PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μια καλη ιδεα για τη μειωση της τιμης των καυσιμων...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 16:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Μια καλη ιδεα για τη μειωση της τιμης των καυσιμων... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτοβουλία του Beppe Grillo (http://www.beppegrillo.it/english.php)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!
Από την ομάδα του Beppe Grillo ξεκινάει μία καινούρια πρωτοβουλία (η προηγούμενη ήταν για το κόστος των επαναφορτιζόμενων τηλεφωνικών καρτών με καταπληκτικά αποτελέσματα !!!!!!!!!!) η δοκιμή δεν κοστίζει τίποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ?
Και στην περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, σε παρακαλούμε να προωθήσεις το μήνυμα σε φίλους σου.
Βενζίνη στη μισή τιμή? Ας κάνουμε κάτι.
Μάθαμε για μία κοινή ενέργεια που μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου.
Ακούμε τον τελευταίο καιρό ότι η βενζίνη θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο και θα φτάσει έως 1,50 ευρώ το λίτρο.
ΜΑΖΙ μπορούμε να μειώσουμε την τιμή κινούμενοι μαζί με εξυπνάδα και αλληλεγγύη.
Μα πως?
Το σύνθημα είναι: «Χτυπήστε το πορτοφόλι των εταιρειών βενζίνης και αφήστε τους μόνους τους».
Σκεφτήκαμε να ορίσουμε μία συγκεκριμένη μέρα που δεν θα αγοράζαμε βενζίνη, πράγμα που έκανε τις εταιρείες να γελάσουν, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι τα ρεζερβουάρ θα ήταν γεμάτα από την προηγούμενη ημέρα.
Η επόμενη σκέψη δεν νομίζω να τους κάνει να γελάσουν τόσο..!
Οι ιδιοκτήτες πετρελαιοπηγών και ο OPEC μας έκανε να πιστέψουμε ότι η τιμή του 0,95 και 1 ευρώ για κάθε λίτρο είναι μία καλή τιμή, μα εμείς θα τους πείσουμε ότι υπάρχουν και τιμές πιο λογικές.
Οι καταναλωτές μπορούνε να επηρεάσουν σημαντικά τις πολιτικές των εταιρειών:
Πρέπει απλώς να χρησιμοποιήσουμε την δύναμη που έχουμε.
Η πρόταση είναι να μην καταναλώσουμε βενζίνη από την μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου την BP μέχρι το τέλος του χρόνου, που ούτως ή άλλως είναι μία εταιρεία.
Εάν δεν πουλήσουν καθόλου βενζίνη (ή πουλήσουν πολύ λιγότερη) θα αναγκαστούν να μειώσουν τις τιμές.
Και όταν αυτή η εταιρεία μειώσει τις τιμές οι υπόλοιπες θα προσαρμοστούν.
Για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε εκατομμύρια οι ΟΧΙ πελάτες της BP σε όλο τον κόσμο.
Αυτό το μήνυμα προέρχεται από την Γαλλία και στάλθηκε από περίπου τριάντα άτομα, αν αυτοί το προωθήσουν σε δέκα φίλους αμέσως γίνονται τριακόσια και αν αυτοί κάνουν το ίδιο θα γίνουν τρεις χιλιάδες, κ.ο.κ.
Αν κινηθούμε γρήγορα θα καταφέρουμε να φτάσουμε αριθμούς πολύ μεγάλους και ικανοποιητικούς, για αυτό στείλε το μήνυμα σε δέκα φίλους σου ζητώντας τους να το προωθήσουν με τον ίδιο τρόπο.
Κάνοντας το αυτό, το βέβαιο είναι ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, δεν είναι έτσι?
Ποιος ενδιαφέρεται για τα κουπόνια και τα μικρό δωράκια που κατά καιρούς μας κάνουν αυτές οι εταιρείες?

Κουράγιο, ας κινηθούμε!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 21:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξει μεσα !
ουτως η αλλως βαζω aegean Laughing Laughing

πλακα πλακα εχετε ποτε αναρωτηθει μηπως ολα αυτα τα αθωα (υπερ του καταναλωτη, της μαμας φυσης, του 3ου κοσμου που πειναει κ.λ.π κ.λ.π) προωθητικα emails/sms/ο,τιδηποτε αποτελουν καλοστημενες φαρσες ;;;

απλα μην εμπιστευεστε τα παντα ευκολα
και μονο το γεγονος οτι βασιζονται στο πυραμιδικο φαινομενο (ο 1 σε 2 και αυτοι οι 2 σε αλλους 4 κ.ο.κ ) ειναι υποπτο Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 21:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτο εχει ξαναβγει σε παρομοια μορφη και ειχαν πει για πουστι@ της shell.
Εγω αυτο που κανω ειναι να βαζω μονο απο Ελληνικες εταιρειες, Revoil (Ρουσσος) aegean (Μελισσανιδης γιατι πολυ γουσταρω που οι μετοχες της μπηκαν προπερσι στην wall street) eko jetoil.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 22:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχει ξαναγίνει ποστ εδώ μέσα πιο παλιά. και όντως είναι στάνταρ πουστιά άλλης εταιρίας. μία είναι η λύση. πάρτε μηχανές Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 22:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
έχει ξαναγίνει ποστ εδώ μέσα πιο παλιά. και όντως είναι στάνταρ πουστιά άλλης εταιρίας. μία είναι η λύση. πάρτε μηχανές Razz Razz Razz

ουτε αυτη δεν ειναι λυση παρε 107 750χιλιομετρα με 30 ευρο αντεχεις?
γιατι εμενα το gsxr επεινε ποιο πολυ απο το 206 μου Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 23:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
[εμενα το gsxr επεινε ποιο πολυ απο το 206 μου Wink

Eσυ δεν εισαι μετρο συγκρισης!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 07:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά να έχετε υπόψιν σας ότι πριν μερικά χρόνια η τιμή του πετρελαίου ήταν 10 δολάρια το βαρέλι και μέχρι τώρα ανέβηκε στα 80 χωρίς προφανείς λόγους Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 13:13:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XOXOXO........

Οι κερδισμένοι στην υπόθεση των καυσίμων στην Ελλάδα ..δεν είναι οι εταιρίες εμπορίας (όχι οτι αυτοί πεινάνε) όπως BP, SHELL, ΕΚΟ...κτλ..... αλλά τα διυλιστήρια..αυτοί είναι απλώς οι μεσάζοντες...που λειτουργούν κατά βάση με ποσοστό κέρδους.

Τα διυλιστήρια...μια η άλλα τις ίδιες ποσότητες θα πουλήσουν (ανεξαρτήτως εταιρίας) !

...........................next please!
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 14:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
XOXOXO........

Οι κερδισμένοι στην υπόθεση των καυσίμων στην Ελλάδα ..δεν είναι οι εταιρίες εμπορίας (όχι οτι αυτοί πεινάνε) όπως BP, SHELL, ΕΚΟ...κτλ..... αλλά τα διυλιστήρια..αυτοί είναι απλώς οι μεσάζοντες...που λειτουργούν κατά βάση με ποσοστό κέρδους.

Τα διυλιστήρια...μια η άλλα τις ίδιες ποσότητες θα πουλήσουν (ανεξαρτήτως εταιρίας) !

...........................next please!

+1

Μία είναι η βενζίνη που έρχεται στην Ελλάδα (τιμολογιακά).
Απο κεί και πέρα η Shell, η ΒΡ,η ΕΚΟ κτλ, είναι εταιρείες ΔΙΑΝΟΜΗΣ του καυσίμου, με τη διαφορά ότι χρησιμοποιύν διαφορετικά πρόσθετα .

*Πχ. Ενας είναι ο χασάπης στο χωριό. Σε όποια ταβέρνα και να πας, θα φας την ίδια μπριτζόλα. Απλά άλλος βάζει πατατες φρέσκες, αλλος κατεψυγμένες, κι άλλος ρύζι και λαχανικά. Αμα μας φανει ακριβός ο ένας και πάμε στον άλλο, στην ίδια τιμή πάλι θα φάμε, αφού όλη αγοράζουν την ίδια τιμή τις μπριτζόλες Wink

Εγώ πάντως πείνασα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης