PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

..
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:41:50    Θέμα δημοσίευσης: .. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Παρ 08 Ιαν 2010, 22:13:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εργοστασιακά φοράς Sachs όπως και εγώ, βάλε τον ίδιο. Ούτως ή άλλως, είχε και κάποια χιλιόμετρα ΠΡΙΝ κάνεις την μετατροπή, οπότε μια κούραση παραπάνω υπήρχε.

Επίσης κοίτα και για Valeo από Eltrekka που έχουμε και καλύτερη τιμή. (ε Μάνθο?)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί να μην βάλει από κανένα diesel αν μπαίνει;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 12:27:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Παρ 08 Ιαν 2010, 22:16:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 12:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:
drdino έγραψε:
Γιατί να μην βάλει από κανένα diesel αν μπαίνει;

Από ότι έχω ρωτήσει δεν μπαίνει... Mad

Eπειδή έχουμε διαφορετικά κιβώτια, ε; Κρίμα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 13:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:
Και κάποιος άλλος από τα παιδιά μου είπε να αφήσω τον ίδιο - θα κρατήσει καμιά 20.000χλμ...αλλά σκοπεύω να το σηκώσω -όταν αρχίσουν τα κρύα- στο 0,7 βάζωντας σφυρήλατα οπότε κάτι σε πιο σκληρό θα ήταν καλύτερη επιλογή...

Σήκωσε το και 1,5 αν βαστάει. Για τον δίσκο το θέμα είναι πόσο κανίβαλος είσαι εσύ στις αλλαγές. Τα 26-27 κιλά (από τα 15 που ήσουν), θα τα αντέξει μια χαρά, απλά θα μειώσεις τον χρόνο ζωής του στο μισό (το λιγότερο) αν πλακώνεις 1ες-2ες, καρφωτές κλπ. συνέχεια.

DrJekyll έγραψε:
Αυτός της VALEO από ELTREKKA - υπάρχει κάποιος που να τον έχει δοκιμάσει σε τουρμποκατάσταση??? Τι λέτε θα αντέξει 26-27 κιλα ροπή??Τιμή πάνω - κάτω ξέρουμε?

Ίδιος είναι, απλά απ' ότι είχα ρωτήσει στην αρχή του έτους έχει πέραν του εργοστασιακού και έναν "heavy duty" για τα Peugeot. Αυτό δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει διότι δεν το έχω ψάξει παραπάνω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2007, 22:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μενα καλυτερο θα ηταν να φταξεις εναν! Εγω εχω παρει απο τον Τσωρο ενα τετραφτερο με μονοχτενο σκληρο πλατο με αποτελεσμα το πεταλ να μην εχει σκληρηνη πολυ, ενα ψιλο σκορτσαρισμα στο ξεκινημα το εχει και σηκωσα και 2bar πιεση και δεν την ακουσε καθολου! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2007, 19:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
...και σηκωσα και 2bar πιεση και δεν την ακουσε καθολου! Wink
Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 11:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι άκουσα ότι τα τρίφτερα τετράφτερα δεν την παλεύουν και πολύ μέσα στην κίνηση ... οπότε ψάχνω έναν πεντάφτερο ... αλλά δεν βρήσκω πουθενά !! Μήπως να αλλάξω βολαν και να βάλω του 206 RC και μετά να πετάξω ένα δίσκο εκεί πάνω ? Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτο ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 13:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσεξε ποιόν δίσκο θέλεις να διαλέξεις γιατί μπορεί να μην ταιριάζει με το βολάν...και ίσως θα πρέπει να κάνεις πατέντες με τρυπήματα και ζυγίσματα μετά...
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 13:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχισα να ψάχνω λίγο και έχω βρει ότι έχουμε το ίδιο καρέ (18) με το δίλιτρο και με το Rc και με ντιζελ .. αλλά αλάζει η διάμετρος του βολάν απο 200mm που έχουμε εμείς σε 228 και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη επειφάνεια τριβής ... αν πάρω κομπλέ σετ απο το 2λιτρο ντιζελ βολαν δισκο πλατο ... πιστεύω να αντέξει ! πρέπει να βρω αποδώσεις που έχει και κυρίος τα κιλά ροπής !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 13:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλεος πια με αυτά τα 4ψήφια άλογα σας... όλους τους δίσκους τους λιώνετε Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 13:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον το ντιζελ έχει 32 κιλα ροπής και 136 άλογα .. οπότε θα μοιυ κάνει ???
ακούω γνώμες ....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 13:45:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είστε σίγουροι ότι ο πιο μεγάλος δίσκος χωράει μέσα στο καβούκι του κιβτίου σας?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Νοέ 2007, 13:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι πρέπει να το βρω κάπου όμως ίσως να μου απαντήσει η lion σ'αυτή την ερώτηση ή μπα ?

αν ξέρει κάποιος ... ας απαντήσει
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

Ένταξη: 25 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 23:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Exω βάλει εγώ Valeo Competition σε αρκετά τουρμπάτα!Είναι πολύ καλος.Αντέχει ανετα πανω απο 30 κιλά ροπή και ίσως και 35-37!Βάλτο άφοβα Wink

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

Ένταξη: 25 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 23:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
λοιπον το ντιζελ έχει 32 κιλα ροπής και 136 άλογα .. οπότε θα μοιυ κάνει ???
ακούω γνώμες ....

Το ντίζελ έχει αλλο βολάν και σίγουρα διαφορετικο δίσκο,οπότε μην το σ΄κεφτεσαι γιατι θα μπλέξεις

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 23:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο συγκεκριμένος θέλει μικρή πατέντα στο βολάν (δεν ταιριαζε στο δικό μου το βολάν)...τον έχω κανα μήνα επάνω και είμαι υπέρευχαριστημένος...είναι μαλακός - δεν πατινάρει - τουλάχιστον μεχρι αυτά τα κιλά που είπε και ο Βαγγέλης. Μόνο μειονέκτημα ένα ψιλοσκορτσάρισμα με το που τον αφήνεις αλλά είναι θέμα συνήθειας να τον καταλάβεις και να το ρυθμίσεις μόνος σου πατινάροντάς τον λίγο...
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 23:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτό θέλω 5φτερο ... αλλά δεν έχει βγάλει ακόμα !

θα παω αυριο να ρωτήσω για δίσκο γενικα σε ενα μαγαζάκι που είδα σήμερα που έχει διάφορεσ μάρκες μήπως βρώ κανα πεντάφτερο !

Βασικά τώρα έχει προκύψει και άλλο πρόβλημα ... μάλλον τα έχει παίξει κάποιος δοριφόρος του διαφορικού και μου κάνει θόρυβο .. άντε να δούμε τι είναι Evil Evil !!! Όταν ανοιχτεί θα μάθω !
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 22:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το παράγγειλα και θα τον έχω μέχρι τέλος του μήνα ( 4φτερος valeo ) και θα δείξει τι θα βγεί !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Μετάδοση Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης