PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχή στην Αττική Οδό.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2007, 14:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Προσοχή στην Αττική Οδό. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Χτες το βράδυ καθώς γύριζα από Ελευσίνα χρησιμοποιώντας την Α.Ο. γύρω στο 1 km πριν τα διόδια (είμαι ήδη μέσα στην Α.Ο.) και ενώ προσπερνώ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται στη δεξιά λωρίδα ξαφνικά βλέπω κάτι σαν πέτρες και χώματα να έρχονται κατα πάνω μου!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου και ακούω απλά το μπαμ, νομίζοντας αρχικά πως κάτι πάτησε το Avensis που προσπέρναγα και το εκτόξευσε πάνω μου. Σταματάω στα Διόδια που σχεδόν έβλεπα μπροστά μου και λέω στην κοπέλα πως κάτι είναι κανα χιλιόμετρο πριν στο δρόμο να παν να το ελέγξουν και τρώω το πρώτο ΣΟΚ.
Είναι κάτι γύφτοι που πετάνε πέτρες! αμα θέλετε να καλέσουμε το 100. Σταματάω δεξιά κατεβαίνω κάτω και πάω να ελέγξω αν έχω ζημιά...
Η σίτα από τον προφυλακτήρα μου έχει μια τρύπα μεγέθους γροθιάς και διάφορα άλλα κοπανήματα ο προφυλακτήρας, ενώ το ψυγείο από μέσα φαίνεται χτυπημένο, αλλά ευτυχώς χωρίς να τρέχει τίποτα.
Αφού έρχεται κάποιος από τα κινητά συνεργεία της Α.Ο, του λέω ενημέρωσε να πάει κάποιος εκεί γιατί μπορεί να το ξανακάνουν με πιο άσχημα αποτελέσματα. Μου λέει φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να κάνουμε μπλα μπλα μπλα και μετά απο 10 λεπτά περίπου έρχεται και ένα φορτηγό με σπασμένο παρμπρίζ (με τις ανάλογες χριστοπαναγίες από μέρους μου για το ξύσιμο των @@ τους...)

Έρχεται η αστυνομία μετά από κανα 20λεπτο καταγράφει το συμβαν, μας λέει πως δε μπορεί να κάνει τίποτα, άμα θέλουμε να υποβάλλουμε μήνυση κατά αγνώστου πρέπει να πάμε στο Α.Τ Ασπροπύργου, στο οποίο δεν ήξεραν καν πως ακριβώς να με στείλουν για να πάω...

Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο και πως τόσο η Αστυνομία, όσο και η Α.Ο. φοβούνται να πλησιάσουν την περιοχή στην οποία είναι κράτος εν κρατει οι φίλοι μας οι γύφτοι.

Το γράφω κυρίως για να ενημερώσω τους χρήστες της Α.Ο. οτι ειδικά στο σuγκεκριμένο σημείο χρειάζεται τύχη και προσοχή για να περάσεις αλώβητος τις νυχτερινές ώρες (όπως αποδείχτηκε από τη στάση τόσο της αστυνομίας αλλά και της Α.Ο.). Καλή τύχη σε όλους λοιπόν γιατί νομίζω πως δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα τη γλιτώσει κάποιος μόνο με σπασμένα παρμπρίζ και προφυλακτήρες. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτήν εδώ τη χώρα που ζούμε πρέπει πρώτα να γίνει ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι ώστε να αλλάξει μια τόσο επικίνδυνη κατάσταση (και άν )

παρακαλω στειλτε το οπου μπορειτε τουλαχιστον να το ξερουν οσο περισοτεροι γινετε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2007, 16:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο ηταν παλιο φαινομενο...Ξαναρχισαν παλι...?
Περα απο την πλακα ειναι πολυ σοβαρο γιατι για φανταστειτε να το κανουν σε καποιον με μηχανη που ,ως σηνηθως, παει μαλιοκουβαρα στην αριστερη...Ξυλο θελουν...και γενικα εχουν την ταση να "την βρισκουν" κανοντας πραγματα που κοστιζουν σε ζημια και υποδηλωνουν το iq ραδικιου που εχουν....Η πρωσωπικη μου εμπειρια,επειδη μενω κοντα στην ¨εδρα¨τους Αγια βαρβαρα, απολογιζετε σε ενα σπασμενο προφυλακτηρα στο civic και γρατζουνιες στα πιο πολλα αυτοκινητα της γειτονιας...
Τι εκαναν...
Ειχαν βρει ενα ζαντολαστιχο απο παλιο φορτηγακι αλλα σχετικα μεγαλο γιατι ειχε η 7 η 8 μπουλονια και ειχαν δει για πλακα την ωρα που περναγε αυτοκινητο να το αφηνουν να κυλαει απο το καθετο στενο μεσα στην μεση του δρομου...Περαν απο τις υλικες ζημιες χτυπησε και ενα παλικαρι με μια μηχανη το οποιο ειδε ξαφνηκα να πετιεται η ζαντα απο το στενο....

Τι να πεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2007, 17:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τετοιες ενεργειες πρεπει να τιμωρούνται ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ για να μην πω να καταδικάζονται α πριόρι.

Προσέχεις τη ζωη σου απο δω κι εκει για να σου ρθει ο κωλόγυφτος και ο καθε ψυχικά ανώμαλος μαλ@κας να σου καρφώσει μια πετρα... αν ειναι δυνατόν. Κι αυτη η αστυνομία ξερει μονο να πουλάει νταβατζιλίκι σε παιδάκια, εκει που πρεπει να παει και να επιβάλλει την ταξή...

αντε να μην πω κι αλλα τωρα...

Η ελλάδα σιγα σιγα καταστρέφεται ειτε απο εσωτερικούς ειτε απο εξωτερικούς παράγοντες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης