PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΦΑΡΝΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ........(για αρχή)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 16:01:34    Θέμα δημοσίευσης: ΦΑΡΝΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ........(για αρχή) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
επειδή είχα ενα γερο τρακάρισμα με 2 ελιες....θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο καλό φαρνατζίδικο για πεζω.!

τα σιγουρα ειναι:
καπο, 2 φτερα, 2 πορτες, κολονα δεξια (έχει μπεί μέσα) κ οροφη, προφυλακτήρας-μάσκα, φαναρια, 2 αεροσακοι, μπαρμπριζ (το καλυπτει η ασφάλεια)

σασι δεν ξέρω, κ μηχανικά επίσης δεν ξέρω ακομα... βρήκα δεξιά μπροστά..
θα ανεβασω φωτογραφίες να δείτε αν αξίζει να το φτιάχω κ πόσο το υπολογίζετε να παει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 16:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κολόνα; Πήρε b-pillar; Για ολική σε κόβω... Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 16:28:38    Θέμα δημοσίευσης: φωτος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Image Hosted by ImageShack.us

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 17:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε δοξα τω Θεω εισαι καλα...

Οσον αφορα η ζημια σου τωρα, απο αυτο που φαινεται απο τις φωτογραφιες ειναι μεγαλη!!!

Πρεπει να σηκωθει και να δειτε και απο κατω τι παιζει για να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη!!!

Δεν θελω να σε απαγοητευσω, αλλα δε νομιζω να σε συμφερει να το φιαξεις... Sad

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 17:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω μαλλον για ολοκη σε κοβω....Και δεν ξερεις αν μετα την επισκευη θα ειναι εμπιστοσυνης ταυτοκινητο....
Περαν αυτου οσο για φανοποιο ο καλλητερος που ξερω ειναι επι της οδου θηβων (αριστερα κατεβαινοντας προς πειραια) ενα γωνειακο μαγαζι....Δεν θυμαμαι επωνυμια αλλα απο τιμες και δουλεια ειναι φοβερος...Ειναι ομονος φανοποιος που για μεγαλη ζημια αδειαζει ολο το σαλονι και το φτιαχνει απο την αρχη χωρις να σε χρεωσει παραπανω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
paraliaaas13 (Neoklis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 1.6 (16V) (2003)

Ένταξη: 20 Δεκ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 18:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φίλε πως σου έφυγε εκεί στην ευθεία??? Πολύ λαμαρινοδουλειά έχει αλλά εκείνο το τσάκισμα στην κολώνα είναι το σοβαρότερο. Πάντως δεν φαίνεται να έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο... Μην πάρεις προσφορά από αντιπροσωπεία της Πεζό γιατί ότι γλύτωσες από την στούκα θα το πάθεις από την τιμή που θα σου πουν... Dizzy2
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 19:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λίγο ψάξιμο και μεταχειρισμένα ανταλακτικά φτιάχνεται εντός λογικού κόστους... Το σίγουρο είναι ότι μετά δεν θα είναι το ίδιο αυτοκίνητο.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 19:35:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mωρέ οκ, φτερά, καπώ κτλ να βάλεις μεταχειρισμένα, η κολώνα/πάτωμα είναι το δύσκολο... Sad Πάλι καλά να λες που βγήκες σώος, είναι ερκετά μεγάλη η στούκα. Με πόσα χτύπησες;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 19:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.
ούτε κaν σε εξουσιοδοτημένο φαναρτζίδικο

αν το κόστος που μου έλεγαν εβγαινε απαγορευτικό με ολα τα ανταλλακτικά καινούργια τότε

1ον θα κοιτάγα για (τα μη λειτουργικά ανταλλακτικά) μεταχειρισμένα - ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ - και αν και πάλι εβγαιναν πολλά τότε

(2ον) θα το επαιρνα απόφαση και θα το έδινα και θα έπαιρνα ένα καινούργιο (οκ 1,6 gti δεν βγαίνει, βγαίνει όμως το 1,6 dynamique που εκτός ζαντών και δέρματος δεν έχει άλλες ουσιαστικές διαφορές... και εκτός αυτού υπάρχουν πάρα πολλά μεταχειρισμένα 206 gti)

αυτά.
αφού δεν χτύπησες πάλι καλά
όλα τα άλλα λαμαρίνες είναι
φτιάχνονται ή αντικαθιστούνται...

και το καλοκαιρί (το επόμενο πλέον) (όπως έχει πει και το άτυχο παπί)

θα κάνεις αμέριμνος το μπάνιο σου και θα συζητάς τι σου έτυχε "πέρσι"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 20:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω ρε μανθο....ΕΡμενα στην αντιπρωσοπια οταν ηταν καινουριο ταμαξι το ειχα παει για να μοθ βαψουν πορτα συνοδηγου και εβαλαν πρασηνη περλα και στον ηλιο η πορτα ξεχωριζει.ειναι πιο σκουρα!Δεν ξερω αμα εινα η καλλητερη επιλογη βασικα ισως καλλητερα να το δωσει τροπετο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 09:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Δεν ξερω ρε μανθο....ΕΡμενα στην αντιπρωσοπια οταν ηταν καινουριο ταμαξι το ειχα παει για να μοθ βαψουν πορτα συνοδηγου και εβαλαν πρασηνη περλα και στον ηλιο η πορτα ξεχωριζει.ειναι πιο σκουρα...

και που ξέρεις ότι αν το πήγαινες αλλού θα σου έκεναν καλήτερη δουλειά?
επίσης το χρώμα σου είναι δύσκολο
ακόμα και η φορά που θα γίνει η βαφή έχει σημασία στην τελική απόχρωση + του ότι μπορεί εντομεταξύ να έχει ξεφάψει το υπόλοιπο και να φαίνεται διαφορά.

τέλος πάντων το χρώμα είναι το λιγότερο

εδω μιλάμε για ισιωμα λαμαρίνας, για κόλληση οροφής και άλλα τέτοια πολύ πιο συμαντικά για την ακεραιότητα και ασφάλεια του αυτοκινήτου... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 11:00:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι κολλήσεις που θα γίνουν είναι πολύ σημαντικές. Και εγώ, όσο αντίθετος και αν είμαι όσον αφορά το σέρβις, στις φαναρτζοδουλειές τους εμπιστεύομαι. Όταν μας χτύπησαν το 406 από πίσω, ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να το πάω αλλού. Το πήγα στην πεζό και έκαναν εξαιρετική δουλειά ως επί το πλείστον.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 13:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα υπαρχει μεγαλητερη εξειδηκευση στην αντιπρωσωπια αλλα και παλι απο αυτο που επαθα δεν εχω εμπιστοσυνη....Γιατι αν κατι απλο το εκαναν ετσι ποσο μαλλον για κατι το οποιο μετα θα κρεμεται η ακαιρεοτητα του αυτοκινητου και κατα συναιπεια και η δικια σου...

Δεν εχει ξεθωριασει το χρωμα μου!!!Αλλα ακομα και αν ειχε η επισκευη αυτη εγινε οταν ταμαξι ηταν 2 μηνων...Οποτε δεν θα ξεθωριαζε και αυτο μαζι...?
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 13:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια να κανουμε κανεναν ΑΓΙΑΣΜΟ κατι παιζει ρε πολυ ματι εχει πεσει στα λιονταρακια μας........................................

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 14:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aντι για group buy να κανουμε group ψαλμωδια!
Επιστροφή στην κορυφή
paraliaaas13 (Neoklis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GTi 1.6 (16V) (2003)

Ένταξη: 20 Δεκ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 14:23:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο δεν διαφωνώ για την καλή δουλειά που θα του κάνει η αντιπροσωπεία, αλλά το να γλιτώσει 3-4 χιλιάδες € δεν είναι κ λίγα χρήματα, αρκεί να βρεί καλό φανοποιό.
Επιστροφή στην κορυφή
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 15:17:21    Θέμα δημοσίευσης: !! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σας!!! το σημείο που εφυγα ειναι 2 χλμ απο τον ασωπο ενα χωριό κανα μισαωρο απο ελαφόνησο!!
ηταν δεξια στροφή, κ μετα ειναι η ευθεία.. κ μαλλον πηγαινα παραπάνω...δεν κοιταγα κοντερ, αλλα ειχα 3η κ σιγουρα πάνω απο 80-90..την στροφη την πηρε το πεζάκι μου, αλλα πρέπει να την πηρα λίγο κλειστή να μην μπω αντίθετο κ μετα υπολογίζω οτι κάποια ρόδα βρήκε χώμα ή λίγο έξω απο την άσφαλτο κ μετα το χασα το αμαξι...μπήκα στο χωράφι χτυπάω την πρώτη ελιά κ αυτή που σταματησε το αμάξι είναι η δευτερη μετα απο 40-50 μέτρα....

ο δρόμος εκεί γλυστράει πααααρα πολυυυυυυυυυ....
η οδική μουπε οτι μεσα σενα μηνα ειχε μαζέψει αλλα 3 αμαξια στο ιδιο σημειο..

τουλάχιστον ειμαι καλα...ούτε γραντουνια

τώρα μαλλον κ γω για μάντρα το κοβω...γιατι τοδε ενας..αλλά θα το ψαξω λιγο ακόμα...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 15:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη δυστυχως εχω γινει ερασιτεχνης εμπειρογνομωνας, εχουμε και λεμε,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αν το κοστος επισκευης (ολα) σε επισημη peugeot ειναι κατω απο 5000-5500Ευρω να μου τρυπησετε τη μυτη.

οποτε πιστευω πως ειναι μονοδρομος να ψαξει να βρει ανταλ/κα μπας και ριξει λιγο το κοστος.
επισης να συννενοηθει ο φιλος μπας και γλιτωσει το ΦΠΑ αν δεν παρει αποδειξεις (ειδικα απο την εργασια)
κριμα Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 15:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

επισης να συννενοηθει ο φιλος μπας και γλιτωσει το ΦΠΑ αν δεν παρει αποδειξεις (ειδικα απο την εργασια)
κριμα Confused

Eιδηκα στην αντιπρωσωπια δεν παιζει να γινει αυτο για κανενα λογο...
Εξω σε γνωστο μπορει κατι να κανει αλλα μονο για εργασια αν και ολα τα μαγαζια κυνηγανε να κοβουν μεγαλα τιμολογια για να βγαζουν τα μαυρα απο τα μικροφτιαξηματα τα οποια δεν εχουν τοσο μεγαλο κινδηνο να τους γ@μησει η εφορια....Αλλα και παλι δεν ξερω αμα μπορει να το κανει με μεταχειρησμενα ανταλλακτικα....Βασικα ολα αυτα κατοπιν συνεννοησης βρισκονται....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2007, 16:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...εγω τέτοιο τρακάρισμα δεν θα το εφτιαχνα πουθενά αλλού εκτός από την επίσημη αντιπροσωπία.
ούτε κaν σε εξουσιοδοτημένο φαναρτζίδικο

Συμφωνώ και επαυξάνω ότι πρέπει να προσπαθήσει να το πάει για ολική και να πουλήσει ότι είναι ακόμα άθικτο σαν ανταλλακτικά (για να ρεφάρει την χασούρα όσο γίνεται).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης