PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

HELP μου αναψε η ενδιξη INSUFFICIENT OIL PRESSURE 307 1,48 V

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
BLACKTEC_ENGINEERING (HLIAS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

AUDI S3 HKS3082R STAGE 3

Ένταξη: 22 Νοέ 2007
Τόπος: ΔΡΑΜΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 17:20:09    Θέμα δημοσίευσης: HELP μου αναψε η ενδιξη INSUFFICIENT OIL PRESSURE 307 1,48 V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HELP μου αναψε η ενδιξη INSUFFICIENT OIL PRESSURE ξερει κανεις τιποτα ???? Smile

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 17:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boreis να βρεις εδω αρκετά στοιχεία
http://www.google.gr/search?hl=el&q=%22INSUFFICIENT+OIL+PRESSURE%22&meta=
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 18:05:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λάδια έχει το μοτέρ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 19:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει λάδια τότε μπορεί να διαλύθηκε η αντλία λαδιού.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιαν 2008, 19:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να έχει διαλύσει η τρόμπα Στέλιο.
Ας δει πρώτα αν έχει λάδια και μετά βλέπουμε υπάρχει περίπτωση να είναι ικαι η βαλβίδα που μετράει την πίεση.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

AUDI S3 HKS3082R STAGE 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:17:52    Θέμα δημοσίευσης: ωδωδ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ελεος λαδια αντλια λαδιου φουσκα λαδιου φιλτρο λαδιου ειναι καινουρια !!!! και μου αναβει το λαμπακι και η ενδιξη!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 09:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπο μπαταρια πως πας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

AUDI S3 HKS3082R STAGE 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:21:23    Θέμα δημοσίευσης: qsqs Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι αλαγμενη πριν 1 μηνα και ειναι και καλη μπαταρια και ποιο μεγαλη silver τησ bosch 55αρα!!

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει τοτε να ειναι παο βαλβιδα....το θεμα ειναι να εχεις οντως λαδια και να δουλευει η αντλια μην κολλησει το μοτερ απο κει και περα το βρισκεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

AUDI S3 HKS3082R STAGE 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 11:19:09    Θέμα δημοσίευσης: ;δ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπος ειπα πριν και η βαλβιδα ειναι καινουρια και η αντλια ειναι καινουρια και τα λαδια και το φιλτρο λαδιου και το κυκλομα καθαρο!!! μου αναβει η ενδιξη οταν παω να ξεκινισω χωριες γκαζι και με λιγες στρροφες στιγμιαια αναβει και μετα τελος!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 22:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: ωδωδ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BLACKTEC_ENGINEERING έγραψε:
Ρε παιδια ελεος λαδια αντλια λαδιου φουσκα λαδιου φιλτρο λαδιου ειναι καινουρια !!!! και μου αναβει το λαμπακι και η ενδιξη!!

Εμείς πως θα έπρεπε να το ξέρουμε τι έχεις κάνει και τι έχεις αλλάξει.
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Αν στο κάνει μόνο όταν πας να ξεκινήσεις και με λίγες στροφές τότε είναι πολύ πιθανό να φτάνεις στο όριο παροχής τις αντλίας οπότε και πέφτει στιγμιαία η πίεση.
Λογικό είναι λυπών να ανάβει το λαμπάκι και στο δικό μου εάν το κάνω το ίδιο θα κάνει.
Επιστροφή στην κορυφή
pug306 (θωμας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.4 (8v)sp

Ένταξη: 16 Δεκ 2007
Τόπος: κεφαλλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιαν 2008, 23:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φιλτρο του λαδιου ειναι δικο του?γιατι της μανας του εχει βαλβιδα, εαν οχι δεν σου κραταει λαδια το φιλτρο και αδειαζει ενα μερος του και απο οτι καταλαβα σου ανναβει μεχρι να επανελθει η πιεση του.τσεκαρε το!!!!και το ιξωδες του λαδιου να ειναι στα στανταρ του κατασκευαστη. Arrow

Ι ΤURN THE PETALO WITHOUT TOMORROW
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 06:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βαλβίδα ανεπίστροφης που έχει το φίλτρο είναι για να μην επιστρέφει το λάδια από το καπάκι όταν ΔΕΝ λειτουργεί ο κινητήρας.
Επίσης το συγκεκριμένο μοτέρ δεν φοράει μεταλλικό φίλτρο αλλά χάρτινο.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

AUDI S3 HKS3082R STAGE 3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 09:18:15    Θέμα δημοσίευσης: sa Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Sad

Επιστροφή στην κορυφή
pug306 (θωμας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.4 (8v)sp

Ένταξη: 16 Δεκ 2007
Τόπος: κεφαλλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2008, 13:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο εννοω και εγω γιατι ανεπιστροφη.Δεν ξερω τη φιλτρο εχει το συγκεκριμενο μοτερ,αλλα ανεφερα το συνηθες λαθος που κανουν και παρουσιαζετε αυτο το προβλημα με την καθηστερηση να σβησει το λαμπακι,αλλα καποια εστο και χαρτινα αλλαζουν μεταξυ τους το πιθανοτερο εκει γυριζει το προβλημα,εκτος εαν εχει προβλημα η πρεσοστατικη βαλβιδα του λαδιου που δινει εντολη στο καντραν.

Ι ΤURN THE PETALO WITHOUT TOMORROW
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης