Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 09:52:17 Θέμα δημοσίευσης: ελαστικα+δισκοφρενα |
|
|
καλημερα παιδια, θα χρειαστει αυτες τις μερες να αλλαξω σιγουρα τα λαστιχα και στα επομενα 5000χμ τους μπροστα δισκους φρενων. αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης. ως members του club υπαρχει καποια εκπτωση στα εξαρτηματα απ οτι διαβαζω. εγω μενω θεσσαλονικη οποτε δε μπορω να ερθω στον χωρο του club στην αθηνα αλλα μπορω να στειλω την αιτηση ταχυδρομικως. μηπως θα μπορουσε καποιος υπευθυνος να μου στειλει με πμ ή να γραψει εδω απο κατω τιμες για μελη για αυτα τα 2 που χρειαζομαι? ενδεικτικα εχω στο νου να βαλω τα michelen pilot exalto2(390ευρω τα εχω βρει) και απο δισκοφρενα δε το εχω ψαξει.
οποτε 2 τιμουλες αν ειναι ευκολο για 2 πραγματακια
ευχαριστω εκ των προτερων
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 10:12:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παυλο αυτη την στιγμή δεν ξέρω τι εχουν κανονησει τα επισημα μέλη του κλάμπ από την Θεσσαλονικη για οποιαδηποτε εκπτωση από μαγαζια με λάστιχα κλπ
Αν το σκέφτεσαι να γραφτείς στο κλάμπ για αυτο το λόγο, μίλα πρώτα με τα παιδια από την Θεσσαλονίκη και πράττεις μετα αναλόγως
(συμπλήρωσε και την διάσταση πους θες για να σου πουμε για την τιμη αν ειναι "καλή" ή "κανονική")
Για τα φρενα αφου γραφτείς θα πας Γκαγκασταθη και θα πάρεις οτι χρειάζεσαι εκ μέρους του PSClub 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 10:20:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη το προβλημα ειναι οικονομικο προς το παρον και τα 40 ευρω αυτη τη στιγμη τα σκεφτομαι. σε κανα 2μηνο που θα βγω απο τη δικη μου οικονομικη κριση θα δινω απο δω κ απο κει λεφτα παλι. οποτε θα γραφτω στο club το θεμα ειναι το ποτε.
τα ελαστικα τα βρηκα 390ευρω michelen pilot exalto2 205x55xR16
και απο γκαγκασταθη θα παω σε λιγο να ρωτησω βρηκα αυτα για δισκους : http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002006&catId=11&extLang=
το 3ο προιον κατα σειρα. (46,41ευρω το 1)
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|