PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

βελτιωση 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tolis307 (tolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 22:56:39    Θέμα δημοσίευσης: βελτιωση 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα παιδια και από μένα εχω ενα peugeot 307 1.4 8v με τους 75 ίππους του 2002 και σαν περίεργος είπα να κάνω και εγω μια μετατροπή σε 1.6 16v και λιγο να πειράξω το τελικο καζανάκι καμιά ζαντούλα.............. η ερώτηση μου είναι η εξής και πολυ κρίσημη όσο αφορά τον εγκέφαλο που φοράει επειδή μου κάνει νερά ξέρει κανείς που μπορεί να βρει κάποιους ξεκλέιδωτους να περάσω έναν αλλο, ο δικός μου είναι απο οτι προσεξα ο bosch m744 o τριμπριζος
Αν ήξερε κάποιος θα μου έλεινε τα χέρια ειλικρινά το λέω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2008, 22:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ακριβώς σου κάνει και θες να τον αλλάξεις??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tolis307 (tolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 00:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά για να είμαι ειλικρινής κάτι με το ηλεκτρικό το γκάζι κάνει κάποια κολλήματα και με κάποιους ανθρωπους που μίλησα μου είπαν ότι πρέπει να έχει πρόβλημα ο εγκέφαλος ......
το έχω βάλει στο συνεργείο τωρα για προγραμματισμό του εγκεφάλου αλλά μου τα μασάνε και βλέπω μοτέρ χωρίς εγκέφαλο αυτη τη στιγμή .... μου φαίνεται οτι πρέπρι να εχουν κανει καμια πατατα και το καθυστερούν
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 06:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου βγάζει κάποια σφάλμα , ανάβει λαμπάκι τι ακριβώς σου κάνει.
Χάνεις το γκάζι μήπως , έχει καθυστέρηση στην απόκριση ….
Επιστροφή στην κορυφή
tolis307 (tolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 11:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγαν που λες να παραβλεψουν τη πεταλουδα γκαζιου και να παιξουν δοκιμαστικα και τους εμειναν στα χερια ......
ενω στην αρχη δουλευαν κανοντας αυτο μείνανε στο σκοτάδι και ο εγκεφαλος κάπνιζε μπαφους
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2008, 20:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εννοείς ήθελαν να παραβλέψουν την πεταλούδα ??? Shocked
Έχεις κάνει τίποτα στο μοτέρ?
Ας σου βρούνε έναν εγκέφαλο να σου βάλλουν επάνω και μην των πειράξεις.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2008, 00:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tolis307 έγραψε:
πηγαν που λες να παραβλεψουν τη πεταλουδα γκαζιου και να παιξουν δοκιμαστικα και τους εμειναν στα χερια ......
ενω στην αρχη δουλευαν κανοντας αυτο μείνανε στο σκοτάδι και ο εγκεφαλος κάπνιζε μπαφους

Μακρυά από τους μάστορές σου. Πολύ μακρυά - πάρα πολύ μακρυά!
Σε λίγο θα σου βάλουνε πέτρινες ρόδες και θα ανοίξουν τρύπα στο πάτωμα για να οδηγείς αλα Flintstones.

Γιατί δεν έβαζαν καλύτερα καρμπυρατέρ να καταργήσουν τελείως τα ηλεκτρικά;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 14:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
tolis307 έγραψε:

Μακρυά από τους μάστορές σου. Πολύ μακρυά - πάρα πολύ μακρυά!
Σε λίγο θα σου βάλουνε πέτρινες ρόδες και θα ανοίξουν τρύπα στο πάτωμα για να οδηγείς αλα Flintstones.

Γιατί δεν έβαζαν καλύτερα καρμπυρατέρ να καταργήσουν τελείως τα ηλεκτρικά;

Oχι μονο ενα...
αλλα 4!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης