Johngr (John) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC 2010
Ένταξη: 21 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούν 2010, 22:21:08 Θέμα δημοσίευσης: Αχρονιστο μοτερ |
|
|
Καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος 207 Rc 2010. Το αυτοκινητο αγγιζει σε πολυ λιγο τα 5.000 χιλιομετρα.. Πριν κανα 2 βδομαδες μου βγαλε λαμπακι κινητηρα και εγραφε στην κονσολα Anti-polution System Faulty.. Πριν το παω στο συνεργειο ανοιγω το βιβλιο του κατασκευαστη και βλεπω οτι ειναι συστημα ελεγχου κινητηρα..Το παω συνεργειο τελοσπαντων μην τα πολυλογω μου λενε φταιει μια ηλεκτρικη βαλβιδα στο τουρμπο, την αλλαζουν, παιρνω το αυτοκινητο και σε 4 μερες ξανα το ιδιο, λαμπακι κινητηρα στα οργανα το ιδιο μηνυμα στην κονσολα..Το παω στο συνεργειο μου λενε ειναι αχρονιστο το μοτερ, το κρατησαν 3 μερες και το πηρα...(Ειχα ρωτησει απο την αρχη του πρωτου συμβαντος, αν εφταιγε κατι στο τροπο οδηγησης μου και προξενησε το προβλημα, μου απαντησαν αρνητικα)
Τι προβληματα μπορει να προξενησει ο αχρονιστος κινητηρας στο μελλον? Και που εχω κανει 5.000 χιλιομετρα περιπου με αχρονιστο μοτερ τι ζημια μπορει να εχει γινει? Υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις οπου τα αυτοκινητα βγαινουν απο τον κατασκευαστη με αχρονιστους κινητηρες...???
Μηπως πρεπει να κινηθω νομικα?
Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι επι του θεματος να βοηθησει..
Ευχαριστω εκ των προτερων... |
|