PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΙΛΛΗΜΑ !!! ΗΕLP!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 10:38:30    Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΛΛΗΜΑ !!! ΗΕLP!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To προβλημα ειναι το εξης αιωνιο:
οταν (και μονο τοτε) ζορισω το αυτοκινητο το αυτοκινητο δεν μπορει να κρατησει ρελαντι!με το που αφηνω το γκαζι αντι να σταματησει η βελονα στις 850 στροφες δεν σταματαει καθολου και τρωει βουτια μεχρι το 0 οπου και μου σβηνει ακομη και εν κινησει!!
προχθες μετα απο πολυ σκισιμο στο ραλλυ αρχισαν αυτα τα ακραια φαινομενα και γυρισα σπιτι με τα χιλια ζορια με χειροφρενο και γκαζι κρατημενο στις 1500 στροφες!οταν το αφηνα και επεφτε κατω απο τις 900 στροφες εσβηνε ακαριαια!μετα ξαναεπαιρνε εμπρος σχεδον αμεσως μεχρι να κλεισω τα φωτα και ολα τα αλλα που τραβανε ρευμα!!μιλαμε για αισχρη κατασταση!
πηρα στην πεζο ντασιος οπου και το πηγαινα κατα καιρους και μου ειπε οτι μαλλον φταιει το προγραμμα που φοραει και καποιοι παραμετροι που δεν εχουν ρυθμιστει προφανως σωστα!του ειπα και τα ελαφρια πυρακια που βαραει στις 1500 με 2000 στροφες και μου ειπε για λαθος ρυθμιση στο αβανς!
σκεφτομαι λοιπον την αλλαγη του προγραμματος με αλλο καινουργιο!
παιζει εγκεφαλος της peugeot sport να βαλω και αν ναι ποσο ??μηπως θα εχω προβλημα με τις τρεις φυσες που εχει το δικο μου?? θα συνεργαστει με τους εκκεντροφορους KENT που εχω ή χρειαζεται μονο peugeot sport εκκεντροφορους??ρωτησα ηδη σε powerchips και superchips και μου ειπαν τιμες 470 ευρω και 585 ευρω αντιστοιχα!!!
την superchips οπως τον ακουσα τον τυπο δεν μου πολυαρεσε γιατι μου τα μασαγε και οταν του ειπα οτι ο εγκεφαλος ειχε ανοιχτει μου εκανε τον δυσκολο!
απο την αλλη η powerchips δεχτηκε.πηγα απο το γραφειο τους και αφου μιλησα με το παιδι μου ειπε για σειριακο προγραμματισμο απο την φυσα κατω απο το τιμονι και εγγυημενα αποτελεσματα!το μονο που με παραξενεψε ηταν η μετατοπιση του κοφτη στις 8200!! στροφες και αναρωτιεμαι αν θα μπορουσαν οι εκκεντροφοροι να παιξουν τοσο ψηλα ή θα ειναι ασκοπο να γινει κατι τετοιο!!του ειπα οτι οι εκκεντροφοροι εχουν διαρκεια 262 μοιρες και μοθ ειπε οτι εδω σε ραλλυ χωρις εκκεντροφορους πηγαινουν τον κοφτη στις 8000 στροφες και παραξενευτηκα!
παιδια επειδη τα εχω παρει με αυτη την κατασταση και εχω φτασει ειλικρινα!!!!! σε σημειο να το πουλησω το ραλλυ και αυριο κιολας δωστε καποιες λυσεις με επιχειρηματα να δω τελικα μηπως εγω τα βλεπω ολα λαθος ή ειμαι τοσο γκαντεμης τελικα????
σας ευχαριστω!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 11:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε danielo,

Κατ αρχην ψυχραιμια.

Είμαι σχεδον σίγουρος οτι δεν φταει το προγραμμα.Απο αυτα που περιγράφεις μπορει να φταινε 4 πράγματα:

1.Βενζίνη:Οπως καταλαβαίνεις με την συμπίεση που εχεις δεν μπορείς να παίξεις κατω απο super αμολυβδη και αυτη μονο πολυ καλης ποιοτητας.Αν ειναι χαλια η βενζινη που έβαλες απο εκει προερχονται τα πυράκια

2.Map sensor:Αν ειναι βρώμικος απο καμμενα λαδια και αναθυμιάσεις δεν διαβαζει σωστα τον αερα στο ρελαντι και γι αυτο σου σβήνει.Μπορεις να τον βγαλεις βρίσκεται αριστερα και πίσω επανω στο πλαστικο καπακι της εισαγωγης που γραφει 16V και ειναι βιδωμένος με μια αλλενοβιδα.Τον λύνεις βγάζεις και την φίσα και τον καθαρίζεις μεσα απο την τρυπουλα που εχει με μπατονετα και οινόπνευμα ή υγρο φρένων ή σπρευ επαφων
3.Αισθητήρας λ:Πιθανότερα ο λ μετα τον καταλύτη.Αν δεν παίξουν τα αλλα 2 καταλήγεις σε εναν απο τους 2 λ.
4.Βηματικο μοτερ ρελαντί.Είναι μετα την πεταλούδα και ειναι πολυ συχνή βλάβη και πανακριβη (~70 χιλιαρικα ανα θυμάμαι καλα).Αν εισαι στην εγγυηση πήγαινε να στο αλλαξουν

Παντως ο εγκέφαλος της Peugeot sport δεν μπαινει στο τριφυσο και κανει μονο για εκκεντροφορους με τα χαρακτηριστικά της Peugeot sport.Επίσης δεν παίζει το a/c

Ψυχραιμία φίλε δεν εισαι γκαντέμης.Απλα κανει γκανντεμια αυτη την εποχή.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 11:06:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΙΛΛΗΜΑ !!! ΗΕLP!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:

........
απο την αλλη η powerchips δεχτηκε.πηγα απο το γραφειο τους και αφου μιλησα με το παιδι μου ειπε για σειριακο προγραμματισμο απο την φυσα κατω απο το τιμονι και εγγυημενα αποτελεσματα!το μονο που με παραξενεψε ηταν η μετατοπιση του κοφτη στις 8200!! στροφες ....
........

dani δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω λύση...

Αλλά θα σου πω για την Powerchips ορισμένα πράγματα από προσωπική εμπειρία...
Πριν από 6 χρόνια είχα πάει με το τότε δικό μου Suzuki Swift 1300/8V και αφού μίλησα με τον Ντίνο (Παπατριανταφύλλου) το τσίπαρα με κόστος τότε 100.000δρχ.
Δεν ξέρω τι έκανε στο αυτοκίνητο ... γιατί είχε κρυφτεί σε ένα παραβάν με ένα φορητό υπολογιστή και έκανε διάφορα "μυστικά" πράγματα ...

Εγώ τότε από βελτιώσεις είχα μαύρα μεσάνυχτα .... ότι ήξερα από το Power Technics (Power Magazine) ...

Tελικά μου έδωσε ένα Swift που πετούσε στην κυριολεξία ... και πήγαινε στα ίσα ακόμη και τα εργοστασιακά 16βάλβιδα Gti... Με εξάτμιση remus και χοάνη ITG και το πρόγραμμα πήρε 15 άλογα καθαρά... Μου είχε δώσει 2 χρόνια γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας προγράμματος ΚΑΙ κινητήρα.

Αλλά ΔΕΝ χρειάστηκε να ξαναπατήσω το πόδι μου ... όλα πήγαν καλά... Το μόνο πρόβλημα που είχα πλέον ήταν τα ανεπαρκή φρένα....που δύο φορές με πρόδωσαν...

Πάντως είναι πολλοί τώρα τελευταία που κατηγορούν την POWERCHIPS για προχειροδουλειές και για μη σοβαρές βελτιώσεις ... χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο ...

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 11:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dany εγώ στην θέση σου, θα το πήγαινα σε μια αντιπροσωπεία, για να το βάλει στον εγκέφαλο. Εκεί θα έβλεπες τι ακριβώς σου προκαλεί το πρόβλημα.

Και εγώ πάντως για τον ρυθμιστή του ρελαντι νομίζω ότι είναι, αλλά μια διάγνωση από τον εγκέφαλο θα μας δείξει Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 11:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο απο την στιγμη που εχει αλλαξει προγραμμα μαλλον δεν θα δειξει τιποτα ο εγκεφαλος της αντιπροσωπιας

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 12:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Dany εγώ στην θέση σου, θα το πήγαινα σε μια αντιπροσωπεία, για να το βάλει στον εγκέφαλο. Εκεί θα έβλεπες τι ακριβώς σου προκαλεί το πρόβλημα.

Και εγώ πάντως για τον ρυθμιστή του ρελαντι νομίζω ότι είναι, αλλά μια διάγνωση από τον εγκέφαλο θα μας δείξει Wink

εχω αλλαξει ρυθμιστη του ρελαντι και εβαλα καινουργιο και το προβλημα διορθωθηκε για μια εβδομαδα και μετα υποτροπιασε!!!
μαλλον ειναι το προγραμμα γιατι αν δεις τη δυναμομετρηση ειναι με 'κοιλιες' και σχεδον παντου 'κατσαρωμενη'.δεν μου εχει κανει καλη δουλεια ο τσιπακιας οποτε βλεπω να αλλαζω προγραμμα και μετα βλεπουμε!!
ο εγκεφαλος παντως στο διαγνωστικο δεν εδειξε τιποτα.ουτε λαμδα ουτε map sensor!ο περιεργοειναι γιατι μου το κανει οταν το σκιζω το αυτοκινητο!!
μπορει να το πηγαινω για πολλα χιλιομετρα κανονικα και να μην μου κανει τιποτα !!και αμα αρχισω το πλακωμα τοτε εχουμε τα πανηγυρια!!
λογικα αυξανουν τα φορτια του κινητηρα με το συνεχες πατημα και αλλαζουν και τα δεδομενα που στελνει και λαμβανει ο εγκεφαλος με αποτελεσμα το γενικο μπλεξιμο!
παντως μου φαινεται περιεργο οταν η peugeot sport στο group Α που ειναι ακριβως στα ιδια αλογα με το δικο μου να δινει μεσω του εγκεφαλου ρελαντι 1100-1200 στροφες οπως μου ειπε και ο νικος ο κασφικης και σε εγω με το ιδιο αγριους εκκεντροφορους να εχω ρελαντι 850 στροφες!!
στο αφημα ειναι λες και δεν το βλεπει καθολου το ρελαντι!!!!
προφανως γιατι θα επρεπε να ηταν ψηλοτερα!!το μοτερ με τον καιρο εχει ανοιξει κι αλλο προφανως και οι KENT αγριεμενοι Twisted evil Twisted evil δν μπορουν να βρουν ρελαντι τοσο χαμηλα!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
KASFIKIS NIKOS (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 28 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 14:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ο εγκέφαλος της Peugeot sport δεν μπαινει στο τριφυσο και κανει μονο για εκκεντροφορους με τα χαρακτηριστικά της Peugeot sport.Επίσης δεν παίζει το a/c

Το A/C παιζει κανονικα.
Τους εκκεντροφορους να δουμε πως θα αγορασουμε Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 16:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Dani πέτα το καλύτερα , αφού βλέπεις δεν τραβάει! Σκέψου πως θα περάσει απο πάνω σου το Seicento που αναφέρθηκε σε άλλο τοπικ αν πέσει το ρελαντί σου. Εγώ ούτε καν που θα ζήταγα λεφτά για να το δώσω!

Σοβαρά τώρα ...
Διάβασα σε μια ειδική έκδοση του Drive για ένα άσπρο Ραλλάκι που έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετατροπή με την δικιά σου στον Sevdali (το ραλλάκι φοραέι και SPAX PSX) 170 άλογα. Αναφέρει ότι το pug ξυρίζει ψηλά , αλλά χαμηλά παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου , δηληδή αδυναμιά να κρατήσει ρελαντί λόγω περίεργα ρυθμισμένης προπορείας (Τους είχε ρυθμίσει έτσι ώστε να δίνουν τα μέγιστα ψηλά , χαμηλά όμως....) . Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με τον Sevdali (εκεί δεν το είχες φτίαξει?) γιατι λέει ότι το πρόβλημα ξεπερνίεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάρ 2003, 16:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αααα μίλα και με την Genesis , εκεί έγινε ο προγραμματισμός. Περίπου 400 euro
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Μάρ 2003, 10:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Φίλε Dani πέτα το καλύτερα , αφού βλέπεις δεν τραβάει! Σκέψου πως θα περάσει απο πάνω σου το Seicento που αναφέρθηκε σε άλλο τοπικ αν πέσει το ρελαντί σου. Εγώ ούτε καν που θα ζήταγα λεφτά για να το δώσω!

Σοβαρά τώρα ...
Διάβασα σε μια ειδική έκδοση του Drive για ένα άσπρο Ραλλάκι που έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετατροπή με την δικιά σου στον Sevdali (το ραλλάκι φοραέι και SPAX PSX) 170 άλογα. Αναφέρει ότι το pug ξυρίζει ψηλά , αλλά χαμηλά παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου , δηληδή αδυναμιά να κρατήσει ρελαντί λόγω περίεργα ρυθμισμένης προπορείας (Τους είχε ρυθμίσει έτσι ώστε να δίνουν τα μέγιστα ψηλά , χαμηλά όμως....) . Μήπως θα έπρεπε να επικοινωνήσεις με τον Sevdali (εκεί δεν το είχες φτίαξει?) γιατι λέει ότι το πρόβλημα ξεπερνίεται.

φιλε tomcat το ραλλακι που λες το ξερω οπως και τον ιδιοκτητη του που ηταν εκει οταν 'φτιαχνοταν' το δικο μου!!
αυτο το ραλλακι απεδωσε οντως 172 αλογα και φοραει διαφορετικους και πιο αγριους εκκεντροφορους απο τους δικους μου.εγω εχω τους KENT PT51 και το ασπρο τους KENT PT52 με διαρκεια 272 μοιρες!!εμενα ειναι 262!!γνωστος και μη εξαιρεταιος κοντρακιας!!!
επειδη εχω μιλησει με τον sevdali το προβλημα στο ασπρο δεν ειναι μηχανικο απο τυχον λαθος ρυθμιση του χρονισμου των εκκεντροφορων αλλα προγραμματιστικο!!αυτο που αναφερει ως προπορεια ειναι η προαναφλεξη(αβανς) που ειχε δωσει ο προγραμματιστης χαμηλα!!
εμενα δεν ειναι τοσο αγωνιαρικοι οι εκκεντροφοροι ωστε να δικαιολογειται μηχανικα αυτη η ασταθεια στο ρελαντι χαμηλα!!
παρεμπιπτώντος τωρα το ρελαντι ειναι μια χαρα μεχρι να το ξαναπιασει καμια μουρλα!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάρ 2003, 02:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε DANI αν τον ξαναπετύχεις δεν του ρίχνεις και μια κουβέντα για τα SPAX??? Η αν ξαναμιλήσεις με τον Σεβνταλή? Θα στο χρωστάω.

Keep on Searching.................... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil TA NEYΡΑ ΜΟΥ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης