PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σάπιο τελικό καζανάκι

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 09:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Σάπιο τελικό καζανάκι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παίδες!

Πριν από λίγες μέρες έκανα το service των 50.000 (4,5 χρόνια παλαιότητα) και μου είπανε ότι το τελικό καζανάκι έχει αρχίσει να σαπίζει στην ένωσή του και στο επόμενο service καλό θα ήταν να το αλλάξω, για να μη σπάσει και κρέμεται. Είναι φυσιολογικός ο χρόνος που άντεξε, ή να αρχίσω να την ψάχνω τη δουλειά για βενζίνες με περίεργα προϊόντα καύσης κτλ. Απλά μου φαίνεται σχετικά μικρό το χρονικό διάστημα που άντεξε...

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 11:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσιοολογικός είναι ο χρόνος που κράτησε. Καλύτερα πηγαινε σε μία after-market λύση ανοξείδωτη. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 13:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα τι π@π@ρες που είναι... Χάθηκε να βάλουν ανοξείδωτη από τη μαμά του...? Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 13:27:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο CC μου αλλαχθηκε στα 4 χρόνια!!Σε TOYOTA 14 χρόνων ακόμα η μαμά είναι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Αύγ 2007, 16:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ Toyota είχα στο μυαλλό μου! Very happy
Συγκεκριμένα, το Starlet μας έχει κλείσει 10ετία, με σχεδόν 190.000 km και ακόμη έχει τη μαμά εξάτμιση επάνω. Απ' ό,τι μου λες, έχουμε άλλα 5 χρόνια άνετα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Αύγ 2007, 19:34:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μένα στα 50.000χλμ πάνω-κάτω (δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε κοπεί η ένωση λόγω σκουριάς... Και το "ανοξείδωτο" που έβαλα μετά από ζαπατίνα θέλει πλέον αλλαγή για τον ίδιο λόγο...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Αύγ 2007, 20:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cipher έγραψε:
Μα τι π@π@ρες που είναι... Χάθηκε να βάλουν ανοξείδωτη από τη μαμά του...? Cussing out

Και μετα λιγο απο δω λιγο απο κει θα εβγαινε μια τιμη στον ουρανο να το παρεις καινουριο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης