PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανάβει το λαμπάκι του ABS για λίγα δευτερόλεπτα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 17:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Ανάβει το λαμπάκι του ABS για λίγα δευτερόλεπτα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα προβλήματα συνεχίζονται.. Rolling eyes
Ορισμένες φορές κι αφου θέσω σε λειτουργία τον κινητήρα μου, ανάβει για 2-3 δευτερόλεπτα το λαμπάκι του ABS και μετά σβήνει.Στη πορεία ποτέ δεν ανάβει!!Πάντα πρίν βάλω σε λειτουργία τον κινητήρα αφήνω στην 2η σκάλα το κλειδί (εκέι που ανάβουν τα τρία φωτάκια) ένα εκ των οποίων είναι και το φωτάκι του ABS.Όταν σβήσουν τα λαμπάκια από τον πίνακα (θέλει 3-4 δευτερόλεπτα) τότε γυρίζω τον διακόπτη της μίζας και ξεκινά ο κινητήρας.Γνωρίζω πως αυτό είναι πιο σωστό, από το να ανάβω "με τη μία" τον κινητήρα, πριν τα λαμπάκια σβήσουν (αφού κάνει κάποιον έλεγχο εκέινη την στιγμή ο εγκέφαλος.)
Να διευκρινίσω πως το λαμπάκι του ABS αφού έχει σβήσει μαζί με τα 2 διπλανά λαμπάκια με το που ξεκινάει ο κινητήρας τότε ξανανοίγει για 2-3 δέυτερόλεπτα..
Στο φρενάρισμα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής και το ABS στο παρελθόν είχε επέμβει σωστά όταν έπρεπε..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lion80 στις Δευ 24 Σεπ 2007, 17:38:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 17:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοείς ανάβει το λαμπάκι μόλις πάρει ο μπροστά ο κινητήρας, ή ανάβει σε άσχετη στιγμή ενώ προχωράς;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 17:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Εννοείς ανάβει το λαμπάκι μόλις πάρει ο μπροστά ο κινητήρας, ή ανάβει σε άσχετη στιγμή ενώ προχωράς;

Κωνσταντίνε τώρα προσέθεσα και την διευκρίνιση..ανάβει μόλις παίρνει εμπρός ο κινητήρας και μετά ξανασβήνει μόνο του..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 17:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου το κάνει αυτό, και μάλιστα μου χτυπάει και ο βομβητής. 1-2 φορές μου είχε εμφανίσει braking fault στην οθόνη αλλά μετά πάλι έσβησε. Στην peugeot μου είπαν ότι δεν βρήκαν κάτι. Τι να πω...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2007, 17:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Και εμένα μου το κάνει αυτό, και μάλιστα μου χτυπάει και ο βομβητής. 1-2 φορές μου είχε εμφανίσει braking fault στην οθόνη αλλά μετά πάλι έσβησε. Στην peugeot μου είπαν ότι δεν βρήκαν κάτι. Τι να πω...

Ακριβώς το ίδιο..χτυπάει και εμένα ο βομβητής εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα..και τώρα θυμήθηκα πως κανα 2 φορές μου έχει βγάλει και την ίδια ένδειξη στην κεντρική οθόνη..

Επιστροφή στην κορυφή
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 11:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, πριν από λίγους μήνες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το οποίο οφειλόταν σε προβληματική μπαταρία. Αφού έγινε η αλλαγή της το πρόβλημα διορθώθηκε και από τότε δεν έχει εμφανισθεί ξανά.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 15:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ κάτι τέτοιο φαντάζομαι, αλλά γμτ, 2 και κάτι χρονών είναι το αμάξι. Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2007, 17:19:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

deppy έγραψε:
Καλημέρα, πριν από λίγους μήνες είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το οποίο οφειλόταν σε προβληματική μπαταρία. Αφού έγινε η αλλαγή της το πρόβλημα διορθώθηκε και από τότε δεν έχει εμφανισθεί ξανά.

Δέσποινα σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
Λές ε??Θα την ελέγξω και την μπαταρία.3μιση χρόνια το έχω το τουτού(76.500χλμ έχω κάνει)..δεν είναι απίθανο..

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2007, 20:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα οταν πεφτει το ρευμα ψιλοτρελαινονται τα peugeot...
Σημερα με αφησε η δικια μου τελιως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης