PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 16:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να το έχω βάλει στη σωστή κατηγορία πρώτα απ'όλα.. Wink

θα ήθελα να μου πείτε μερικά συνεργεία με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά, ή μέσω pm. (στη συγκεκριμένη περίπτωση ψάχνω για φανάρι).

για να μην πέρνω σβάρνα την Λιοσίων.. αν κάποιος έχει ψάξει ήδη, θα μου ήταν χρήσιμο κάποιο τηλ. ή οδός να δω αν υπάρχει κάτι..

thanks!!
Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
roni8223 (Roni)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 24 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 11:12:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περνα μια απο φρατζη (καλληθεα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάϊ 2006, 14:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά….
Είναι πρώτη φορά που γράφω και είπα να ξεκινήσω με ένα βοηθητικό μήνυμα!!
Φίλε μου μια φορά που κατέβηκα στην Φραντζή δεν βρήκα αυτό που έψαχνα παρόλο που την γύρισα όλη, ίσως να έπεσα στην περίπτωση!!!
Rolling eyes Θα πρότεινα ένα μαγαζάκι που υπάρχει στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά και απέναντι περίπου από την έξοδο της Φιλαδέλφειας (Αν δεν κάνω λάθος), έχει κάτι μεγάλες ταμπέλες που βγάζουν μάτια (Peugeot).
Ελπίζω να βοήθησα…
Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
lewnidios (Λεωνιδας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v)quicksilver (2003)

Ένταξη: 24 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 15:53:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά….
Είναι πρώτη φορά που γράφω και είπα να ξεκινήσω με ένα βοηθητικό μήνυμα!!
Φίλε μου μια φορά που κατέβηκα στην Φραντζή δεν βρήκα αυτό που έψαχνα παρόλο που την γύρισα όλη, ίσως να έπεσα στην περίπτωση!!!
Rolling eyes Θα πρότεινα ένα μαγαζάκι που υπάρχει στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Πειραιά και απέναντι περίπου από την έξοδο της Φιλαδέλφειας (Αν δεν κάνω λάθος), έχει κάτι μεγάλες ταμπέλες που βγάζουν μάτια (Peugeot).
Ελπίζω να βοήθησα…
Very happy
εκει θα βρεις τα παντα....
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 12:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια κι εγω θελω να παρω ενα πραγματακι για το 206 μου..Συγκεκριμενα πλακετα για το πισω αριστερο φως(μιλαω για αυτη τη μαυρη πλακετα που εχει τις 3 υποδοχες για τις λαμπες).Παιζει να εχει εκει?
Μεταχειρισμενα η καινουρια ανταλλακτικα εχει εκει?
Ειναι σιγουρα απεναντι απο την εξοδο τις νεας φιλαδελφειας???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 cc (2001)

Ένταξη: 25 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ακριβως στην εξοδο για Ν.Φιλαδελφεια και για να πάς εκεί εάν κατευθύνεσαι προς πειραια βγαίνεις στην έξοδο για Ν.Φιλαδέλφεια και πάς παραλληλα με εθνική ενώ εάν πηγαινεις για κηφισια βγαινεις πάλι στην έξοδο για Ν.Φιλαδέλφεια μετα στην γέφυρα αριστερα και πάλι αριστερα.Ελπίζω βα βοήθησα.
Επιστροφή στην κορυφή
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούλ 2006, 13:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βοηθησες και αρκετα μαλιστα!! Very happy Very happy Very happy
Ευχαριστω πολυ,ελπιζω να βρω αυτο που ψαχνω Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 18:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

old topic

Έχει επεξεργασθεί από τον/την billisdim στις Παρ 18 Απρ 2008, 18:51:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2007, 22:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη σου εχει σπασει η επαναφορα του φλας αν καταλαβα καλα

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 02:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

old topic

Έχει επεξεργασθεί από τον/την billisdim στις Παρ 18 Απρ 2008, 18:36:32, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 18:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενας δεν γνωριζει καποια μαντρα με τρακαρισμενα η καποιον εμπορο με ανταλλακτικα στην Μακεδονια-Θεσσαλονικη να με κατευθυνει? Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 17:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark έγραψε:
Ειναι ακριβως στην εξοδο για Ν.Φιλαδελφεια και για να πάς εκεί εάν κατευθύνεσαι προς πειραια βγαίνεις στην έξοδο για Ν.Φιλαδέλφεια και πάς παραλληλα με εθνική ενώ εάν πηγαινεις για κηφισια βγαινεις πάλι στην έξοδο για Ν.Φιλαδέλφεια μετα στην γέφυρα αριστερα και πάλι αριστερα.Ελπίζω βα βοήθησα.

Τηλέφωνο έχουμε? Γιατί με τη δουλειά δεν προλαβαίνω τίποτα. Sad
Ψάχνω για ζώνες για 5πορτο και δε βρήκα στη φρατζή. Crying or Very sad Crying or Very sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
gabriel7 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Saxo VTS 16V-1.6

Ένταξη: 06 Ιούλ 2007
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 10:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έστω και αργά:
Κωστης Ανδρέας 2102586186.
Σχεδόν τα πάντα,όντως...
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 12:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gabriel7 έγραψε:
Σχεδόν τα πάντα

Δυστυχώς. Sad
Thanks πάντως. Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10235

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
chemist89 (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 16 Οκτ 2006
Τόπος: Porto Saloniko

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 17:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε
οσο αφορα μακεδονια
Ανταλλακτικα για ολες τις μαρκες θα βρεις στη περιοχη που ειναι μαζεμενα ολα αυτα του ειδους τα μαγαζια στη περιοχη του βαρδαριου αναμεσα στη πλατεια εως και την εκκλησια του αγιου νικολαου απο την αλλη πλευρα.
Πιστευω να σε βοηθησα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 22:56:24    Θέμα δημοσίευσης: σωληνας εισαγωγης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,
θέλω να ρωτήσω το εξής γνωρίζει κάποιος πόσο μπορεί να κοστίζει ο σωλήνας που πάει από την εισαγωγή του κινητήρα στο φιλτροκούτι?
Η εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα τηλέφωνο για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για πεζό(Αθήνα)

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
chemist89 (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 16 Οκτ 2006
Τόπος: Porto Saloniko

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2007, 16:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπιζω ο φιλος Bilisdim να βρηκε αυτο που ζητουσε
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 14:39:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σ'ευχαριστω πολυ φιλαρακι, με βοηθησες οντως ναι Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης