DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 14:30:25 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ |
|
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ξέρω τουλάχιστον δύο σημεία και τρία άτομα που την έχω πατήσει...αυτές τις ημέρες άρχισαν να γράφουν ακαταπαυστα...ίσως λόγω δώρων Χριστουγέννων...
1. Στην κατηφόρα πηγαίνοντας στο Παπανικολάου - δεν την στήνουν με περιπολικό με πιστόλια & ιστορίες - υπάρχει σταθερή κάμερα σε πονηρό σημείο (μπλέ κουτί) που γράφει ότι περνάει πάνω από 100 - 110χαω...
Το καταλαβαίνεις όταν σε τηλεφωνούν και σου ρωτάνε αν είσαι κάτοχος του αυτοκινήτου σου - σου δίνουν και αναμνηστική φωτό...η φωτογραφία είναι νόμιμη μόνο αν σε τραβήξουν από πίσω....Τελευταίο θύμα φίλος μου με 118χαω - του είπαν 100ευρώ η κλήση, 50ευρώ αν την πληρώσεις σε μια εβδομάδα..
2. Πυλαία μετά το τούνελ....πηγαίνοντας Ανατολικά & ίσως και στο αντίστροφο σημείο...από το άλλο ρεύμα...
3. Δύο περιπολικά - 1 Skoda Octavia γκρί & 1 Citroen Xsara λευκό με κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο σε γράφουν....μόλις τους περάσεις σε βγάζουν φωτό και σου κόβουν μια κλεισούλα ΝΑ... |
|