PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορυβος μηχανης επισκεψη σε συνεργειο και κουστουμι 340 ευρω

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mpolixroniou (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 09:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Θορυβος μηχανης επισκεψη σε συνεργειο και κουστουμι 340 ευρω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα,
Μαλλον κακη κ αναποδη σημερα, συγκεκριμενα ειμαι κατοχος ενος 206 εδω και ενα μηνα το πηρα απο ενα γνωστο εναντι 3000 ευρω με 45000 κμ ηξερα οτι κοντευει τα 5 χρονια και οτι θα χρειαστει γενικα αλλαγμα ιμαντων (ετσι μου ειπε). Της προαλες αντιμετωπισα ενα θορυβο απο τους ιμαντες παω σημερα συνεργειο και μου λενε οτι ειναι οι εξωτερικοι τεντωτηρες ιμαντες φθαρμενοι κ θελουν αλαγμα αυτο μου το χρεωνουν 170 ευρω μετα του λεω ποσα για τον εσωτερικο κ μου λεει αλλα 170 ευρω Sad . Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν πραγματικα ειναι αυτες οι τιμες γιατι σε αλλα τοπικ διαβασα για 210-250 ευρω εκτος και αν οι εξωτερικοι που μου ειπε ειναι αλλοι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ασχετος με τα αυτοκινητα Sad ευχαριστω για καθε βοηθεια καλως σας βρηκα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 10:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξωτερικοι εννοωντας του δυναμο??170 ευρα??σαν πολλα να μου φαινονται...Φθαρθηκαν οι τεντωτηρες του??Εγω παντως για αλλαγη ιμαντα χρονισμου μαζι με τεντωτηρες εδωσα 140 ευρω...Ο θορυβος που σου εκανε πως ητανε??
Επιστροφή στην κορυφή
Mpolixroniou (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 10:06:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ongas έγραψε:
Εξωτερικοι εννοωντας του δυναμο??170 ευρα??σαν πολλα να μου φαινονται...Φθαρθηκαν οι τεντωτηρες του??Εγω παντως για αλλαγη ιμαντα χρονισμου μαζι με τεντωτηρες εδωσα 140 ευρω...Ο θορυβος που σου εκανε πως ητανε??

Ακουγοτανε σα να σφυριζε ενα πραγμα και οσο παταγα το γκαζι τοσο πιο πολυ τσιριζε αυτο Shocked αλλα απο μηχανικα δε ξερω μου ειπε οτι οι εξωτερικοι ιμαντες και οι τεντωτηρες ειναι φθαρμενοι
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 10:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν η εργασία σε επίσημο service για εξαγωγή τοποθέτηση είναι περίπου 40€ , και περίπου 110 τα ανταλλακτικά. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Mpolixroniou (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 10:38:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Λοιπόν η εργασία σε επίσημο service για εξαγωγή τοποθέτηση είναι περίπου 40€ , και περίπου 110 τα ανταλλακτικά. Wink

Ευχαριστω φιλε μιλαμε παντα για τους εξωτερικους ιμαντες που μου ειπε αυτος? Μπορειτε να μου πειτε τωρα που συμπληρωνει πενταετια ποιους ιμαντες πρεπει να αλλαξω συνολικα και αν γνωριζετε κοστος? Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 11:08:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου το πηρες μεταχειρα,ακομα και αν ηταν ο καλλητεροσ οδηγος του κοσμου ο προηγουμενος,αποψη μου ειναι να μπεισ στο εξοδο και να του κανεις ενα γενικο και εφ'ολης της υλης service...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 11:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην 5ετια ή στα 80.000 αλλαζουμε ιμαντα χρονισμου..κατα την αλλαγη συνηθως αλλαζουμε και τρομπα παντως για να ξερεις.ιμαντα δυναμο ειναι αναλογα την κατασταση αλλα αλλαζουμε στο μεγαλο σερβις (40.000)
αυτα Cool

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 12:26:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θορυβος μηχανης επισκεψη σε συνεργειο και κουστουμι 340 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mpolixroniou έγραψε:
Καλημερα,
Μαλλον κακη κ αναποδη σημερα, συγκεκριμενα ειμαι κατοχος ενος 206 εδω και ενα μηνα το πηρα απο ενα γνωστο εναντι 3000 ευρω με 45000 κμ ηξερα οτι κοντευει τα 5 χρονια και οτι θα χρειαστει γενικα αλλαγμα ιμαντων (ετσι μου ειπε). Της προαλες αντιμετωπισα ενα θορυβο απο τους ιμαντες παω σημερα συνεργειο και μου λενε οτι ειναι οι εξωτερικοι τεντωτηρες ιμαντες φθαρμενοι κ θελουν αλαγμα αυτο μου το χρεωνουν 170 ευρω μετα του λεω ποσα για τον εσωτερικο κ μου λεει αλλα 170 ευρω Sad . Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν πραγματικα ειναι αυτες οι τιμες γιατι σε αλλα τοπικ διαβασα για 210-250 ευρω εκτος και αν οι εξωτερικοι που μου ειπε ειναι αλλοι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ασχετος με τα αυτοκινητα Sad ευχαριστω για καθε βοηθεια καλως σας βρηκα Very happy

κατι βρωμαει εδω....
πηρες 206 (ποσα κυβικα;) δινοντας ΜΟΝΟ 3000 Ευρω ;;
5 χρονων αυτοκινητο με 45000 χλμ ;;;
ακομα κιαν ηταν αυτα τα χλμ του θα επρεπε να κανει τουλαχ. 7000 σαν αυτοκινητο με πολυ λιγα χιλιομετρα.

κατι δεν παει καλα Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Mpolixroniou (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Σεπ 2007, 12:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θορυβος μηχανης επισκεψη σε συνεργειο και κουστουμι 340 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

κατι βρωμαει εδω....
πηρες 206 (ποσα κυβικα;) δινοντας ΜΟΝΟ 3000 Ευρω ;;
5 χρονων αυτοκινητο με 45000 χλμ ;;;
ακομα κιαν ηταν αυτα τα χλμ του θα επρεπε να κανει τουλαχ. 7000 σαν αυτοκινητο με πολυ λιγα χιλιομετρα.

κατι δεν παει καλα Confused

το παλικαρι που μου το εδωσε ειναι φιλος μου ειπε παρε το 3000 (ποτε δεν του εκατσε αυτο το αμαξι) αλλα να ξερεις οτι χρειαζετε σερβις ετσι εκανα κ εγω ενα γενικο λαδια φιλτρα αλλαξα κ αμορτισερ μια 500 ευρω οταν το πηρα τωρα αλλα 200 ο ιμαντας συνολο 3700 Very happy να φανταστητε οτι το σαζμαν κανει κ ηχους στην αλλαγη 1 με 2 λιγο σκληρο μου φαινεται ετσι ειναι και σε εσας...? Μη ξεχασω 1100 κυβικα ειναι και εχει κ μερικες γρατζουνιες Cool
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Σεπ 2007, 12:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν αλλαξες αυτα που λες μονος (δηλ. πηγες και ειπες "θελω να αλλαξεις αυτα") και δεν το ελεγξες γενικα, μηπως πρεπει να πας σε συνεργειο της εμπιστοσυνης σου για ενα γενικο check up ;;;
ο,τι ειναι να βγαλει να τα φτιαξεις μια και καλη, μην εισαι στα συνεργεια ολη την ωρα μετα ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης