PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.4 8V - σπασμένη μπιέλα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 28 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2007, 23:55:02    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.4 8V - σπασμένη μπιέλα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ την παρέα,,,θέλω να αναφέρω τι έπαθα με το 206 μου...Το αυτοκίνητο το έχω από το 2002 με 45000 ΚΜ ...στις 20/4/2007 το έιχα πάει στην Πάτρα στο Condor για απλό service ...λάδια,μπουζί,φίλτρα και ιμάντα δυναμό..το αμάξι το παρέλβα την ίδια μέρα και έγραψα 3 κμ από το service στο σπίτι.Στις
22/4/2007 πήρα το αυτοκήνιτο για μεγάλο ταξίδι εκτός νομού...δεν είχα κάνει 25κμ από το σπίτι όταν άκουσα ένα ''μπαμ΄΄ και ενα κροταλισμα....Γενικά δεν πήγαινα γρηγορα,,και ευτυχώς μόνο με 80 κμ/ωρα και δεν θέλω να το σκέφτομαι...Σταματάω το 206 κοιτάω κάτω από το αμάξι ..είδα ολα τα λάδια να τρέχουν...κάλεσα οδηκή με φορτώσαν με πήγαν πάλι πίσω πατρα...Ηταν κυριακή...την άλλη μέρα πήγα στην ίδια αντιπροσοποία και μου είπαν αρχηκα...εχει τριπισει το καρτερ,,,το μεσημέρι με πήραν τηλεφωνο και μου είπαν ...αλλαγή μηχανής,,,βάρεσε μπίελα!!και δεν καλύπτει τίποτα η εγγύηση....αρχικά σκέφτικα καπια λαλακια κάναν στο service....πήρα τηλεφωνα σε κεντρικα...τίποτα έλεγαν μετά το 3 χρόνο..δεν καλύπτουν...τους έλεγα το πήρα από το service...τίποτα..σκέφτηκα να βάλω δικηγόρο...αλλά μετά το άφησα καθότι μου είπαν για 1850 ευρο για νεο κινητήρα και δεν ήθελα να σκασω κι άλλα για τα δικιγορικά...
Σας ρωτάω λοιπον...γίνεται σε 8V κινητήρα και με τόσα λίγα KM ...να βαρέσει μπιέλα ...και να μην έχουν κανει λαλακια στο service ???
Πριν από μια εβδομάδα έσκασα τα 1850 και έβαλα τον νεο κινητηρα ...θα δείξει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 01:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο ενας τροπος υπηρχε να βρεις το δικιο σου. Επρεπε να παρεις τη σπασμενη μπιελα και να τη στειλεις στη Peugeot Γαλλιας ζητωντας να την εξετασουν και να πουν αν εσπασε λογο κοπωσης ή λογο αστοχιας υλικου.
Αν ηταν λογο κοπωσης την ευθηνη την αναλαμβανει ο οδηγος, δηλαδη εσυ...
Αν ηταν αστοχια υλικου κανονικα θα επρεπε η Peugeot να αναλαβει τις ευθηνες της, και πιστευω πως αν επεφτε τετοια συνενωηση με Peugeot Γαλλιας θα εβρισκες το δικιο σου.
Επειδη οι δικες μας αντιπροσωπιες εδω γενικα δεν ειναι και πολυ υπερ του πελατη, χρειαζονται λιγο πιεση απο τις μαμα εταιριες. Υπαρχουν πολλα τετοια παραδειγματα αλλα θελουν να τρεξεις και να ασχοληθεις πολυ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 10:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το έψαξα το θέμα ...από Πάτρα έβγαλαν φωτογραφίες της μηχανής και μου είπαν πως τις έστηλαν Αθήνα στα κεντρικά...κατοπιν με διβεβέωσαν πως δεν ήταν θέμα κακής οδήγησης αλλά ούτε του service...τι να πω...το θέμα είναι πως ο κινήτηρας είχε πόλυ λιγα ΚΜ και το αμάξι δεν το έσκιζα...εννοείτε πως τώρα με τον νεο κινητήρα και με έναν χρόνο εγγύηση δεν ξέρω τι θα κάνω....
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 11:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν τι να κάνεις δηλαδή ??
Κάνε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορείς, πήγαινε την εκδρομούλα σου . . . . αυτά !
Και εγώ είχα 206 1,4 8v που το οδηγούσε όλοι οι οικογένεια (5) με διαφορετικό τρόπο !
Και έκανε μέσα σε 3 χρόνια 60,000 χιλ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 11:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτη φορά ακούω 14άρι πεζό να χτυπάει μπιέλα Shocked Μπράβο ρε θυρίο Laughing Laughing Αστοχία υλικού υποψιάζομε τι λαλακία να κάνουν αυτοί αφού είχε λάδια μέσα Rolling eyes

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 11:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αστοχία υλικού λέω και εγώ...το θέμα είναι πως μάζευα στην εθνική οδό ένα σωρό κομμάτια από τον κινητήρα....και δεν θέλω να σκέφτομαι πως πριν 2 λεπτά είχα προσπεράσει μια νταλίκα...Ε λέγοντας τι θα κάνω εννοούσα πως πρεπει να γράψω πολλά ΚΜ με την νεά μηχανή...πχ 25000-30000 σε έναν χρόνο...
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, αλλά και το σοκ σκεφτόμενος τι θα μπορούσες να πάθεις ακόμα μεγαλύτερο !!
Να το χαρείς τώρα . . . Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και κατι άλλο...όλα αυτα τα χρόνια το αμάξι δεν είχε βγάλει τίποτα!!μόνο ένα μπεκ είχα αλλάξει λόγο κακής ποιότητας βενζίνης και μία φορά ένα check στα airbags επειδή με είχε τρακάρει καποιος πλάγια....όλα τα αλλα που άλλαζα ήταν αναλλώσιμα οπως λαδια ,φίλτρα...τι να πω..ευχομαι να έκανα καλά που το κράτησα και δεν το πούλησα για ανταλακτικά...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:08:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagva έγραψε:
και κατι άλλο...όλα αυτα τα χρόνια το αμάξι δεν είχε βγάλει τίποτα!!μόνο ένα μπεκ είχα αλλάξει λόγο κακής ποιότητας βενζίνης και μία φορά ένα check στα airbags επειδή με είχε τρακάρει καποιος πλάγια....όλα τα αλλα που άλλαζα ήταν αναλλώσιμα οπως λαδια ,φίλτρα...τι να πω..ευχομαι να έκανα καλά που το κράτησα και δεν το πούλησα για ανταλακτικά...

Στο έγραψα κι'αλλού... Μήπως το χαλασμένο μπεκ, ήταν στον κύλινδρο που έσπασε η μπιέλα;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε μου βάζεις ψίλους στα αυτιά τώρα που το σκέφτομαι ,,,αν είναι κάτι τέτιο θα τους πιώ το αίμα....στο service...διότι θυμάμαι όταν είχα αλλάξει το μπεκ το πήγα πάλι διότι άκουγα ένα παράξενο φίσιγμα,,,που δεν το έκανε παλια,,,και ο τεχνικός μου είπε πως στα peugeot έτσι ακούγεται η μηχανή και έφυγα....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εννούσα ακριβώς αυτό. Αν λόγω δισλειτουργίας του συγκεκριμένου κυλίνδρου, κάποια στιγμή ανέβασε υπερβολικά θερμοκρασία - ή οτιδηποτε άλλο- τότε υπάρχει σοβαρή υποψία ότι το χαλασμένο μπεκ προκάλεσε την ρίξη της μπιέλας. Το πριν ή το μετά την βλάβη δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω εγώ όμως και το καταλαβαίνεις. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο - και ιδιαίτερα πριν όπως όλα δείχνουν- υπολειτουργούσε ένας κύλινδρος, τότε είναι πολύ πιθανόν να προκάλεσε την ζημιά.

Επιστροφή στην κορυφή
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το θέμα είναι πως δεν ανέβασε θερμοκρασία και δεν είχα καμια ένδειξη...αυτό που με ανησυχεί είναι πως στο service για μια εβδομάδα έκαναν τις πάπιες και δεν έλαγαν τι έχει το αμάξι..και όταν τους είπα πως δεν θα βάλω δικηγόρο τότε λήθηκαν....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vagva έγραψε:
ναι το θέμα είναι πως δεν ανέβασε θερμοκρασία και δεν είχα καμια ένδειξη...αυτό που με ανησυχεί είναι πως στο service για μια εβδομάδα έκαναν τις πάπιες και δεν έλαγαν τι έχει το αμάξι..και όταν τους είπα πως δεν θα βάλω δικηγόρο τότε λήθηκαν....

Αυτό που λες πότε έγινε; Τώρα ή τότε;

Επίσης αν ένας κύλινδρος ανέβασε θερμοκρασία λόγω δισλειτουργίας δεν είναι απαραίτητο ότι στο έδειξε σε κάποιο όργανο, επειδή οι άλλοι 3 λειτουργούσαν κανονικά.

Επιστροφή στην κορυφή
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 12:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι έλεγα για την ημέρα που με άφησε το αμάξι...πως δεν είχα καμιά ένδειξη
Επιστροφή στην κορυφή
gounaris206 (leonidas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1.4 8v

Ένταξη: 31 Μάρ 2006
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 12:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ειδα ενα 206 1.4 να βαραει μπιελα πριν απο λιγο καιρο ..δεν ειναι κ τοσο σπανο φαινομενο

παντως εχς ενα μοτερ με σπαζμενο κορμο απο τρακαρισμα οποιοσ ενδιαφερεται μου στελνει πμ kfx me 45.000 km k full service
gia timh syzhtame
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 13:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gounaris206 έγραψε:
εγω ειδα ενα 206 1.4 να βαραει μπιελα πριν απο λιγο καιρο ..δεν ειναι κ τοσο σπανο φαινομενο

Θα διαφωνησω μαζι σου.
Σιγουρα το φαινομενο μπορει να συμβει (απο διαφορους λογους πχ. αστοχια υλικου, κοπωση ή κακη συντηρηση) αλλα ειναι ιδιαιτερα σπανιο.
Ειδικα αν σκεφτεις ποσα χρονια κυκολφορει αυτο το μοτερ (205, 106, 306, 206, 307) γενικα ειναι πολυ αξιοπηστο και με σωστη συντηρηση αντεχει και πολυ ξεσκισμα.
Πιστευω ο φιλος vagra ηταν ιδιαιτερα ατυχος που επεσε στη περιπτωση και αν το ειχε κινυγησει παραπανω ισως να ειχε αλλη (καλυτερη) αντιμετωπιση απο τη Peugeot.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 18:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gounaris206 έγραψε:

παντως εχς ενα μοτερ με σπαζμενο κορμο απο τρακαρισμα οποιοσ ενδιαφερεται μου στελνει πμ kfx me 45.000 km k full service
gia timh syzhtame

Το τελευταίο πράγμα που θα πάθει ένας ΤU είναι να βαρέσει μπιέλα. Μια ευαισθησία έχουν τα 14αρια (8βου και 16βου) στην φλάντζα, και από κει και πέρα τπτ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 10:23:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το τελευταίο πράγμα που θα πάθει ένας ΤU είναι να βαρέσει μπιέλα. Μια ευαισθησία έχουν τα 14αρια (8βου και 16βου) στην φλάντζα, και από κει και πέρα τπτ.

Δηλαδή, εγώ είμαι ο ορισμός του ανάποδου. Laughing
Βάρεσε μπιέλα το 1.4 8ν.

Βέβαια, είμαι και ο ορισμός του καννίβαλου... Rolling eyes Embarassed Twisted evil

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 11:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα είναι πως προσωπικά δεν το έσκιζα το αμάξι...σχεδον ποτέ δεν είχα πιάσει κόφτι με 1η και 2άρα...κρίμα....με τον νέο κινητήρα τώρα το βλέπω να πηγαίνω 1,2.3η στα κόκκινα....
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 13:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σε βλεπω να το κανεις....Δεν θα σου πηγαινει καρδια....!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης