PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πληροφοριες για 106 Gti.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
COLT_KOSEI (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 21:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Πληροφοριες για 106 Gti. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομαι για την αγορα του 106 Gti,και θα ηθελα οσες γινεται πιο πολλες πληροφοριες για το συγκεκριμενο αμαξι.αυτο ως ποια χρονια εβγαινε?θελω να παρω καποιο σε καλη κατασταση και οσο γινεται πιο τελευταιο σαν χρονολογια.στο site της χρυ.ευκ.εχω βρει μεχρι 03.τι διαφορες εχει με το ραλι?απο καταναλωση τι γινετε?τιμες σερβις,ανταλλακτικα?ζημιες, θεμα ποιοτητας κατασκευης?οπως βλεπετε εχω πληρη αγνοια Rolling eyes ,αλλα αφου μου αρεσει τι να κανω Laughing .τα 122 αλογα ειναι στροφαλο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 23:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πληροφοριες για 106 Gti. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COLT_KOSEI έγραψε:
Σκεφτομαι για την αγορα του 106 Gti,και θα ηθελα οσες γινεται πιο πολλες πληροφοριες για το συγκεκριμενο αμαξι.αυτο ως ποια χρονια εβγαινε?θελω να παρω καποιο σε καλη κατασταση και οσο γινεται πιο τελευταιο σαν χρονολογια.στο site της χρυ.ευκ.εχω βρει μεχρι 03.τι διαφορες εχει με το ραλι?απο καταναλωση τι γινετε?τιμες σερβις,ανταλλακτικα?ζημιες, θεμα ποιοτητας κατασκευης?οπως βλεπετε εχω πληρη αγνοια Rolling eyes ,αλλα αφου μου αρεσει τι να κανω Laughing .τα 122 αλογα ειναι στροφαλο?

Eβγαινε απο το '97-'03, οι διαφορες απο το ραλλυ ειναι το abs,οι ζαντες αλουμινιου τα δερματινα που ειχαν τα μοντελα απο το '98 κ μετα, οι τιμες παιζουν απο 3700 για ενα '97αρι μεχρι οσα μπορεις να φανταστεις για ενα '03 ατρακαριστο με λιγα χλμ.Μια λογικη τιμη ειναι γυρω στα 8-9 χιλιαρικα για ενα καλο με λιγα χλμ.
Απο σερβις ζημιες κλπ ειναι αρκετα αξιοπιστο και τιμιο οπως και απο καταναλωση.
Η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι κατι το τρελλο, καλα υλικα εχει αλλα τριξιματα ειναι σε καθημερινη βαση.
Τα 122 ειναι στροφαλο κ ειναι γυρω στα 117-119 κανονικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
KONIORDOS (ΜΑΝΩΛΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabrio 1,6 01'

Ένταξη: 05 Ιούν 2007
Τόπος: SEPOLIA CITY

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 01:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα να βρεις ενα απο τα τελευταια οπου εχουν 4 αεροσακους και ηλιοροφη !!!
εχει παρα πολλες διαφορες απο το ραλυ αλλα θα το καταλαβεις οταν το παρεις (ψαλιδια,σασμαν κ.α.)

ΛΟΞΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 10:15:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KONIORDOS έγραψε:
εχει παρα πολλες διαφορες απο το ραλυ . . . (ψαλιδια,σασμαν κ.α.)

Eπειδη εχω κ ραλλυ κ gti ποιες ακριβως ειναι οι διαφορες στα ψαλιδια κ τα σασμαν τους?

Επιστροφή στην κορυφή
COLT_KOSEI (DIMITRIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 19:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για της πληροφοριες.
Επιστροφή στην κορυφή
KONIORDOS (ΜΑΝΩΛΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 cabrio 1,6 01'

Ένταξη: 05 Ιούν 2007
Τόπος: SEPOLIA CITY

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 17:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
KONIORDOS έγραψε:
εχει παρα πολλες διαφορες απο το ραλυ . . . (ψαλιδια,σασμαν κ.α.)

Eπειδη εχω κ ραλλυ κ gti ποιες ακριβως ειναι οι διαφορες στα ψαλιδια κ τα σασμαν τους?

εχει ο κωλητος μου gti και επειδη αλαξε ψαλιδια μου ειπε οτι ηταν διαφορετικα απο του ραλυ ποιο ενυσχημενα νομιζω αλλα και ειχαν διαφορα στην τιμη και το σασμαν του ειναι πιο μακρυ απο τα ραλυ.

ΛΟΞΑ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 21:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαμία διαφορά δεν έχουν. Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 23:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμια διαφορα δεν εχουν τα δυο αυτοκινητα περα απο τον εξοπλισμο.
Διαφορα ειχαν τα PEUGEOT με τα SAXO στην αντιστρεπτικη που τα SAXO φοραγανε 21 χλσ ενω ολα τα 106 φοραγανε 24χλσ απο εργοστασιο.Γιαυτο λεγανε τα περιοδικα τοτε οτι τα 106 ειχανε λιγο καλυτερη ''ρυθμιση'' σε στριψημο απο τα σαξο.Βεβαια με την αγορα μιας αντιστρεπτικης απο 106 γινοτανε και τα σαξο ολοιδια.Απο εκει και περα στα ψαλιδια τα μονα που ηταν ενυσχημενα ηταν αυτα που πουλουσε η PEUGEOTSPORT για τα αγωνιστηκα της τα οποια οπως ειναι μισοκυκλικα ειχανε μια ενυσχηση που επιανε απο την μια γωνια σχεδον του ψαλιδιου μεχρι την αλλη.Οσα αυτοκινητα αλλαζανε φρενα λκαι βαζανε ποιο δυνατα υπηρχε προβλημα με τα μαμα ψαλιδια μιας και σε αποτομα φρεναρισματα αρχισανε και στραβωνανε με αποτελεσμα να αλλαζει πολυ λιγο η καστερ.Τα σασμαν ειναι ολοιδια.Παρε κανενα μονοφυσο αν θες να βαλεις αργοτερα κανεναν εγκεφαλο PS αλλιως θελει αλλαγει η πλεξουδα και το ψυγειο νερου λογο της βαλβιδας για εναν αισθητηρα που συνδεετε στην πλεξουδα.Ελενξε τους πισω βραχιονες μηπως φαγωθηκαν τα ρουλεμαν και δεν το πηρε χαμπαρι ο προηγουμενος ιδιοκτητης γιατι μετα και να βαλεις καινουργια αν αρπαθει η ''φωλια'' στον αξονα χρειαζετε καινουργιο ''κουτσουρο αξονα'' και δυσκολα να βρεις καλο σε μεταχειρισμενα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης