PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΤΑΚΙ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 18:56:01    Θέμα δημοσίευσης: ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΤΑΚΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εκει που οδηγας αμεριμνος και ολα ειναι καλα και πας με το 206 σου βολτα, ξαφνικα πας να στριψεις σε στενο και....το τιμονι δεν στριβει,το πεταλ του φρενου δεν πατιεται και μενεις διχως τον ελεγχο του αυτοκινητου σου στην μεση του δρομου.
Σταματας με χειροφρενο και κατεβαινεις κατω (αφου σε βριζουν ολοι οι πισω και αποφευγεις 2 παρκαρισμενα) τι να δεις? το πατακι σου σφηνωμενο ξαφνικα κατω απο την πεταλιερα (το πατακι της αντιπροσωπειας παρακαλω το οποιο ειναι σαν καινουργιο και δεν εχει τσαλακωσει ποτε ουτε καν εχει φυγει απο την θεση του)
Το τραβας να το βγαλεις με μεγαλο κοπο (και πολυ βρισιμο απο πισω)και βλεπεις μια ΤΡΥΠΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑΣ Shocked
Ναι λοιπον το πατακι το πηρε μεσα η κολωνα και οπως εστριψε το αυτοκινητο το ξεσκισε και μπλοκαριστηκε βγαζωντας off τιμονι και φρενα προς στιγμη.Τι κανεις μετα?Πας στην PEUGEOT και τους το φορας κολαρο?
Εχει συμβει σε κανεναν αλλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 19:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι σε μενα με τα μαμα πατακια, ουτε και με αλλα aftermarket.
μονο μετα την τοποθετηση αλλου σετ πεταλιερες (sparco) ειχα προβλημα καθως εβρισκε το πενταλ του συμπλεκτη στο πατακι και το Shocked ανασηκωνε τσαλακωνοντας το Evil

για τον φοβο των Ιουδαιων, στα τωρινα πατακια (ταπετα 3D) κολησα σκρατς απο κατω και επιασαν γερα στη μοκετα του 206.

ισως αυτη η λυση αν και "μπακαλιστικη" να ειναι πρακτικη.
οποιος θελει δοκιμαζει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 21:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτεσαι εκείνη την ώρα να χρειαζόταν να σταματήσεις σε νεύμα αστυνομικού για έλεγχο;

Γκρρρααααουυ το χειρόφρενο μπροστά στο όργανο, κωλαράκια το 206 δίπλα στο περιπολικό κι άντε μετά να τους πείσεις ότι το έκανες γιατί σφήνωσε το πατάκι στην κρεμαγιέρα!!! Laughing Laughing

Πάντως καλύτερα να παίρνουμε καμιά φορά τα πράγματα με χιούμορ γιατί με τόσα που βλέπουν τα μάτια μας κάθε μέρα... Rolling eyes Κλασικό παράδειγμα, τρακάρισμα από κάφτρα τσιγάρου Exclamation Με το παλιό μου αμάξι, κάθομαι στο φανάρι αμέριμνος και ξαφνικά ΜΠΑΜ! μου τη δίνει ο άλλος από πίσω. Του είχε πέσει στο κάθισμα η κάφτρα από το τσιγάρο και προσπαθώντας να τη διώξει, αφαιρέθηκε κι έπεσε πάνω μου!

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 22:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φονικο πατακι...ωραιος τιτλος!!! Ειναι να μη σου τυχει... Τελος καλο ολα καλα ευτυχως!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Δεκ 2003, 22:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φονικό Πατάκι! Όπως ακριβώς το είπες. Το ίδιο πράγμα (περίπου) για αρκετό καιρό με τα μαμά 3D πατάκια (εξαρχής αυτά είχε)!Μόνο που σε εμάς τσούλαγε το πατάκι και δεν μπορούσες να πατήσεις το συμπλέκτη. Evil Μετά από λίγο καιρό το πρόβλημα ξεπεράστηκε από μόνο του!Ίσως με το πλύσιμο Question Question Question Δεν ξέρω, πραγματικά!Μ@λ@κί@ μας που δεν πήγαμε εξαρχής στην αντιπροσωπεία και το αφήσαμε, γιατί εκτός αυτού, του συνοδηγού είναι ελεεινά τσακισμένο και δεν κάθεται καθόλου σωστά. Βέβαια δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ και γω για να το ισιώσω Embarassed (όπως μπορώ τουλάχιστον).
Να λες καλά που δεν χτύπησες και συ, αλλά και δεν τσαλάκωσες τ' αμάξι. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 15:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα και εσύ και το αμάξι ....!!!
εμένα το μόνο που συμβαίνει συχνά Evil είναι να κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη και να ανασηκώνεται .... Evil
Χειρότερο δε όταν φοράω μπότες που το τραβάω με το τακούνι Very happy Very happy Very happy

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 16:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου είχε συμβεί 2-3 φορές με το προηγούμενο αυτοκίνητο.Συγκεκριμένα πιανόταν το πατάκι στην βάση του πεντάλ γκαζιού και το κολλούσε στο πάτωμα.Ψαχνόμουν μήπως γινόταν κάτι με την ντίζα του γκαζιού,την είχα λαδώσει μάλιστα.
Η πλάκα είναι ότι μία φορά μου κόλλησε στη Βούτα,σταματημένος στο φανάρι με νεκρά και το αμάξι να μουγκρίζει... Τί μπορεί να σου κάνει ένα πατάκι... Confused

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 16:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δική μου τακτική : Καθημερινό τιναγμα στα πατάκια........ Δεν προλαβαίνουν να φύγουν απο τη σωστή θέση ποτέ γιατι συνέχεια τα βάζω και τα βγάζω...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 16:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη

Ακριβώς Βάσσω! Μόνο που σε εμάς δεν μπορούσες να πατήσεις μετά το συμπλέκτη.

teoman έγραψε:
σταματημένος στο φανάρι

teoman για φαντάσου να σου κόλλαγε σε καμιά στροφή! Confused
Rolling eyes οκ, καλύτερα να μην το φανταστείς. Wink

Εργοστασιακά πατάκια σου λέει μετά... Evil

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 16:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Τελικά μου φαίνεται ότι πρέπει να ακολουθήσετε την δική μου τακτική : Καθημερινό τιναγμα στα πατάκια........ Δεν προλαβαίνουν να φύγουν απο τη σωστή θέση ποτέ γιατι συνέχεια τα βάζω και τα βγάζω...

Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!!! Wink Thumb right Thumb right Thumb right

Καλή ιδέα θα ήταν να μη βάζαμε καθόλου πατάκια! Silly σιγά με τις ντομάτες...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 19:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα και εσύ και το αμάξι ....!!!
εμένα το μόνο που συμβαίνει συχνά Evil είναι να κολλάει το πατάκι κάτω από το συμπλέκτη και να ανασηκώνεται .... Evil
Χειρότερο δε όταν φοράω μπότες που το τραβάω με το τακούνι Very happy Very happy Very happy

και σκεψου να το τρυπησεις με το τακουνι και να το ...παιρνεις μαζι σου!
ή να πατησεις τσιχλα και να κολησει στη μποτα,
ή....
ή... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα πατακια τιναζονται κανονικοτατα σε τακτα χρονικα διαστηματα και το συγκεκριμενο ειναι ατσαλακωτο και δεν εχει κουνηθει ποτε.στο 106με τα δικα του πατακια ειχα το προβλημα του διπλωματος αλλα λυθηκε αφου αρχικα εβαζα και ενα βαρυ λαστιχενιο στην θεση του οδηγου και μετα ταλλαξα με πατακια βαρια απο μοκετα τα οποια δεν ξανακουνηθηκαν ποτε.
η φαση ειναι οτι το πατακι δεν διπλωσε πισω απο την πεταλιερα αλλα στιγμιαια μπλεχτηκε και το τραβηξε η κολωνα.
και φταιει το οτι το πατακι ειναι υπερβολικα μακρυ για να πιανει το μερος που ακουμπανε τα πεταλια στην μοκετα.
τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα Confused Laughing
και οι γηναικες του club να μην οδηγουν με τακουνια Very happy κανουν ζημια στα πεταλ και επισης δεν πατιεται καλα ο συμπλεκτης αλλα μπρος στα καλι τιν ο πονος Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τακούνια δίνουν άλογα στο αυτοκίνητο Laughing Όσο ψηλότερα, τόσο αυξάνεται η ιπποδύναμη...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτος απο αλογα δινουν και στυλ στην οδηγηση!!!! Laughing Laughing Laughing

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 08:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

δεν ξερω αν δινουν στυλ στην οδγηση(χιχιχι).... Silly

αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... Onfire

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."

Έχει επεξεργασθεί από τον/την shark_zak στις Πεμ 04 Δεκ 2003, 13:54:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 10:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ 3D ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΧΕ 2 ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΥΤΕΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 13:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzlepy έγραψε:
Τα τακούνια δίνουν άλογα στο αυτοκίνητο Όσο ψηλότερα, τόσο αυξάνεται η ιπποδύναμη...

Σωστά Wink Wink

netblaster έγραψε:

Πολύ σωστά !! Wink Wink

shark_zak έγραψε:
αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην εξοδο τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... Onfire

Πάρα πολύ σωστά !!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 15:36:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
netblaster έγραψε:

δεν ξερω αν δινουν στυλ στην οδγηση(χιχιχι).... Silly

αλλα σιγουρα δινουν στυλ στην τυπισας κατα την εξοδο απο οχημα... Onfire

αμα η τυπισα ειναι 'βομβα' και με γουνινο παντοφλακι να βγει κατι θα σκεφτει να κανει για να πεσουν ολοι ξεροι γυρω της

Τα καλά κορίτσια φορούν τακούνια στη δουλειά .
Τα κακά κορίτσια φορούν τακούνια στο κρεβάτι

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 16:03:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STAMOS έγραψε:
ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ 3D ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ? ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LION ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΙΧΕ 2 ΚΛΙΨΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΥΤΕΣ ΕΠΙΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ

Κι εμένα γνήσια είναι (3D μοκέτα, από την αρχή την είχε) αλλά δεν έχω παρατηρήσει τίποτα κλιπσάκια. Κάποιος ξέχασε να τα βάλει. Evil Δεν πειράζει...ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ! Twisted evil Armed
Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 12:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:

Τα καλά κορίτσια φορούν τακούνια στη δουλειά .
Τα κακά κορίτσια φορούν τακούνια στο κρεβάτι

μου αρεσει ο τροπος που σκευτεσαι... Onfire

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης