Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΠΕΖΟΥΛΑΣ (ΝΤΟΥΚ) Μόλις έγραψα

"Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2003)
Ένταξη: 08 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 28
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2007, 11:43:27 Θέμα δημοσίευσης: Starlet GT - Μετρηση μίγματος |
|
|
Καλό μήνα σε όλους. Θέλω να μετρήσω το μίγμα σε ένα Starlet GT και από κάποιους που ρώτησα μου λενε οτι αυτό γινεται μονο αν παει το αμάξι για δυναμομέτρηση. Ξερει κανεις άλλον τρόπο που μπορείς να διαβάσεις το μίγμα που παει στο μοτερ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2007, 12:15:53 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μετρηση μίγματος |
|
|
ΠΕΖΟΥΛΑΣ έγραψε: | Καλό μήνα σε όλους. Θέλω να μετρήσω το μίγμα σε ένα Starlet GT και από κάποιους που ρώτησα μου λενε οτι αυτό γινεται μονο αν παει το αμάξι για δυναμομέτρηση. Ξερει κανεις άλλον τρόπο που μπορείς να διαβάσεις το μίγμα που παει στο μοτερ; |
Oταν λες το μίγμα, εννοείς αν είναι φτωχό, στοιχειομετρικό ή πλούσιο;
Γιατί αν λες αυτό, μπορείς να το μετρήσεις με την βοήθεια ενός WideBand Lambda. Ετσι θα ξέρεις αν χαμηλά, ψηλά, πλήρες φορτίο, χαμηλό φορτίο, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ της καύσης του μοτέρ. Αν δηλαδή είναι φτωχό, πλούσιο κλπ.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΠΕΖΟΥΛΑΣ (ΝΤΟΥΚ) Μόλις έγραψα

"Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2003)
Ένταξη: 08 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 28
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2007, 15:10:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι αυτο εννοω. Κοστος ξέρουμε και αν υπαρχουν παραπάνω στοιχεια που πρέπει να ξερω. Ευχαριστω για την βοήθεια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2007, 15:15:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν σε συμφέρει να αγοράσεις γιατί είναι ακριβοί (Γύρω στα 300 ευρώ). Είναι προτιμότερο αν βρεις κανένα που να έχει μεταφερόμενο που να μπαίνει στο πίσω μέρος της εξάτμισης, να σε βοηθήσει. Διαφορετικά όπως σου είπαν αυτοί που ρώτησες, έχουν τα περισσότερα δυναμόμετρα.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|