Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SX729 (Αγγελος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206XR 1.1 (8v)
Ένταξη: 16 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Μυτιληνη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Δεκ 2007, 21:12:17 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στα φρένα.. |
|
|
Την τελευταία φορά που έκανα service στο αυτοκίνητο , σφίξαμε λίγο το χειρόφρενο λόγο χαλάρωσης. Εδώ και ένα μίνα όλα καλά χωρίς προβλήματα με το αμάξι έτοιμο για το ταξίδι που ετοιμάζομαι να κάνω την άλλη εβδομάδα «Αθηνά Γιάννενα».
Σήμερα όμως με περίμενε μια πόλη δυσάρεστη έκπληξη....
Μπαίνω στο αμάξι κατεβάζω χειρόφρενο , και ενώ περίμενα να κατεβεί 3 άντε 4 πόντους από το τέρμα του , αυτό κατέβηκε από τους 20 και βαλε!!!
Τρελάθηκα.....
Σκέφτηκα πως θα το πήρε ο αδερφός μου «οπός και έγινε»... και το ανέβασε με πολλή δύναμη , οπότε και έχασε την ρέγουλα του.
Το καλό όμως ξεκινάει όταν αρχίζει να τσουλά το αυτοκίνητο συνειδητοποιώντας πως το πεντάλ του φρένου πρέπει να κατέβει πολλή κάτω από την μέση για να πιάσει!!!!!!!!
Στο δια ταύτα...
Ξέρει κανείς αν η ρέγουλα του χειρόφρενου έχει άμεση σχέση με το σύστημα τον φρένων , ώστε χαλώντας η ρέγουλα να βαθαίνει και η απόσταση στο πεντάλ του φρένου?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Δεκ 2007, 10:49:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημερα Αγγελε.... (Που χαθηκες εσυ? θελω help )
Aπ'ότι ξέρω από το δικο μου, δεν εχει σχέση, ή αν έχει είναι πολύ μικρή... Γιθατι και εγώ είχα σφίξει το χειροφρενο, χωρίς να παρατηρήσω κατι στο πεταλι. Βεβαια το σφίξιμο που του εκανα εγώ ήταν πολύ μικρό επομένως ίσως να μην ηταν πολυ αισθητή η διαφορά.... Μηπως βεβαια εχεις κανενα θεμα με τα υγρα των φρενων η με την τρομπα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SX729 (Αγγελος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206XR 1.1 (8v)
Ένταξη: 16 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Μυτιληνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 17 Δεκ 2007, 22:32:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα Νικολή.
Τις τελευταίες μέρες είμαι πνιγμένος στην δουλεία και δεν προλαβαίνω να ανοίξω το PC.
Έτυχε και το σκηνικό με το αμάξι και δεν προλαβαίνω να αναπνεύσω...
Στο ζητούμενο τώρα.
Μόλις επέστρεψα από τον μηχανικό μου. Με το που βγάζουμε την πίσω καμπάνα βλέπω να πέφτει κάτω το φερμουιτ του ενός ταμπουρου , και διακρίνω σπασμένο τον ρυθμιστή σιαγόνων..
Ευτυχώς τα ανταλλακτικά μόλις που πιάσανε τα 50Ε .Με περίμενε όμως και μια άλλη δυσάρεστη έκπληξη.
Νιώσατε ποτέ να σας σκουντάει ο διάβολος???
Ε αυτό έπαθα...
Πως μου την κάρφωσε να ελέγξω τον αριστερό τροχό ??? τι το θελα.?? Τελειωμένο το αριστερό ψαλίδι. Και έτσι αισίως φτάσαμε σε ανταλλακτικά το 150αρι..
Νικόλα σε υπέρ ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Ελπίζω αύριο να καταφέρω να μπω και να τα πούμε.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|