Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
StV (Στέφανος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2008, 05:38:39 Θέμα δημοσίευσης: Αυτά τα βράχια... |
|
|
Καλησπέρα σας και καλώς ήρθα στην παρέα σας . Είμαι κάτοχος ενώς 307 μοντέλο του 04'.Καθώς γυρνούσα σήμερα σπιτάκι μου με ηρεμία λόγο παγετώνα σε μία στροφή με πέταξε και μετά από δύο διπλά ανάποδα τιμόνια με πέταξε πάνω στα βράχια (τυχερός πάνω στην ατυχία μου γιατί είμουν σε βουνό και δεν είχε καθόλου μπάρες). Το αποτέλεσμα ήταν να μου σπάσει τελείως το μπροστινό πλαστικό φτερό, να μου γδάρει τον προφυλακτίρα και να σπάσουνε οι θόλοι . Απότι την έκοψα την ζημιά στον προφυλακτίρα θα βάφεται τώρα αυτό το φτερό και ο θόλος μήπως έχετε καμιά ιδέα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2008, 15:42:49 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αυτά τα βράχια... |
|
|
StV έγραψε: | . Απότι την έκοψα την ζημιά στον προφυλακτίρα θα βάφεται τώρα αυτό το φτερό και ο θόλος μήπως έχετε καμιά ιδέα; |
Να βαλεις καινουργια.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2008, 11:09:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αυτά τα βράχια... |
|
|
Road_Runner έγραψε: | StV έγραψε: | . Απότι την έκοψα την ζημιά στον προφυλακτίρα θα βάφεται τώρα αυτό το φτερό και ο θόλος μήπως έχετε καμιά ιδέα; |
Να βαλεις καινουργια.  |
+1!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 19:20:52 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αυτά τα βράχια... |
|
|
StV έγραψε: | Καλησπέρα σας και καλώς ήρθα στην παρέα σας . Είμαι κάτοχος ενώς 307 μοντέλο του 04'.Καθώς γυρνούσα σήμερα σπιτάκι μου με ηρεμία λόγο παγετώνα σε μία στροφή με πέταξε και μετά από δύο διπλά ανάποδα τιμόνια με πέταξε πάνω στα βράχια (τυχερός πάνω στην ατυχία μου γιατί είμουν σε βουνό και δεν είχε καθόλου μπάρες). Το αποτέλεσμα ήταν να μου σπάσει τελείως το μπροστινό πλαστικό φτερό, να μου γδάρει τον προφυλακτίρα και να σπάσουνε οι θόλοι . Απότι την έκοψα την ζημιά στον προφυλακτίρα θα βάφεται τώρα αυτό το φτερό και ο θόλος μήπως έχετε καμιά ιδέα; | :lol:φθηνοδουλεια -βαλε καινουρια κανα 250- 300 με βαψιματα. 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
donpedro (Πέτρος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6
Ένταξη: 09 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 38
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2008, 20:03:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|