βρείς κάτι καλύτερο γιαυτό το αμάξι. Γιαυτό και είναι λίγο τσιμπιμένες.

volvos έγραψε:
λογικα θα ειναι αμορτισερ με ελαητριο πακετο πισω ...
οχι χωριστα
δε γινεται να ρυθμιζεις μονο μπροστα υψος ειναι βλακωδες και θα ειναι για μπατσες αν εχουν τετοιο πραμα

Εννοείτε οτι είναι ρυθμιζόμενες και οι πίσω λέτε να τις βγάλαν για Dragster μόνο Shocked. Άμα συμβαίνει το αντίθετο είναι για πολλές Splat Splat Splat Splat
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Φεβ 2008, 02:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
android έγραψε:

Όταν λέμε PS(=Peugeot Sport) μηλάμε για ΤΙΣ μελετημένες αναρτήσεις καθαρά από την μαμά εταιρία για το συγκεκριμένο μοντέλο. Δλδ πλιν ελαχίστων εξαιρέσεων δεν πρόκειτε να βρείς κάτι καλύτερο γιαυτό το αμάξι. Γιαυτό και είναι λίγο τσιμπιμένες.

για μα εξηγούμε κάποια πραγματα...
η peugeot sport (στην Γαλλία εννοώ) ειναι αγωνιστικό τμήμα
ΔΕΝ ειναι βελτιωτικό.

τα πράγματα που βγάζει προορίζονται για αγωνιστική χρήση (ασχετα με το αν εμείς τα "παντρεύομε" κατα καιρους και τα χρησιμοποιούμε στο δρόμο...) και δουλευουν αξιόπιστα και με ουσιαστικά αποτελέσματα, ενω (σε γενικες γραμμές) ΔΕΝ εχουν εγγύηση (με την καθιερωμένη εννοια) μιας και αφορούν αγωνιστική χρήση (όπου τι εγγύηση πχ να σου δώσει... αν πχ εσυ στο κυνιγι του τελευταιου sec σκάσεις σε κάνα χαντάκι "να" και πάρει το γόνατο στα χέρια... = εκεί όλα σχετικά είναι...)

αυτα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Φεβ 2008, 02:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσα ίσα βρε Μάνθο επειδή είναι για αγωνιστική χρήση είναι και πιό ανθεκτικά. Στο Rallaκι που είχα δεν καταλάβαιναν τπτ γαϊδούρια σκέτα άσε που και για αρκετό καιρό τράβαγε και τροχόσπιτο(τρελή καταπόνηση πίσω) και πάλι χαμπάρι δεν πήραν. Όσο για εγγύηση εδώ δεν έχουν που λέει ο λόγος τα μαμά τα PS σε πείραξαν. Εγώ πιστεύω πάντος οτι είναι η κατάληλη λύση για κάποιον που ψάχνει κάτι πιό καλό για το 207 του.Και το παραπανίσιο βάρος(σε σχέση με το αγωνιστικό) πιστεύω οτι βοηθάει πάρα πολύ στο να δουλεύουν άψογα καί στο δρόμο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Φεβ 2008, 02:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα εγω δεν σου ειπα οτι δεν ειναι ανθεκτικά.
μια χαρα ανθεκτικά "τερατάκια" ειναι και κατα 99% ειναι οτι καλύτερο (από πλευράς απόδοσης/αποτελεσματικότητας και όχι φυσικά ανεσης...) μπορείς να βάλεις...

αλλα δεν σου δίνει κανείς εγγυηση (όπως πχ σου δίνει η peugeot για τα μαμά ανταλλακτικά) ακριβώς για τον λόγο που εγραψα πιο πάνω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Φεβ 2008, 07:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ρυθμιζόμενη και πίσω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Φεβ 2008, 15:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες μηπως το παρατραβαμε?αγωνιστικη αναρτηση σε αμαξι βολτας σε καθημερινη χρηση ειναι θανατος...
γραμμες τρενου... τραμ... ενα καρο λακουβες... ανωμαλιες κτλ.
το αμαξι θα γινει κουδουνιστρα για τα ανηψακια μας ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης