PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Pin Project

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Δεκ 2007, 13:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Pin Project Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Carputermania έγραψε:
Στο εν λόγω site http://www.msfree.gr/pin/ γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια :good: μιας και το κράτος είναι απών από το να μας προστατεύσει από κακοτεχνείες,ελλείψεις και επικίνδυνες καταστάσεις που δυστυχώς υφίστανται στους ελληνικούς δρόμους. Είναι ακόμα στην αρχή της λειτουργίας του και στα άμεσα σχέδια του είναι η καταγραφή της βάσης δεδομένων σε εξαγωγή συμβατή (προφανώς κατάληξη .csv ή .dat) για χρήση μέσω GPS. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε για να αποφύγουμε τα μοιραία που μας επιφυλάσσει η χρήση του αυτοκινήτου στους κατσικόδρομους που έχουμε για ευρωπαικό κράτος και πάμε για το 2008.

Και μια φωτό για να δείτε (αλλά μπείτε αξίζει τον κόπο)

Το κακό είναι ότι αν τελικά μπορούμε να το χρησιμοποιούμε το αρχείο μέσα από το Destinator μάλλον θα πρέπει να το απενεργοποιήσουμε γιατί θα "βαράνε" συνέχεια οι ειδοποιήσεις.

Αυτα γραφτηκαν απο τον Ηρακλη στο Carputermania οπου ειναι και εδω μελος.
Εκανα τον κοπο και μπηκα στην σελιδα αυτη.
Ενας κομπος ανεβαινει στο λαιμο σου οταν βλεπεις ολα αυτα τα σημεια.
Η βοηθεια του κρατους προς τους πολιτες του ολοφανερη.
Μια ματια στον χαρτη και θα το διαπιστωσετε και μονοι σας.
Μεχρι τωρα πιστευα οτι δεν υπαρχει κρατος.
Απλα τωρα εχω μια ακομη αποδειξη.
Ζουμε σε ενα χωρο που ο καθενας προσπαθει να επιβιωσει ευχομενοι ολοι μας καθημερινα μην τυχει ποτε και χριαστουμε την ανυπαρκτη κρατικη βοηθεια.
Ενας φιλος μου στο Ηρακλειο μετα απο γραπτη επιστολη στον δημο της περιοχης και ζητοντας να τον αποζημιωσουν για τις ζημιες που ειχαν προκληθει στο αμαξι του υστερα απο την πτωση του σε λακουβα αρπαξε μια ωραιοτατη μυνηση.
Πραγματικα,η παραπανω εικονα δινει το δικαιωμα σε καποιον να μπορει να φανταστει μια Ευρωπαικη Ελλαδα?
Φυσικα και οχι.Και δυστυχως ζουμε στο 2008 παρα κατι μερες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Δεκ 2007, 13:31:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος!
Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης