PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ο πόλεμος στο Ιράκ "απειλεί" το... Ράλι Τουρκίας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Διεθνείς Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Ο πόλεμος στο Ιράκ "απειλεί" το... Ράλι Τουρκίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις επιφυλάξεις τους για την ένταξη του Ράλι Τουρκίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι εξέφρασαν οι πρώην πρωταθλητές Didier Auriol και Richard Burns, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή, ιδιαίτερα σε περίπτωση που οι ΗΠΑ αποφασίσουν να κηρύξουν τον πόλεμο στο Ιράκ.

Η FIA παραμένει σταθερή στην επίσημη θέση της ότι δεν γίνεται να ακυρώσουν τον αγώνα εάν οι εθνικές αθλητικές αρχές (εν προκειμένω η TOMSFED) δεν αρνηθούν να πραγματοποιήσουν τη διεξαγωγή, ενώ δεν υπάρχουν και λόγοι ακύρωσής του προς το παρόν. Έτσι, το συγκεκριμένο ράλι, που περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο WRC, αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά από τις 26/2 έως τις 2/3.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της επιτροπής της FIA για τους αγώνες ράλι, Shekhar Mehta, υπενθύμισε την πραγματοποίηση των αγώνων κρίκετ το 2001 στο Πακιστάν κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού του Αφγανιστάν. Παράλληλα, και ο πρόεδρος της TOMSFED, Mumtaz Tahincioglu, επιμένει ότι δεν υφίσταται ζήτημα ακύρωσης του ράλι.

"Μην ξεχνάτε ότι ο πόλεμος αυτός γινόταν στην Τουρκία (το 1991) χωρίς να επηρεάσει τίποτα. Ο εναέριος χώρος παρέμεινε ανοιχτός. Η Βαγδάτη απέχει περισσότερο από 2.000χλμ. από εδώ" τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, και μολονότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Marcus Gronholm αρνήθηκε να εκφράσει την άποψή του, ορισμένοι οδηγοί δεν έχουν πειστεί αναφορικά με τη διασφάλιση που προσφέρουν οι οργανωτές.

"Δεν καταλαβαίνω πώς οι άνθρωποι της FIA αποφάσισαν να στείλουν κόσμο σε αυτή την περιοχή όταν συμβαίνουν όλα αυτά. Είμαι πράγματι αναστατωμένος. Πιστεύω ότι είναι πολύ επικίνδυνο να πάμε" δήλωσε ο D.Auriol, ενώ ο R.Burns σχολίασε: "Αν είχε τεθεί θέμα επιλογής, θα προτιμούσα να μην πάω".

Ο ίδιος αναρωτήθηκε αν η ασφαλιστική κάλυψη θα ισχύσει και σε περίπτωση πολέμου. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι των ομάδων ισχυρίζονται ότι η ματαίωση του αγώνα ανήκει στη δικαιοδοσία της FIA, καθώς και ότι θα μεταφερθούν στην Τουρκία εκτός κι αν λάβουν επίσημη εντολή για το αντίθετο.

auto in.gr / 11-02-2003
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 17:29:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να επηρεάσει το ράλλυ.
Πάντως αν σας ενδιαφέρουν οι χάρτες των ειδικών ορίστε το link: http://www.rally-of-turkey.org/

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαααα, οι Τούρκοι έχουν πολύ καλό "δόντι" μέσα στην FIA...
Μην ξεχνάμε οτι η FIA άνοιξε το "πράσινο φώς" φια την διεξαγωγή ενός Grand Prix Formula 1 στην Τουρκία από το 2005 σε μια καινούργια πίστα (και εμείς κοιμόμαστε ακόμα τον ύπνο του δικαίου... Crying or Very sad )
Οπότε και μέσα στην Τουρκία να γινόταν ο πόλεμος, ο αγώνας θα γινόταν και πάλι

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά alemao, για κάθε topic έχεις και από ένα χάρτη...
Με έχεις εντυπωσιάσει πραγματικά!!!
Πρέπει να είσαι μεγάλο "ψαχτήρι"...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Καλά alemao, για κάθε topic έχεις και από ένα χάρτη...
Με έχεις εντυπωσιάσει πραγματικά!!!
Πρέπει να είσαι μεγάλο "ψαχτήρι"...

Είναι γεγονός αυτό που λες, να φανταστεις ότι από μικρός ήμουν με ένα χάρτη αγγαλιά (αγαπημένο μου παραμυθάκι ο Οδηγός Αθήνας Laughing ).
Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθώ Very happy
Δες και το site μου να ευχαριστηθείς χάρτες Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2003, 22:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao_rallye έγραψε:
Είναι γεγονός αυτό που λες, να φανταστεις ότι από μικρός ήμουν με ένα χάρτη αγγαλιά (αγαπημένο μου παραμυθάκι ο Οδηγός Αθήνας Laughing ).
Δεν υπάρχει περίπτωση να χαθώ Very happy
Δες και το site μου να ευχαριστηθείς χάρτες Very happy

Το καλύτερο δώρο για σένα θα ήταν ένα... ηλεκτρονικό navigator για το rallάκι... Laughing Laughing Laughing
Όσο για το site, το έχω δεί και μου άρεσαν οι φώτο από το tfrc.
Eύγε!!!

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Φεβ 2003, 21:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάζομαι την περιοχή που θα γίνει το tour την έχεις μάθει χωρίς χάρτη!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Διεθνείς Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης