Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!
207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2012, 20:17:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AtastaleiaS έγραψε: | εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο? |
εχεις πμ ρε....
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
mathanas Φανατικό μέλος
207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2012, 09:46:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτησω ρε παιδια αυτο το κολπακι με το κουμπι ειναι τοσο κρυφο η προστατευεται απο καμια πατεντα ? Γιατι δε κανει κανεις ενα post πως στο καλο γινεται αλλα αμα διαβασει κανεις πισω πεφτει απο pm σε pm κτλ .... ετσι μηπως το καναμε και μεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος
207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:06:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με τη βοηθεια του μαστρο-reselie εβαλα κουμπακι κι εγω (ελπιζω να μην αναντιναχθει Τασο)
free photo hosting
Μάριος
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!
207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιαν 2015, 13:08:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
marios_207_GT έγραψε: | Με τη βοηθεια του μαστρο-reselie εβαλα κουμπακι κι εγω (ελπιζω να μην αναντιναχθει Τασο)
free photo hosting |
Tώρα που έβαλα το χεράκι μου εγώ δε σε σώζει τίποτα χαχαχα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!
207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
rallaki-1 (Μike) Φανατικό μέλος
207 Rallyeee..
Ένταξη: 19 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 398 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2015, 19:48:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τον τελευταίο καιρό (που έχει χαλάσει το esp) με το που φτάνω 200km/h μου βγαίνει το Turbo εκτός. Χωρίς ένδειξη στο ταμπλό! Μόνο στον υπολογιστή βγάζει το MAP (αισθητήρα θερμοκρασίας αερα) και το esp..
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπαν πως "λόγω του Esp που σου έχει χαλάσει στα κάνει αυτά για αυτό και δεν σου ανάβει antipollution fault, Πρεπει να αλλάξεις μοναδα esp".. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντιστοιχο;
Peugeotναυτης..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!
207 522 whp
Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2015, 19:55:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
rallaki-1 έγραψε: | Τον τελευταίο καιρό (που έχει χαλάσει το esp) με το που φτάνω 200km/h μου βγαίνει το Turbo εκτός. Χωρίς ένδειξη στο ταμπλό! Μόνο στον υπολογιστή βγάζει το MAP (αισθητήρα θερμοκρασίας αερα) και το esp..
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπαν πως "λόγω του Esp που σου έχει χαλάσει στα κάνει αυτά για αυτό και δεν σου ανάβει antipollution fault, Πρεπει να αλλάξεις μοναδα esp".. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντιστοιχο; |
Μπά δεν είναι απο esp ούτε νομίζω να στο κάνει σε σταθερά χλμ.. για δές τι πίεση σηκώνεις εκείνη την ώρα και τι target έχεις απο πρόγραμμα όπως επίσης δές και το κωδικό σφάλματος που σου βγάζει πχ p0235,p0238 κτλπ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
rallaki-1 (Μike) Φανατικό μέλος
207 Rallyeee..
Ένταξη: 19 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 398 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2015, 22:09:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie-206 έγραψε: | rallaki-1 έγραψε: | Τον τελευταίο καιρό (που έχει χαλάσει το esp) με το που φτάνω 200km/h μου βγαίνει το Turbo εκτός. Χωρίς ένδειξη στο ταμπλό! Μόνο στον υπολογιστή βγάζει το MAP (αισθητήρα θερμοκρασίας αερα) και το esp..
Στο συνεργείο που το πήγα μου είπαν πως "λόγω του Esp που σου έχει χαλάσει στα κάνει αυτά για αυτό και δεν σου ανάβει antipollution fault, Πρεπει να αλλάξεις μοναδα esp".. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντιστοιχο; |
Μπά δεν είναι απο esp ούτε νομίζω να στο κάνει σε σταθερά χλμ.. για δές τι πίεση σηκώνεις εκείνη την ώρα και τι target έχεις απο πρόγραμμα όπως επίσης δές και το κωδικό σφάλματος που σου βγάζει πχ p0235,p0238 κτλπ |
Στα σκοτάδια επιταχύνω και όταν φτάσω τα 200 μου το κόβει.. 2 φορές μου το έχει κάνει ακριβώς στα ίδια χιλιόμετρα. Ο κωδικός θερμοκρασίας εισαγωγής είναι όχι ο boost sensor νομίζω ο P0235.. Με την πίεση θα το ελέγξω. Η επιτάχυνση πάντως είναι η ίδια και με πριν δεν έχει αλλάξει κάτι.. Στο πρώτο πάτημα το κάνει δεν το είχα πλακώσει πριν.
Μήπως επειδή είχε ανάψει το check oil level;; Του είχα συμπληρώσει πριν λάδια αλλά δεν είχε σβήσει το λαμπάκι. .
Peugeotναυτης..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
doutsis Μόλις έγραψα
Peugeot 207gt
Ένταξη: 04 Σεπ 2014 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2017, 20:21:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|