PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ταχύτητες (βγαίνουν από μόνες τους) !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 20:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Ταχύτητες (βγαίνουν από μόνες τους) ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίαν ωραίαν πρωίαν και καθώς περνούσα απο γνωστή λακούβα συνέβη το μοιραίο. Είμαι με 2α και χωρις γκάζι, περνάω το σκαμμένο κομμάτι του δρόμου (ξέρετε, τα κομμένα κομμάτια στα έργα φυσικού αερίου) και με το που πάω να επιταχύνω... μαρσάρω στο κενό. Καλά λέω, πότε έβγαλα ταχύτητα ο μ*****ς, και συνεχίζω χωρίς να δώσω ιδιαίτερη σημασία. Την επομένη όμως πάλι τα ίδια. Ξαναπερνάω επίτηδες από το σημείο κοιτώντας τις ταχύτητες. Λακούβα - τράνταγμα κιβωτίου - και η ταχύτητα στο νεκρό. Αρχίζω λοιπόν τις δοκιμές σπρώχνοντας τις ταχύτητες με το χέρι αυτή τη φορά. Όσο έδινα γκάζι οι ταχύτητες δεν έβγαιναν, χωρις γκάζι όμως ... τσουπ... το κιβώτιο στο νεκρό χωρίς συμπλέκτη.Όλες! Πηγαίνω στον επίσημο αντιπρόσωπο της πόλης, του τα λέω, το τεστάρει μηχανικός, το επιβεβαιώνει και λόγω του οτι είμαι 3 μήνες εκτός εγγύησης στέλνει αίτηση στη Lion Hellas, μήπως και καταφέρουμε να το φτιάξουμε και καλά μέσα στην εγγύηση. Τζίφος όμως!

Μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και τι προτείνετε να κάνω?

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 21:14:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φώτη το έχω πάθει κι εγώ 2-3 φορές πέφτοντας σε λακούβες!!Βέβαια έχω αλλάξει αναρτήσεις-ελατήρια και το αμάξι μου κοπανάει αρκετά.Από λακούβες και η Αθήνα άλλο τίποτα,αλλά στα 4 χρόνια που το έχω μου το έχει κάνει max. 3 φορές..Δεν του έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία.Αν στο κάνει συνέχεια βέβαια τι να πω??Και δηλαδή ο μηχανικός στη Peugeot τι σου προτείνει??Αλλαγή όλου του κιβωτίου??

Υ.Γ:Άντε να δούμε πότε θα ανεβάσουν κι άλλες εταιρείες τα έτη εγγύησης..(π.χ. η Mitshubishi)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 21:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς Δημοσθένη δεν το κάνει με το παραμικρό. Από μόνο του για να γίνει θέλει να τρανταχτεί αρκετά το αυτοκίνητο, αλλά μου τη σπάει που ξέρω οτι υπάρχει το πρόβλημα (είμαι και λίγο ψείρας)...

Ο μηχανικός προσπάθησε να το βάλει στην εγγύηση με το σκεπτικό να αλλάξουν όλο το κιβώτιο, αλλά όταν απορρίφθηκε η αίτηση, μου πρότεινε να μου βρει κάποιο μεταχειρισμένο. Προς το παρόν όμως δεν έκανα τίποτα...

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 00:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχεις καμια κομμενη βαση?
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 07:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ εγω το πα8ενα με ενα clio που ειχα στην δουλεια τελικα αλλαξαμε βαση μηχανης κ εστρωσε...

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 10:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ άλλαξα βάση μηχανής (μπαταρίας) μαζί με κιβωτιάκι και έστρωσε. Very happy

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 11:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στρωνει με την αλλαγή βάσης μηχανής? Αυτό ομολογώ δεν το ηξερα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 11:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, πράγματι έχω πρόβλημα με τη δεξιά βάση της μηχανής. Αν είναι πράγματι αυτό σώθηκα! Πάει καιρός τώρα που σε μικρές ανωμαλίες του δρόμου ακούγεται ένας ήχος, ο οποίος όπως έχει περιγράψει σε άλλο thread ένα μέλος ακούγεται σαν ένα μπαλάκι σε δοχείο. Τη μέρα που πήγα στο συνεργείο για το θέμα του κιβωτίου και στη βόλτα που πήγαμε με το μηχανικό ακούστηκε ο ήχος. Αρχικά νόμιζα οτι ήταν το μπρατσάκι του ζαμφόρ, αλλά όταν το κοίταξαν μου είπαν οτι έχει κάτσει λίγο η δεξιά βάση και οτι από αυτό ακούγεται. Μου πρότεινε να μου αλλάξει τη μεγάλη και τη μικρή δεξιά βάση, αλλά το άφησα για αργότερα. Τώρα βέβαια έγινε πιο έντονος ο ήχος και λέω να τους επισκευτώ. Τι να πω? Μακάρι να είναι τόσο απλή η λυση, κοινώς μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

Σας ευχαριστώ όπως και να'χει για τις απαντήσεις σας!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 11:58:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι γιατί οταν οι βάσεις μηχανής είναι σταθερές τότε το μοτερ δεν κουνιέται.

οταν οι βάσεις ειναι χαλαρες/σπασμένες κλπ κλπ τότε το μοτερ κουνιέται σε σχέση με την "σταθερή γέφυρα" στην οποία στηρίζεται το μοχλικό του λεβιέ κλπ κλπ και πολλές φορές αυτό "πετάει" την ταχύτητα Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 13:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικό να πετιέται η ταχύτητα έξω στις λακούβες, πάντως σε όλα μα όλα τα αμάξια με τον κατάλληλο χειρισμό μπορείς να βάζεις/βγάζεις ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη, απλά σπρώχνοντας τον λεβιέ. Wink

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 16:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

yes it can
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 16:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βεβεα αν εχεις βαση κομενη που κραταει το λεβιε σου κουνιεται εντονα ο λεβιες οταν πατας κ αφηνεις γκαζι ενω εχει ταχυτητα παιζει μπρος πισω
Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 16:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πήγα και άλλαξα βάση...

Ερώτηση στο μηχανικό: Ειναι κομμένη;
Απάντηση: Όχι, ειναι ξεσκισμένη!!!! Shocked

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 17:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife206 έγραψε:

Wink

Το είχες τρακάρει ποτέ??Γιατί απο μόνη της η βάση πως να στράβωσε??Πάντως πλέον οι ταχύτητες δεν πρέπει να βγαίνουν από μόνες τους..σωστά??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 17:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion80 έγραψε:
recife206 έγραψε:

Wink

Το είχες τρακάρει ποτέ??Γιατί απο μόνη της η βάση πως να στράβωσε??Πάντως πλέον οι ταχύτητες δεν πρέπει να βγαίνουν από μόνες τους..σωστά??

Δεν είναι στραβωμένη (δεν στραβώνουν οι βάσεις) απλά αυτό που ήθελε να πει ο μηχανικός είναι ότι δεν έχει σκιστεί απλώς το λάστιχο, αλλά αποκολήθηκε το πάνω μέρος με το κάτω (συχνό φαινόμενο... Rolling eyes )

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 17:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι μου θυμίζει αυτό κο "κόψιμο"...
επίσης αν θυμάμαι καλά και στον stevon...
τι να φταίει?!?!?!? Question Confused Question Confused Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 17:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Δεν είναι στραβωμένη (δεν στραβώνουν οι βάσεις) απλά αυτό που ήθελε να πει ο μηχανικός είναι ότι δεν έχει σκιστεί απλώς το λάστιχο, αλλά αποκολήθηκε το πάνω μέρος με το κάτω (συχνό φαινόμενο... Rolling eyes )

Λέω κι εγώ..thanks Τάσο!!

Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 19:09:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το όλο θέμα με το "ξεσκισμένη" ήταν πιστεύω η υπερβολή στην απάντηση του μηχανικού στο ερώτημά μου. Θα μπορούσε απλά να απαντήσει με ένα "ναι", αλλά όπως άλλωστε συνηθίζεται, το τραγικοποίησε. Εγώ ρώτησα πολύ απλά γιατί πριν από 20 μέρες, άλλος μηχανικός με μια πρόχειρη ματιά μου είχε πει οτί η βάση έχει "κάτσει¨λίγο. Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2007, 19:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν αρχίσει να κόβεται...
...μετά κόβεται τελείως πολύ γρήγορα πάντως...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης