PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 306 -Εμεινα!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2001)

Ένταξη: 29 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 12:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 306 -Εμεινα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια,
Ειμαι καινουργιος στο club γι αυτο σας παρακαλω με το μαλακο.
Λοιπον, εχω εινα 306 1.4 8v με λιγα πραγματακια (φιλτρο - εξατμιση) γιατι και για λιγα πραγματακια ειναι ουτος η αλλως.
χθες αγορασα ενα φιλτρο K&N , το βαζω μια χαρα μεσα στο φιλτροκουτι και ανεβαινω σπιτι. κατεβαινω μετα απο κανα 3ωρο για να φυγω αλλα το πεζακι δεν γουσταρε να παρει μπροστα. ολεσ οι ενδειξεις αναβουν κανονικα , η μιζα γυρναει αλλα το "τερας" δεν ξυπναει.
Αρχιζω και σκεφτομαι¨
1. να ειναι το immobilizer? τριβω κλειδι, το καθαριζο, βγαζω για λιγο τον πολο της μπαταριας, τιποτα.
2. παιρνω τηλ την peugeot, μοθ λενε¨" δες αμα φερνει βενζινη το σωλινακι οταν γυρνας την μιζα" - δεν φερνει.
οκ ας πουμε οτι ειναι η αντλια βενζινης. Δηλαδη εκει ποθ καθοταν το αυτοκινητο σβηστω ειπε να μεινει απο αντλια στα καλα καθουμενα?

Δεν την Παλευω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 14:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον ετσι φαινεται...

Γενικα η αντλια χαλαει μια κεξω...

Τωρα τους καλοκαιρινους μηνες, ενας φιλος που δουλευει σε εξουσιοδοτημενο Renault, ειχε βαρεθει να αλλαζει τρομπες σε Megane (τα καινουρια κιολας...)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2007, 15:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μολις γυρισα απο την peugeot. το δοκιμασαν και εκει μπας και παρει και μου ειπαν οτι ειναι σιγουρα η αντλια. μακαρι να την βαλουν επανω και να δουλεψει γιατι εχω περιεργες υποψιες (χωρις λογο βεβαια) για τον εγκεφαλο.
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 12:51:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην αγχώνεσαι άδικα για εγκέφαλο.

Αν δε φέρνει βενζίνη, είναι πολύ πιθανό να φταίει η τρόμπα σου.

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 14:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια χρειαζομαι μεγαλη βοηθεια.

Με πηραν τηλ απο την peugeot. Τελικα δεν ειναι αντλια βενζινης. μου ειπαν οτι απο σκουριες που βρηκαν και αλατα εχει καψει εγκεφαλο. Μου ζητανε 700 να τον παραγγειλουν απο Γαλλια και να περιμενω να ερθει. Ο εγκεφαλος μου ειναι sagem sl96 τριφυσος.
Τι μπορω να κανω? μπορω να βρω μεταχειρισμενο? ταιριαζει αλλος εγκεφαλος? αξιζει αν βρω μεταχειρισμενο να τον παρω και να τον παω για προγραμματισμο η δεν αξιζει?

ΒΟΗΘΕΙΑ θα σκασω!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 16:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιρνεις εναν μεταχειρισμενο εγκεφαλο και τον κουμπωνεις επανω.
Παιρνεις στυλο κ χαρτι κ γραφεις τηλεφωνα "παλιατζιδικων"
Παπαλουκας Φωτης. 210 6000703
Δημας Ιωαννης. 210 8942515
Ντοντης Σπυρος 210 9011077 (αυτος θα εχει σιγουρα)
Βασιλιδης Παναγιωτης 210 9223635

Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι τι γινεται με το ιmmobilizer ή να ζητησεις ξεκλειδωτο εγκεφαλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 16:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω lef,
ακουστε τωρα γιατι το γλεντι συνεχιζεται. Πηρα τηλ την peugeot παλι και τουσ ρωτησα αν γινεται να βρουνε η να βρω εγω εγκεφαλο μεταχειρισμενο και να τον βαλουμε. απαντησαν οτι αυτο δεν το επιτρεπει η αντιπροσωπεια, δηλαδη μονοδρομος να πληρωσω καινουργιο εγκεφαλο.
Σκεφτηκα λοιπον να παρω το αμαξι απο το συνεργειο της peugeot και να ψαξω να βρω εγκεφαλο. Αντε και βρηκα ρε παιδια, μετα που θα βρω εγω το παλικαρι στην peugeot που θα μου κανει την χαρη να τον προγραμματισουμε? πηρα εναν μηχανικο δικο μου και τον ρωτησα. μου ειπε οτι ακομα και αν βρω εγκεφαλο απο ιδιο μοντελο δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει και φυσικα οχι το immobilizer. πρεπει δηλαδη αν το ρισκαρω να βρω και ατομο στην peugeot που θα δεχτει στα κρυφα να μου κανει τον προγραμματισμο.
Επιστροφή στην κορυφή
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2007, 17:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα τηλ και στα τηλεφωνα που μου δωσατε. δεν παιζει μου ειπαν να βρω γιατι το αμαξι φοραει sagem και επειδη το αμαξι ειναι 2001 δεν παιζει να δουλεψει αλλος εγκεφαλος εκτοσ απο τον δικο του. στα παλιοτερα μοντελα λεει γινεται αυτο αλλα στο δικο μου δεν παιζει γιατι ο εγκεφαλος κλειδωνει και θελει την peugeot να καθαρισει.
μια χαρα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2007, 09:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργύυυρηηη?

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2007, 10:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταχειρισμένο θα το βρείς εδώ
http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-306-406-1-4-1-8-16V-ECU-SAGEM-SL96-3-SL96-3_W0QQitemZ220131300343QQihZ012QQcategoryZ10400QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem
γύρω στα 220 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2007, 15:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτησα ξαναρωτησα, ειμαι στο τρεξιμο απο το πρωι. Τελικα μετα απο συζητησεις με τον μηχανικο μου (εκτος peugeot) και με εναν ηλεκτρολογο που ξερω αποφασισα να τα δωσω στην αντιπροσωπεια. Δεν αξιζει για 300 euro διαφορα να ειμαι το αγχος αν θα δοθλεψει, αν θα βρω ατομο στην peugeot να μου κανει προγραμματισμο, η αν θα δουλευει το immobilizer.
Eδωσα λοιπον και 500 προκαταβολη και τωρα εχω κατσει πανω στο παγωτο και περιμενω να ερθει εγκεφαλος απο γαλλια. ειπαν σε 10 εργασιμες περιπου. αν κρινω απο προσωπικη εμπειρια μου μαλλον για κανα 20μερο στο νερο μιλαμε.
Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2007, 16:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ σωστός!Εχεις και 1 χρόνο εγγύηση!Σκέψου ο μεταχείρα να εσκαγε σε κανα εξάμηνο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christos306 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2007, 17:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω αυτο σκεφτηκα ρε φιλε, απλα τα ψιλοκλαιω τα λεφτα γιατι θα μπορουσα να τα ριξω για παραπανω και οχι για τα στανταρ
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 23:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλαβαινω τη φαση και το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να σε σταναχωρησω, απλα θα σου πω οτι με 850Ε αγορασα 1.8 16v μοτερ κομπλε με πλεξουδα, εγκεφαλο, σασμαν, γεφυρα,βασεις, ακρα, φρενα 266 + ψυγειο.
Μηπως θα επρεπε να ψαχτεις στους παλιατζηδες περισσοτερο? Βεβαια θα μου πεις για να μπει πανω το μοτερ θελει αλλο ενα 500αρικο....
Αλλα δε θα'σκαγα 700 για εγκεφαλο ιδιως για 1.4 ... Να φανταστεις κυκλοφορω με σακατεμενο ΑΓΡΙΑ σασμαν και διαφορικο εδω και 1 μηνα αλλα το τραβαω για να τα σκασω τον αλλο μηνα μια και καλη για το αλλο μοτερ.

Τεσπα σορυ αν σε ξενερωσα αλλα και εγω τοσο καιρο σκαω σα χαζος λεφτα για να επισκευαζω τον δικο μου 1,4 8v και με τοσα που εχω δωσει θα ειχα αγορασει και βαλει το μοτερ πανω και θα μου περισσευαν για αναρτησεις.Βεβαια η φαση παντα σε αυτες τις καταστασεις ειναι οτι συνηθως δεν τα εχουμε τα λεφτα μαζεμενα και οι ζημιες σκανε σε ασχετη στιγμη οποτε πρεπει να φτιαχτει το αυτοκινητο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης