PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye-GT: Τελικά πόσα κιλα είναι?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 12:59:51    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye-GT: Τελικά πόσα κιλα είναι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως όλοι οι κάτοχοι rallye-GT θα έχουν διαπιστωσει θα έχετε δει ότι επικρατεί ένα χάος σχετικά με το βάρος του αυτοκινήτου. Κανείς δεν ξέρει πόσο τελικά ζυγίζουμε!

Ενδεικτικά αναφέρω βάρος από διάφορα περιοδικά:

Να σημειώσω εδώ ότι όλα τα περιοδικά στους πίνακες δίνουν ιδιο βαρος για GT και Rallye. Στα επί μέρους test όμως που έχουν γίνει λένε ότι το rallye έιναι 30-40 κιλά πιο ελαφρύ από το GT επειδή δεν έχει τη γυάλινη οροφή.

Βάρος από τους πίνακες των περιοδικών:
Super autocar: 1260
Car: 1350
4τροχοί: 1350
Drive: 1260
Auto build: 1350
Car & driver: 1280

Βάρος από συγκριτικές δοκιμές:
Στο drive του περασμένου μηνός στο τεστ toy rallye, δίνει βάρος 1220.
e-tipos.com: για το GT 1356, για το Rallye 1238

Επίσης:
Στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου δίνει βάρος (ίδιο για GT και Rallye) 1356

Στην άδεια που έχω το rallye μου δίνει βάρος 1327

Φυσικα οι τιμές αυτές δεν ξερουμε εάν είναι με ή χωρίς οδηγό. Το έχει ζυγίσει κανείς να δούμε επιτέλους παιδιά που βρισκόμαστε?

Καταλαβένετε ότι 150 κιλά +- είναι μεγάλη διαφορά...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την booster στις Τετ 09 Ιούλ 2008, 15:42:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 13:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι τιμές παίζουν λογικά γιατί άλλη θα είναι με το αυτοκίνητο με ή χωρίς υγρα (βενζίνες-λαδια-νερα κλπ κλπ), με τον οδηγό ή χωρίς (+- 75kgr), και ας μην αναφερθούμε στον εξτρα εξοπλισμό..

ο κοινός παρονομαστης σε όλα τα βάρη όμως είναι ένας: δίαιτα!!!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 15:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω πάντως οι τιμές που λέει το βιβλιαράκι είναι με όλα τα υγρά και οδηγό 75 κιλών.

Οι τιμές που λέει η άδεια είναι με τον οδηγό που το οδηγούσε όταν ανέβαινε στη πλάστιγγα στο τελωνείο...(ας ελπίσουμε να είχε τα κιλάκια του..)

Η βενζίνη πάντα στο min.

Όπως και να το κάνουμε είναι υπέρβαρο το αμάξι...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2008, 23:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε Ιδ. ΚΤΕΟ, έχω βάλει το Rallάκι μου στο αμορτισερόμετρο για να το μετρήσω. Αυτό λοιπόν μετράει κ βάρος...
Με εμένα μέσα (76kg), κ την βενζίνη στο 1/3 δηλαδή περίπου 15lt (άρα 15 kg περίπου), έδειξε 1277kg.
Άρα με οδηγό κ φουλ βενζίνη, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1310kg περίπου...

Είναι θεόβαρο το άτιμο, αλλά όταν θες 5 αστέρια στο ΕuroNCAP και ακαμψία 207... Δεν μπορόυμε να τα έχουμε όλα Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 00:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Λοιπόν, επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε Ιδ. ΚΤΕΟ, έχω βάλει το Rallάκι μου στο αμορτισερόμετρο για να το μετρήσω. Αυτό λοιπόν μετράει κ βάρος...
Με εμένα μέσα (76kg), κ την βενζίνη στο 1/3 δηλαδή περίπου 15lt (άρα 15 kg περίπου), έδειξε 1277kg.
Άρα με οδηγό κ φουλ βενζίνη, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 1310kg περίπου...

Είναι θεόβαρο το άτιμο, αλλά όταν θες 5 αστέρια στο ΕuroNCAP και ακαμψία 207... Δεν μπορόυμε να τα έχουμε όλα Exclamation

Σε αυτές τις τιμές βάλε και +50κιλάκια για το GT και καμια 20αριά για το RC. Thanx Makis106 για τα info άρα τα 1357kg που λέει το manual για μένα είναι full ντεπόζιτο και γύρο στα 75kg οδηγό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
booster (θανάσης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 08:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες παιδιά, bravo. Η ερώτησή μου είναι τα 1327 που λέει η άδεια του rallye μου έχει κανεις ιδεα πώς τα υπολογίζουν?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 14:10:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1240 με 3/4 βενζινη χωρις κανενα μεσα....
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 14:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το περιοδικο evo δινει gt - rallye 1280KG και rc 1250kg. Επισης τα ιδια κιλα που δινει το evo βρηκα σε αρκετα site στο net.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 15:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
Το περιοδικο evo δινει gt - rallye 1280KG και rc 1250kg. Επισης τα ιδια κιλα που δινει το evo βρηκα σε αρκετα site στο net.

δεν βρισκω λογο να ναι το rc πιο ελαφρυ αφου δινει ιδια κιλα στο gt/rallye...μονο το gt βρισκω να χει καμια 10αρα κιλακια πανω λογο οροφης κ αν
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 20:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ayrton έγραψε:

δεν βρισκω λογο να ναι το rc πιο ελαφρυ αφου δινει ιδια κιλα στο gt/rallye...μονο το gt βρισκω να χει καμια 10αρα κιλακια πανω λογο οροφης κ αν

και εγω φιλε android δεν ξερω γιατι αλλα αναφερω τι δινει το evo και site στο internet. εξαλου μπορεις να το δεις εαν αγορασεις καποιο τευχος του συγκεκριμενου περιοδικου και αν ψαξεις λιγο στο net. τωρα γιατι να ειναι πιο ελαφρυ και 30 kg κι'ολας και εχω δεν ξερω.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2008, 20:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1200 κιλα σκετο το ραλλυ?????????
παιδια κατι δε παιζει σωστα...
ειναι παραλογα λιγο
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 19:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας πω τα κιλα που εγραψε η ζυγαρια του τελωνιου κατα τον εκτελωνισμο; Laughing

1281 το Rallye και 1250 το RC. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 20:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ανεβαινες και εσυ μετα να δουμε ποση αποκλιση εχει???
γιατι ζυγαρια τελωνειου να εχουν κατσει να τη καλιμπραρουν αποκλειεται...
θα μου πεις ποσο να χανει πια?
συμφωνω αλλα εδω οταν τσακωνονται οι αλλοι γιατα 30 ή 40κιλα της οροφης του τζουτζου....
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 21:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα ωραία όλα καλά αυτά τα 30κιλά το RC απο πού τα γλυτώνει αφού από το Rallye έχει ένα τόνο εξοπλισμό παραπάνω και τα δύο δεν έχουν γυάλινη. Μόνο ζάντες εξάτμηση και καθίσματα να πάνε όλα μαζί 30κιλά???? Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2008, 23:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Να σας πω τα κιλα που εγραψε η ζυγαρια του τελωνιου κατα τον εκτελωνισμο; Laughing

1281 το Rallye και 1250 το RC. Wink

ακριβως! για την ακριβεια το evo αναφερει rallye 1281 και μου εκανε εντυπωση το 1 και τωρα αναφερεις και εσυ 1281 ακριβως!! και για το rc δινει 1250. οπως και αρκετα site αναφερουν 1281 και 1250 αντιστοιχα για το rc, τωρα τα 30 αυτα κιλα πως και γιατι πρεπει να το ψαξουμε Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 05:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή 207 rallye από το εργοστάσιο δεν βγαίνει μήπως τα κιλά που λένε είναι αν όχι για το GT αλλά για κάποια άλλη έκδοση χωρίς την γυάλινη οροφή?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 10:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον,μολις ειδα το αρχειο απο καποιους που πηραν αναλογα αυτοκινητα...
Απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να τα μετρανε ολα πλην καποιων λιγων μοντελων καθως σε Rallye/GT εχουν το ιδιο βαρος. Confused
Απο εκει και περα περι RC,η διαφορα δεν ειναι τοσο απο τα καθισματα καθως ναι μεν οπτικα μπορει να φαινονται "ζωα" αλλα ουσιαστικα οι διαφορες ειναι μικρες.
Οποτε τα επιπλεον κιλα προερχονται απο φρενα,κλπ...

Υποψιν οτι το RC στην βασικη του εκδοση δεν εχει panorama σε αντιθεση με το GT που την εχει σαν standard. Exclamation

Αν πεσει στα χερια μου το πιστοποιητικο καποιου αυτοκινητου(το πρωτοτυπο που εκδιδει το εργοστασιο) θα δω ακριβως βαρος και θα σας πω. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 10:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kala καταλαβα κουκουρουκου μετρησεις

ψαξε βρες παλιο ποστ του στεβον στελιο να δεις τι γινεται τελωνεια

το παιδι τα εχει γραψει αναλυτικα
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 10:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Επειδή 207 rallye από το εργοστάσιο δεν βγαίνει μήπως τα κιλά που λένε είναι αν όχι για το GT αλλά για κάποια άλλη έκδοση χωρίς την γυάλινη οροφή?

Το rallye είναι ένα Sport Pack με κινητήρα EP6DT.

Τα κιλά που αναφέρονται είναι για το αμάξωμα Sport Pack των 1.600 με τον TU5JP4.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 12:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Το rallye είναι ένα Sport Pack με κινητήρα EP6DT.

Αν και Off Topic αυτό είναι ένα θέμα.
Δηλαδή το Sport Pack έχει ίδια ανάρτηση με το Rallye???
Ή να το θέσω κ αλλιώς, είναι πιο εύκολο η Lion να παραγγείλει απο Γαλλία 207 Sport Pack με άλλο κινητήρα, ή τα gt με λιγότερο εξοπλισμό -για να τα ονομάσει στη συνέχεια Rallye???-

Θα το ψάξω λίγο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης