PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πυράκια ή κάποιος άλλος μεταλλικός ήχος?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 23:00:29    Θέμα δημοσίευσης: Πυράκια ή κάποιος άλλος μεταλλικός ήχος? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν είμαι καινούργιος χρήστης (είχα κάνει προηγουμένως άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα υποβολή θέματος) και θέλω να θίξω ένα καίριο ζήτημα που θα συζητηθεί Shocked. Από τότε που χρησιμοποιοώ το peugeot μου (206 1.6 16v 2001) ακούω κάποιους θορύβους (όχι πάντα και μόνο όταν είναι ζεστό) κατά το πάτημα του γκαζιού είτε στην επιτάχυνση, είτε στο ξεκίνημα. Πήγα σε δύο εξουσιοδοτημένα συνεργεία (το πρώτο ήταν ο Στόικος - Θεσσαλονίκη όπου το αυτοκίνητο οδηγήθηκε απο τον ίδιο τον Στόικο Shocked ). Και στις δύο περιπτώσεις μου είπαν πως φταίει το ζουάν της εξάτμισης (ο ελατηριωτός σύνδεσμος που συνδέει το χταπόδι με την κεντρική σωλήνα). Γεγονός είναι οτι δεν έχω πειστεί πλήρως. Πάντως απο την αρχή φρόντιζα να βάζω πολύ καλής ποιότητας καύσιμα στο αυτοκίνητό μου και να μην το "κρεμάω".
Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό το πράγμα; Αν ναι, ξέρει να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες για να είμαι σίγουρος;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 23:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 106 μου ακούω έναν μεταλλικό θόρυβο όταν πατάω και όταν αφήνω το γκάζι απότομα, κάτι σαν 'τακ'.Δεν μιλάμε για υποψία θορύβου, αλλά ήχο που ακούγεται μέσα-έξω.Το join πρέπει να είναι, αλλά κανένα συνεργείο μέχρι τώρα δεν έχει εντοπίσει το πρόβλημα.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 00:25:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BTS έγραψε:
Στο 106 μου ακούω έναν μεταλλικό θόρυβο όταν πατάω και όταν αφήνω το γκάζι απότομα, κάτι σαν 'τακ'.Δεν μιλάμε για υποψία θορύβου, αλλά ήχο που ακούγεται μέσα-έξω.Το join πρέπει να είναι, αλλά κανένα συνεργείο μέχρι τώρα δεν έχει εντοπίσει το πρόβλημα.

Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιο απο τα δύο 106 της φωτογραφίας είναι το δικό σου; Rolling eyes Έχει πολύ μεγάλη σημασία Very happy, γιατί αν είναι το λευκό το αγοράσω όπως είναι! Razz Και άσε το join να χτυπιέται! (αν είναι όμως το άλλο... Confused ).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 01:06:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
BTS έγραψε:

Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιο απο τα δύο 106 της φωτογραφίας είναι το δικό σου; Rolling eyes Έχει πολύ μεγάλη σημασία Very happy, γιατί αν είναι το λευκό το αγοράσω όπως είναι! Razz Και άσε το join να χτυπιέται! (αν είναι όμως το άλλο... Confused ).

Δυστυχώς, Very happy σε προλάβανε. Το άσπρο που βλέπεις το πούλησα για να πάρω το μωβ.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

Ένταξη: 21 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΨΥΧΙΚΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιαν 2003, 01:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος θορυβος αλλα το δικο μου 1.6 κανει σαν να υπαρχει ενα μεταλλικο αντικειμενο που εχει λασκαρει και κοπαναει μεσα εξω!

Δεν το ειχε ομως απο την πρωτη μέρα. το εμφάνισε γυρω στα 25000 χιλιομετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 00:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα που έκανε τέτοιο θόρυβο μου είπε ο μάστορας(λέμε τώρα) ότι είναι από τα καύσιμα!επέμενα όμως και μου ρύθμισε τις βαλβίδες από τον υπολογιστή!δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται αυτό!τώρα πάντος δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 01:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να διευκρινίσω ότι ο ήχος αυτός μοιάζει πολύ με πυράκι. Το μόνο που το διαφοροποιεί είναι ότι δεν έχει τόσο τραχεία και μεταλλική χροιά. Ακούγεται μόνο όταν ο κινητήρας είναι ζεστός, είτε έχω super είτε απλή (V-power) αμόλυβδη. Άλλες φορές ακούγεται επανειλημμένα σε κάθε πάτημα του γκαζίού και άλλες μια ή δύο φορές κάνοντάς το να μοιάζει πιο πολύ με πυράκι. Αυτό που πιστέυω είναι ό,τι μου είπαν οι διάφοροι μηχανικοί περί του ζουάν. Από 'κει και πέρα έχω τις επιφυλάξεις μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 01:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό που ακουω στο δικο μου δεν ειναι σαν πυρακι αλλα πιο δυνατος ηχος. μοιαζει περισσοτερο με αυτο που ακουει ο BTS στο 106
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 02:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω μετα τα 5000 χιλιομετρα μου παρουσιαστηκε ενας μεταλλικος ηχος που συνοδευει τις στροφες του κινητηρα. Αυτος εμφανιζεται μονο αφου ζεσταθει η μηχανη (+72C) και μετα... οταν παταω το γκαζι ακουγεται οτι επιταχυνεται.. ειναι σαν ενα πολυ γρηγορο τακ-τακ-τακ μεταλλικο το οποιο οταν γκαζωνω κανει πιο γρηγορα τακ-τακ-τακ μεχρι που δεν μπορω πλεον να διακρινω τον ηχο πανω απο τις 1700 στροφες..

Οταν ειχα ρωτησει μου χαν πει χωρις ουτε να ακουσουν ουτε να κοιταξουν οτι ειναι το injection και οτι αυτο "ετσι κανει"... τωρα ειναι δεν ειναι δεν εχω ιδεα.. παντως εξακολουθει μεχρι σημερα και δεν νομιζω οτι ειναι κατι φυσιολογικο..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 09:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εμένα που έκανε τέτοιο θόρυβο μου είπε ο μάστορας(λέμε τώρα) ότι είναι από τα καύσιμα!επέμενα όμως και μου ρύθμισε τις βαλβίδες από τον υπολογιστή!δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται αυτό!τώρα πάντος δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου!

Μπορεις να περιγραψεις πως περιπου εμοιαζε αυτος ο θορυβος; ηταν δυνατος και τραχυς η εμοιαζε με πυρακια και ηταν λεπτος και συνεχομενος;
Στο δικο μου ειναι ενας δυνατος χτυπος που ακουγεται στο αφημα η στο πατημα του γκαζιου αποτομα και γινεται πιο δυνατος οταν ο κινητηρας ειναι ζεστος.
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιαν 2003, 09:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτός ο θόρυβοσ ήταν πυράκια!όπως ακούγονται τα παλιά αυτοκινητα.Στο απότομο πάτημα και διαρκούσε γύρω στισ 500στροφες!είτε ημουν στισ 2000 ειτε στις 3000 ειτε αλλου!
και με Vpower δεν σταμάτησε.Ρύθμισε κατι και κάνει πολύ σπάνισ στισ χαμηλές και μόνο στροφές και για πολυ λιγο!¨ηταν ένασ μεταλλικόσ!Κλασικό ήχος απο πυράκια!
Επιστροφή στην κορυφή
STEFANOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 cc 16

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 15:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πυράκια ή κάποιος άλλος μεταλλικός ήχος? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Λοιπόν είμαι καινούργιος χρήστης (είχα κάνει προηγουμένως άλλη μια αποτυχημένη απόπειρα υποβολή θέματος) και θέλω να θίξω ένα καίριο ζήτημα που θα συζητηθεί Shocked. Από τότε που χρησιμοποιοώ το peugeot μου (206 1.6 16v 2001) ακούω κάποιους θορύβους (όχι πάντα και μόνο όταν είναι ζεστό) κατά το πάτημα του γκαζιού είτε στην επιτάχυνση, είτε στο ξεκίνημα. Πήγα σε δύο εξουσιοδοτημένα συνεργεία (το πρώτο ήταν ο Στόικος - Θεσσαλονίκη όπου το αυτοκίνητο οδηγήθηκε απο τον ίδιο τον Στόικο Shocked ). Και στις δύο περιπτώσεις μου είπαν πως φταίει το ζουάν της εξάτμισης (ο ελατηριωτός σύνδεσμος που συνδέει το χταπόδι με την κεντρική σωλήνα). Γεγονός είναι οτι δεν έχω πειστεί πλήρως. Πάντως απο την αρχή φρόντιζα να βάζω πολύ καλής ποιότητας καύσιμα στο αυτοκίνητό μου και να μην το "κρεμάω".
Μήπως έχει τύχει και σε κάποιον άλλο αυτό το πράγμα; Αν ναι, ξέρει να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες για να είμαι σίγουρος;

FILE MOY AYTO POY LES EINAI ARKETA GNWSTO EXW ALLAKSH 7 FORES ZOYAN DEN ERXETE APO EKEI O THORIBOS................
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 16:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πυράκια ή κάποιος άλλος μεταλλικός ήχος? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μηχανικός της Μπακανιάρη (εξουσιοδοτημένο στην Θεσσαλονίκη) μου είπε πως μπορεί να φταίνε και τα καπελώτα των βαλβίδων. Πάντως με διαβεβαίωσε (όπως και ο Στόικος και η Lion) πως τα μοτέρ αυτά δεν κτυπάνε πυράκια εύκολα.

Τώρα πλέον δεν το κάνει πολυ. Τους πρώτους μήνες όμως το έκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι τις 3.000 στροφές. Είχα τρελαθεί στην κυριολεξία! Δεν τολμούσα να αγγίξω το γκάζι μέχρι το αυτοκίνητο να ξεπεράσει δειλά - δειλά τις 3.000 στροφές. Με περνούσαν ακόμα και οι φορτωμένες νταλίκες. Χώρια το βρίσιμο και την κόρνα που έτρωγα. Για τον λόγο αυτόν λέω πως δεν είναι δυνατόν να ήταν πυράκια εκείνοι οι ήχοι (που είναι ίδιοι με τους τωρινούς). Μου φαίνεται παράλογο...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Γιωργος77 (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 21:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που ακουγα εγω πάντως, όπως αποδείχτηκε ήταν βάση μηχανής. Το άλλαξα στην Power Boost Service που το διέγνωσε και απο τότε ολα εντάξει.
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Απρ 2003, 22:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργος77 έγραψε:
Αυτο που ακουγα εγω πάντως, όπως αποδείχτηκε ήταν βάση μηχανής. Το άλλαξα στην Power Boost Service που το διέγνωσε και απο τότε ολα εντάξει.

Αν δεν είναι το ζουάν της εξάτμισης, το ίδιο πρόβλημα είναι μάλλον και σε μένα (μάλλον η πάνω βάση μηχανής).

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 13:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Αν δεν είναι το ζουάν της εξάτμισης, το ίδιο πρόβλημα είναι μάλλον και σε μένα (μάλλον η πάνω βάση μηχανής).

Γι' αυτό όταν είχα πάει στον Στόικο να του εκθέσω την κατάσταση αυτός πείραζε συνέχεια την (πάνω) βάση του κινητήρα... Razz

Γιατί εκτός από το ειδικό σπρέυ με το οποίο ψέκασε στο ζουάν, έκανε το ίδιο και στην εν λόγω βάση...Έκτοτε βέβαια την έχω τρελάνει την βάση αυτή στο ψέκασμα με σπρέυ!!! Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 13:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Αυτό που λές (για την ρύθμιση των βαλβίδων και όχι για τα καύσιμα) διασταυρώνεται με αυτό που μου ανέφερε ο μηχανικός της Μπακανιάρη (εξουσιοδοτημένο στην Θεσσαλονίκη), ότι μπορεί να φταίνε τα καπελώτα (το διάκενο τους) των βαλβίδων...Πάντως ο ίδιος μου είπε ότι ποτέ δεν χρειάζονται αυτά ρύθμιση (για το 1,6 16v).

Συνοπτικά δηλαδή υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι για την ύπαρξη των κ@λοήχων αυτών :
1) Ζουάν εξάτμισης
2) Βάση(εις) μηχανής
3) Καπελώτα βαλβίδων

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι πυράκια αυτά που ακούμε, αλλά οι διαβεβαιώσεις περί του αντίθετου είναι πολλές...

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 09:57:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι spray είναι αυτό για να το αγοράσω γιατί και το δικό μου
τώρα στα 21000χλμ αρχίσε αυτόν τον μεταλλικό θόρυβο μάλλον
ζουαν.

σε μένα ακούγεται μόνο όταν είναι κρύο ενώ πυράκια καμμιά φορά
έχω άμα είναι ζεστός ο κινητήρας και εχω απλή αμόλυβδη.

πάντως είναι μεταλλικός θόρυβος και μοιάζει αρκετά με τον ήχο από πυράκια γι αυτό και μπερδεύει.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 10:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
τι spray είναι αυτό για να το αγοράσω γιατί και το δικό μου
τώρα στα 21000χλμ αρχίσε αυτόν τον μεταλλικό θόρυβο μάλλον
ζουαν.

Τα ίδια κάνει και σε μένα (και μάλιστα στα ίδια χιλιόμετρα...).
Ψεκάζεις με σπρέι σιλικόνης (κοινό σπρέι που χρησιμοποιούμε για κάθε είδους τριγμούς/σκουριάς κτλ).Εγώ χρησιμοποιώ της sonax.
99% ο θόρυβος προέρχεται από τον σύνδεσμο της εξάτμισης (ζοαν)...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 11:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα μου αλλάξει σήμερα το ζουαν ο Καλλιαντάσης (Βουλιαγμένης)
οπότε αύριο θα ξέρω τι γίνεται και πόσο κάνει.

Πάντως έτυχε και σε φιλο μου με saxo vts και άλλαξε ζουάν.

τεομαν έχεις καθόλου πυράκια ή βαζεις μόνο superplus?

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 1 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης