PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με ζώνη σε 308

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panayiotis (Panayiotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 19:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με ζώνη σε 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και καλώς σας βρίσκω.
Ο λόγος που γράφω είναι για το Peugeot 308 του πεθερού μου, το οποίο πήρα σήμερα να πάω για service ενός χρόνου (13000 χλμ, με την πρώτη συντήρηση να έγινε στα 5.000 χλμ τον Μάρτιο που πέρασε). Τελικά θα πάω αύριο γιατί δεν προλαβαίνανε σήμερα...

Απορία πρώτη: Αφού συντήρηση απαιτείται κάθε χρόνο ή στα 20000 χλμ γιατί το κλειδάκι άναψε από τα 10.000 χλμ; Τι προβλέπεται για αλλαγή στα 20.000 χλμ ή στο ετήσιο service που θα κάνω αύριο;

Απορία δεύτερη και πιο σημαντική: Η ζώνη του συνοδηγού έχει μπλοκάρει, δεν μπορείς να την τραβήξεις για να την βάλεις, είναι όπως μπλοκάρει σε απότομο φρενάρισμα. Ο πεθερός μου μου είπε ότι το έχει ξανακάνει και ότι στο συνεργείο λύσανε το μηχανισμό και το φτιάξανε... Αλλά τώρα το ξανακάνει... Το είπα στον υπεύθυνο να κάνει αλλαγή εντός εγγύησης αλλά μου είπε ότι έχει έρθει οδηγία απο Peugeot να κάνουν επιδιόρθωση...
Ισχύει αυτό; Ξέρει κάποιος κάτι;
Αν μπορείτε βοηθήστε με γιατί αύριο θα ξαναπάω το πρωί να κάνω το service και να φτιάξουν τη ζώνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 21:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την πρώτη απορία, εντύπωση μου κάνει το κλειδάκι στα 10000 κ δεν έχω κάποια απάντηση γι'αυτό, εκτός και αν πλέον ρυθμίζονται κ για να ειδοποιούν και με την παροδο 1 χρόνου, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων... Rolling eyes
Στο service (1 χρόνου) θα αλλαχτούν λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, καθαρισμός φίλτρου αέρος. συμπληρωματικά αν χρειάζεται πχ. τακάκια. Και προληπτικά καλό θα είναι να αλλαχτούν και μπουζί αν φοράει κινητήρα turbo.

Για την δεύτερη, η γνώμη μου είναι ότι εφόσον έχει γίνει ήδη μια φορά επιδιόρθωση του μηχανισμού της ζώνης και ξαναέκανε το ίδιο, αποτελει ελλατωματικό εξάρτημα και θα πρέπει να απαιτήσεις να αντικατασταθεί. -οτι θέλουν λένε προκειμένου να αποφύγουν την αντικατάσταση εντός εγγύησης.- Πόσο μάλλον που πρόκειται για εξάρτημα που έχει να κάνει με την ασφάλεια επιβάτη και μπορεί ανα πάσα στιγμή να μη ξαναλειτουργήσει σωστά. Λίγο πίεση και αύξηση στον τόνο της φωνής και όλα θα λειτουργήσουν όπως πρέπει! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
panayiotis (Panayiotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2011, 23:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει τύχει σε άλλον να κολλάει ο μηχανισμός της ζώνης;
Φαντάζομαι αν υπάρχει οδηγία επισκευής θα αφορά μια ολόκληρη σειρά vin και όχι μόνο ένα αυτοκίνητο...εκτός και αν τα περί οδηγίας είναι...φούμαρα.
Επιστροφή στην κορυφή
panayiotis (Panayiotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2011, 16:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ότι έμαθα υπάρχει σχετική οδηγία για επιδιόρθωση του μηχανισμού.
Την πρώτη φορά δεν είχε γίνει επιδιόρθωση σύμφωνα με την οδηγία γιατί δεν την είχαν λάβει ακόμα. Τώρα ακολούθησαν την οδηγία και δεν θα το ξανακάνει, είπανε.
Ευχαριστώ makis106!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης