PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

107- στερεοφωνικό απορία

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fanis09 (Teo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107

Ένταξη: 18 Νοέ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 11:10:00    Θέμα δημοσίευσης: 107- στερεοφωνικό απορία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους και καλός σας βρήκα. Παρήγγειλα κ εγώ ένα 107 αφού μου άρεσε πάρα πολύ. Ανήκω ήδη στην γαλλική οικογένεια αφού έχω ένα c4. Η απορία μου είναι η εξής. Το αμάξι στην αντιπροσωπεία, δεν είχε μαμίσιο στερεοφωνικό αλλά ένα κλάριον. Κανα δυό που πέτυχα στο δρόμο, πρόσεξα ότι κ αυτά δεν έχουν μαμισιο ηχοσύστημα. Ξέρει κανεις τι παίζει??? Ισχύει αυτό στάνταρ? Δηλαδή δεν θα έχω μαμίσιο ηχοσύστημα?Αν έχει κανείς το facelifted παρακαλώ να με βοηθήσει....κ αν έχει να μου πεί και τίποτα άλλο για το αυτοκινητάκι, καλόδεχούμενο. Ευχαριστώ

http://liveforartgraphicdesign.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
angelos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport

Ένταξη: 19 Νοέ 2009
Τόπος: Athens, Greece

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 16:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όλα τα 107 facelift δεν έχουν ''μαμισιο'' ηχοσύστημα... πλεον όλα έχουν clarion radio-cd... πάντα στην trendy έκδοση..
Επιστροφή στην κορυφή
fanis09 (Teo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 21:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου την έδωσε λίγο που δεν έχει μαμισιο ηχοσύστημα. Φαινόταν λίγο άσχημο μέσα στο αμάξι το κλάριον. Τα άλλα δύο (aygo+c1) το φοράνε?ή το έβγαλαν κ απο αυτά?Ξέρετε?Πάντως το αμαξακι το παρήγγειλα, μου αρεσει πολύ!Σε άσπρο το πήρα...μιας και δεν έχω δει πολλά άσπρα να κυκλοφορούν.Τι λέτε?

Επιστροφή στην κορυφή
orfanos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4XS 8V look GT

Ένταξη: 08 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 10:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι κούκλα σε άσπρο με φιμέ τζαμάκια..το εργοστασιακό rcd μπορείς να το βρεις κανά κατοστάρι ευρώ από αυτούς που έχουν βάλει εμπορίου..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 12:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fanis09 έγραψε:
Πάντως το αμαξακι το παρήγγειλα, μου αρεσει πολύ!Σε άσπρο το πήρα...μιας και δεν έχω δει πολλά άσπρα να κυκλοφορούν.Τι λέτε?

respect!
3πορτο ή 5πορτο?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
fanis09 (Teo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 11:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5 πορτο το πήρα...

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Νοέ 2009, 22:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χάνεις και τίποτα ίσως το δικό σου να είναι καλύτερο από αυτό που έχουμε εμείς με το μαμά
Λευκό πάντα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Νοέ 2009, 23:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fanis09 έγραψε:
5 πορτο το πήρα...

την καλήτερη επιλογή σε συνδιασμό με το λευκο!
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 00:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To εργοστασιακό δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, αν εξαιρέσεις την εμφάνιση. Από απόδοση είναι πολύ μέτριο.

Αν θέλεις πάντως μιά μίνι αναβαθμιση όσον αφορά τον ήχο, άλλαξε τα μαμά ηχεία. Είναι άθλια χαρτονένια, τα πριμα δεν ακούγονται καθαρά κι εννοείται μπάσα μηδέν. 10cm είναι και μπορείς να βρεις φθηνά πολύ καλύτερης ποιότητας.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
fanis09 (Teo)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 107

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 13:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

????

Επαναφέρω το θέμα για τον εξής λόγο!
Όπως ξέρω κ ξέρετε, τα 107 facelifted δεν έρχονται με μαμίσιο ηχοσύστημα αλλά με ένα clarion (που σύμφωνα με τον πωλητή, μου είπε οτι τα παιρνούν στο εργοστάσιο και τα θεωρούνται τα "μαμίσια" πια).

Εχθές είδα, στην παραλία θεσσαλονίκης, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ 107 (facelifted εννοείται, με πινακίδα ΝΙΡ+σηματάκι νέεου οδηγου) με στερεοφονικό ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ 107 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ CLARION.

Πως το εξηγούμε αυτό? Το δικό μου το πήρα Γενάρη 2010.

Μια ακόμη διαφορά, το στροφόμετρο, ήταν στο χρώμα του εξωτερικού του αυτοκίνητου.

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 19:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου οχι απλα δεν χανεις τπτ που δεν εχει το μαμα αλλα κερδιζεις κιολας σε ποιοτητα ηχου.
Αυτο που βαζουν τωρα μπορει να ειναι φτηνουλι αλλα ειναι πολυ ανωτερο σε αποδοση και ποιοτητα.

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης